2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046071 بازدید | 684498 پست
بچه‌ها شما هم روحیه تون حساس شده ؟ من کافیه یکی حرفی بزنه گریه کنم 

اره منم سر همين جريان خونه مون اينجور شدم اشكم زود مياد

اونشب ب شوهرم ميگم اينقد دلم پره و گرفته

ميخنده ميگه الان ك نى نى دار شدى ديگه چرا

گفتم دلم ميخواد اين مساله حل شه ارامش بگيرم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم یادمه همه چیز تو فکرو مغز ماعه خودمون جذبش میکنیم خدا یه جاهایی صبر مارو امتحان میکنه میخو ...

انشالله که سلامت باشن 

من اصلا فکر منفی نمیکنم یعنی نمیاد 

مثل این توهمی ها شدم 😁😁😁🙈🙈🙈

آنقدر امیدوارم آنقدر مثبت فکر میکنم به خدا ایمان دارم بخدا بعضی روزا به آخرش فکر میکنم و..... 

عزیز دلمممم خداروشکر که همه چیز عااالییییی بوده الهی باقیمونده بارداری رو هم به خوبی سپری کتی و معج ...

مرسى دورت بگردم

ان شاالله روزى خودت و بقيه دوستامون باشه

ما ب شما تبريك بگيم الهى❤️❤️❤️

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
از دوازده هفته تا چهارده هفته  من دوازده هفته و شش روز برام زده عزيزم

ان شاالله عزيزم

حالا منم شنبه ببرم سونومو پيش دكترم احتمالا هم داروهامو كمتر ميكنه هم تاريخ ميده بهم

بچه‌ها شما هم روحیه تون حساس شده ؟ من کافیه یکی حرفی بزنه گریه کنم 

ای جونم مامان حساس 

منم بودم ولی کنترل کردم خودمو سرگرم کردم 

کتاب بخون آروم میشی و ذکر بگو 

گفتن ذکر و فرستادن صلوات آرومت میکنه 

میترا جان برات دعای معراج خوندم هدیه کردم ب امام زمان ان شاالله که امروز یکی از بهترین روزای عمرت با ...

عزیزم ممنون چشام پشت اشک شد بخدا

چه دعای و جملات زیبایی بود حس شسرین مادر شدن رو بچشم واقعا چقدر زیباست

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و و هو رب العرش العظیم 
اره منم سر همين جريان خونه مون اينجور شدم اشكم زود مياد اونشب ب شوهرم ميگم اينقد دلم پره و گرفته م ...

الان خیلی زود رنج شدم مخصوصا از رفتار اطرافیانم دیگه دیشب ک مامانم زنگ زده بود نتونستم خودمو نگه دارم حالا قراره امروز بیان پیشم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
اکرم جان  فریناز جان شما است ادیول نمی‌خورید؟؟  من استرادیول از سه تا کردم یه دونه دوروز ...

والا من هنوزم میخورم سه تا بود کردن دوتا دیروز هم ب دکتره گفتم گفت همه رو ادامه بده تا دوازده هفته کم کنم اسپرین هم پرسیدم گفتم باعث شکاف کام میشه ؟گفتن نه 

اکرم جان  فریناز جان شما است ادیول نمی‌خورید؟؟  من استرادیول از سه تا کردم یه دونه دوروز ...

من هنوز سه تا دارم

حالا ممكنه شنبه ك سونو رو ببرم پيش دكتر كم كنه

سلام من رفتم سونو شكرخدا هماتومم دفع شده صداي قلب جوجه هم ضبط كردم فقط نسبت ب تايم پريود انگار چن ...

خداروشکر عزیزم.😍😘

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
عزیزم ممنون چشام پشت اشک شد بخدا چه دعای و جملات زیبایی بود حس شسرین مادر شدن رو بچشم واقعا چقدر زی ...

ان شاالله خوش خبر باشی عزیزم 😍 دیکه بری برا استرس مراحل بعد 😅

الان خیلی زود رنج شدم مخصوصا از رفتار اطرافیانم دیگه دیشب ک مامانم زنگ زده بود نتونستم خودمو نگه دار ...

اى جانممممم

ان شاالله ميان دلتنگيت بر طرف ميشه

ای جونم مامان حساس  منم بودم ولی کنترل کردم خودمو سرگرم کردم  کتاب بخون آروم میشی و ذکر ...

اوهوم باید خودمو سرگرم کنم حالا خانوادم میان بهتره برام ب مامانم میگم برا روحیم بیاید 🙄