2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046064 بازدید | 684498 پست
یا مثلا میگم نکنه این داروها رو بخورم برم اونجا بم بگن نمیشه یا یه اتفاق بد افتاده واسه جنینا  ...

دقیقا اونایی که مثبت نگر هستن نصف مسیر رو طی کردن

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و و هو رب العرش العظیم 
عزيزم دكترت نگفته كى برو؟

چرا گفته ۱۵ مرداد، ولی اینجا دیدم خیلیا گفتن ما توی ۱۵ هفتگی رفتیم برای آنومالی و جنسیت

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلم اجازه بده یه چند روزی بگذره بعد برو 

خیلی دیر میگذره روزا😫😫😫

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
واقعا مثبت و منفی دیدن خیلی تاثیر داره من خودم الان ک دارم قرصا رو میخورم یا امپولا رو میزنما تا کو ...

تا اینجوری فکر میکنی ذهنت و ببر سمت چیزای مثبت ب اینکه وقتی مثبت شدی چ عکس العملی نشون میدی وقتی ب خانواده ها خبر میدی وقتی تو سونو صدا قلبشو میشنوی  وقتی ب لباس بارداری  فکر میکنی سیسمونی چجوری بگیری کجا زایمان کنی وقتی بغلش کنی همه ی اینا رو تصور کن ببین چقدر تاثیر داره همون موقع ک انتقال دادی باشون حرف بزن  ببین چقدر تغییر میکنه ذهنت کتاب بخون قرآن بخون دعا کن بگو خدایا تو گفتی از من حرکت از تو برکت من مشکلم و دارم حل میکنم خودت برکتت و بهم بده من هر موقع اینجور فکر میکردم راجبه هر چیزی  بهش رسیدم  بگو خدایا من بهت اعتماد کردم توکل کردم تو این راه قدم گذاشتم دیگع بقیش و سپردم ب خودت 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام گلم اجازه بده یه چند روزی بگذره بعد برو 

خانومی ببخشید سوال بی ربط به تاپیک میپرسم، چون دیدم وکیل هستید یه سوال دارم. شوهرم از کارفرماش شکایت کرده بابت حق و حقوق بعد رای صادر شده یه مبلغی باید به شوهرم پرداخت کنن این پول رو چجوری و کی باید دریافت کرد ؟ دادگاه پرداخت میکنه یا شوهرم مستقیم باید بره از کارفرماش بگیره؟ رای صادر شده ولی سردرنمیارم عکسشو براتون میفرستم اگه زحمتی نیست یه راهنمایی میکنید؟

واقعا مثبت و منفی دیدن خیلی تاثیر داره من خودم الان ک دارم قرصا رو میخورم یا امپولا رو میزنما تا کو ...

من الان دوستام دیگه بچه ی دومشون و دارن براشون خوشحال میشدم اما ته دلم میگفتم خدایا پس کی نوبت من میشه  همیشه دوقلو دوست داشتم الان اطرافیان همه میدونن با شوهرم حرف زدنی اصلا نمیگفتم بچم همیشه زبونم میچرخید بچه هام الانم میگم خدا من و تو این مسیر گذاشته بم دوقلو بده یا عقلی ک الان دارم برای تربیت بچه حتی یه سال پیش هم نداشتم یا خیلی چیزای دیگه هست ک ما نمیبینیم اینم ک میگن یه چیزو ب زور از خدا نخوایم و قبول ندارم میگم خدا مگه خودش نگفته بخوانید مرا تا اجابتتان کنم  پس من از خدا بهترینا رو برا زندگیم میخوام میدونمم بهترینا نصیبم میشه بهت پیشنهاد میکنم کتاب چهار اثر فلورانس و بخونی صوتیش هم هست گوش بدی 

عزیزم متاسفانه همه مون کرونا گرفتیم...  من یه کم ریه هام درگیر شدن اما شکر خدا بهترم....

آنا جون‌مهربونم الهی هرچه زودتر خوب میشی گلم خودت خانواده ت عزیزم بحق امام‌حسین زود سرپا بشین‌بلادور الهی

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
خانومی ببخشید سوال بی ربط به تاپیک میپرسم، چون دیدم وکیل هستید یه سوال دارم. شوهرم از کارفرماش شکایت ...

