2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046064 بازدید | 684498 پست
دکتر سونو گرافی هم اطلاعاتشون خوبه گفته کوچیکه ..فقط استراحتت رو بیشتر کن بعد از امدن مامان ..ان شاا ...

ان شالله حالا كه غذا هست

ظرفم نميشورم فقط كاراي پسرمو ميكنم ببينم چي ميگه

عاره گفت كوچيكه خيالم راحت بود اومدم بيرون ديدم٤ سانته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

طليعيه عزيزم خصوصااا چند روز اول ادامه دار باشه خوب نيست منم كم ميكردم استراديول يكم درد داشتم شيا ...

نه ادامه دار نیست مثلا نزدیک ساعت شیاف که میشه درد میگیره ول میکنه 

ببخشید ولی مثل آدمی که دل پیچه داره اونجوری ولی تایمش کم 

منم استرادیول کردم دوتا از فردا باید کنم یکی 

ترشح دارم 

تا الان به این رنگی نداشتم الان کمی رنگ داره 

اي جانم بسلامتي باشه خواب همسرتون تعبير شد😊🌹 خداروهزارمرتبه شكر جفت پايين باشه با سركلاژ حل ميشه ...

آره اون که از اول می‌گفت دختر 😁

نه حل که نمیشه چاره ش فقط استراحته ان شاالله تا آنومالی بره یکم بالا، حالا من با خودم میگفتم از ان تی تا الان حتما یکم رفته بالا دیگه ، اوکی بر خدا ان شاالله که خیره 🤲

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
ای جون دلم انشاالله دختر خدا دل باباش رو شاد میکنه همچنین خودت رو  استراحت کن سحر جان  ت ...

آره باباش که از اولم می‌گفت دختر 😍

ممنون عزیزم، آره باید استراحت کنم الانم آنقدر خالم بده از تهوع که خدا می‌دونه 🥺🥺

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
آره اون که از اول می‌گفت دختر 😁 نه حل که نمیشه چاره ش فقط استراحته ان شاالله تا آنومالی بره یکم با ...

اگر با غذاي بيرون همسرت مشكل نداره از بيرون بگير براي خودتم حاضري چيزي بخوري كه اشپزي از سرت باز بشه غذا از بيرون باشه ظرفم كمتر كثيف ميشه كارات نصف ميشه

خونه كه هيچي اهميتي نداره

ان شالله ميره بالاااااا به حق علي

اخه دکتر با دستگاه سونو خودش نگاه کرد گف چیزی نمیبینم البته رو شکمی بود  اولا دردم خیلی زیاد بو ...

عزیزم الان خیلی ریزه با شکمی ک معلوم نمیشه برا ساک و واژینال میبینن اگه رفتی وایسا دو هفته دیگه برو 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
آره باباش که از اولم می‌گفت دختر 😍 ممنون عزیزم، آره باید استراحت کنم الانم آنقدر خالم بده از تهوع ...

حالت تهوع استرسي؟ يا حالت تهوع بارداري؟ بهتر نشدي؟؟

من قند امروزم گند زدااا١٠٣ شد😅چندروز رو ٩٤ ٨٧ اينا بود

آره باباش که از اولم می‌گفت دختر 😍 ممنون عزیزم، آره باید استراحت کنم الانم آنقدر خالم بده از تهوع ...

خیر 

منم سه روز از غذا خوردن افتادم 

امروز آنقدر حالت تهوع داشتم و گلاب به روت عق زدم تمام قفسه سینم درد میکنه روز به روز بدتر میشه به جای اینکه بهترشیم 

این یکی سونوگرافیه گفت احتمالا دختره، به دخترا شبیهه 😍😍😍😍 هماتومم یکم کوچیکتر شده شکر خدا ولی ج ...

ای جان عزیزم دخمل دخمله 😍😍

حالت تهوع استرسي؟ يا حالت تهوع بارداري؟ بهتر نشدي؟؟ من قند امروزم گند زدااا١٠٣ شد😅چندروز رو ٩٤ ٨٧ ...

🤣🤣🤣وای چقدر ریاضت و استرس کشیدی اخرم بیشتر نشون داده 

🤣🤣🤣وای چقدر ریاضت و استرس کشیدی اخرم بیشتر نشون داده 

اکرم جون تو همچنان حالت تهوع داری؟؟ 

من چندروزی خوب بودم الان دو سه روز بازم از غذا خوردن افتادم 

آنقدر هوس اش رشته کرده بودم مادرم درست کرد نتونستم یه قاشق بخورم