2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
بچها یه سوال دکتر شیاف داده بهم برا عفونت اپلیکاتور داره با اون بزنم یا با دست

شياف اندومترينم اپليكاتور داره اما من بادستكش ى بار مصرف ميذارم ك زخم و اينا هم نشم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدات گلم   من این یکی دو روز منتظرم که انشاله بی بی چکم مثبت بشه بیام خبر بدم . خیلی سخته این ...

بهبه انشاالله که بی بی چک پر رنگ و بتای تپل مپل😍😍😍😍🙏🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
قربونت عزیزم انشاله با دعای شما دوستای عزیزم    الان گفتم همسرم یه کتاب رنگ آمیزی و مداد ...

کاره خوبی میکنی فقط عکسشو بی زحمت برا منم بفرست یه چند جا پرسیدم نداشتن 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
مثلا موقع پریودی خونش تیره باشه یعنی رحم سرده البته یکی از علامتاشه 

دقیق من اونجوریم والا سردی نمی‌خورم آخرین خلافم میوه هست که اونم امروز پرسیدم دکتر گفت روز بخوری اشکال ندارد و مرغ که اونم فلفل سیاه میزنم و زنجبیل دیگه نمی‌دونم چشه😂😂😂

باشه عزیزم خداکنه پیدا کنه 

انشاالله پیدا می‌کنه فکر کنم لوازم تحریر پیدا بشه نمی‌دونم بازم من فردا میگردم می‌خوام وقتی فسقلیا رو تو دلم آوردم خونه بشینم سرگرم کنم خودمو😍😍😍

ان شاالله😍😍😍 اين سونوگرافيستى ك دكتر ارجاع ميده پيشش مرد هست و ى جورايى انگار خوش اخلاق نيس ان ...

عه برا من از اول نشون میداد بعد هر جا ک میرم خیلی برام مهمه دکتره خوش اخلاق باشه  حتی اگه بهترین باشه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
قربونت عزیزم انشاله با دعای شما دوستای عزیزم    الان گفتم همسرم یه کتاب رنگ آمیزی و مداد ...

ان شاالله عزیزم منم تو سرم افتاد بخرم 

من شنبه باید برم دل تو دلم نیست خدایا شکرت  هفته چندم صدا قلب رو میشه شنید ؟

از هفت هفته معلوم میشه منم هفت هفته و دو روز رفتم