سلام دوست خوبم 

گلم 3 ماه 15 روز دیگه اگر طرفین اعتراض نکردند رای قطعی میشه و بعد از قطعی شدن مراجعه کنید و اجرائیه صادر کنید بعد از ابلاغ کارفرما موظف مبلغ فوق رو پرداخت کنه 

خانومی ببخشید سوال بی ربط به تاپیک میپرسم، چون دیدم وکیل هستید یه سوال دارم. شوهرم از کارفرماش شکایت ...

البته 3 ماه و 15 روز بعد از ابلاغ رای 

در واقع یک 15 روز اگر کارفرما اعتراض نکرد که اصولا اعتراض میکنه سه ماه هم فرصت داره برای فرجام خواهی اگرم اونم نزد بعد میتونید اقدام کنید برای اجرائیه 

انشاله. جواب از من ساعت ۱ ظهر اماده میشه

میترا جان برات دعای معراج خوندم هدیه کردم ب امام زمان ان شاالله که امروز یکی از بهترین روزای عمرت باشه یه بتای خوشگل ببینی حس شیرین مادر شدن و تجربه کنی💜

البته 3 ماه و 15 روز بعد از ابلاغ رای  در واقع یک 15 روز اگر کارفرما اعتراض نکرد که اصولا اعتر ...

ممنونم عزیزم🥰پول خیلی کمیه ولی خب برای کسی که کارگره بازم ارزش داره

سلام بچه هااا 🤗🤗 صبحتون بخیر  من رفتم آزمايش 😍 امیدوارم این امیدهای آخرمون ناامیدمون نکنن ...

سلام عزيزم

چ يهويي نتونستى مقاومت كنى در برابر همسر؟؟🤣🤣

ان شاالله ك خوش خبرى ميدونممممم😍😍😍

با بتاى عاااالى

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
من الان دوستام دیگه بچه ی دومشون و دارن براشون خوشحال میشدم اما ته دلم میگفتم خدایا پس کی نوبت من می ...

دقیقا همینطور اکرم جان من دیگه آخرین بار بود دیگه در واقع راهی نداشتم 

حتی همزمان برای سرپرستی بچه اقدام کردم 

ولی همسرم همیشه میگفت خدایا ندادی ندادی میدونم اگه بدی این زحمات هم جبران میکنی میدونم باهم میدی 

شرایطی که من داشتم به قول دکترم دیگه آخرین بار چون با این ذخیره و وضعیت لوله ها نمیتونستم دیگه پانکچر کنم ولی ذره ای نا امید نبودم خدا گواه آنقدر امید داشتم آنقدر مثبت فکر میکردم 

همسرم به مادرش گفتا بود اگه اینسری نشه خیلی آسیب میبینه چون خیلی امیدوار اصلا خودشو حامله میدونه 

خاطرت هست روز هفت با حرف پروانه و سوفی جون ساعت پنج عصر بی بی زدم 

همسرم گفت نزن منفی میشه استرس میگیری 

ولی انقدر امید داشتم حتی تو گروه گفتم اگه خاطرتون باشه که اگر منفی هم بشه بازم امید دارم تا روز 12 مثبت میشم 

باور داشته باشیم همه چیز درست میشه 

من به این جمله اعتقاد و باور قلبی دارم و هیچ وقت هم نا امید نشدم 

خدای ما خدای معجزه هاس 

قبل جلسات دادگاه هم من همیشه این جمله رو میگم 

ممنونم عزیزم🥰پول خیلی کمیه ولی خب برای کسی که کارگره بازم ارزش داره

گرفتن حقوق و حقوق از کارفرمایی که در حق کارگر ظلم میکنه خیلی لذت بخش هست 

موفق و موید باشید عزيزم 

خداروشکر رای خوبی گرفتید 

تو قانون کار اصولا 99 درصد حق با کارگر 

سسلام عزیز مهربونم 🤗💚 والا آزمایشگاهی ک همیشه می رفتم تعطیل بود مجبوری رفتم ی جای دیگه گفتن ۷/۳ ...

تمنا جان برای شما هم دعای نادعلی خوندم هدیه کردم ب حضرت زهرا(ع)ان شاالله که امروز خوش خبر باشی بهترین روزت امروز باشه نتیجه زحماتت و ببینی و شیرینیش و حس کنی 💜