2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
ای بابا نمیدونسم😒 فک میکردم چون جنینو سر جای خودش قرار میدن دیگه خارج از رحم نمیشه🥴 ولی خب بنظرم ا ...

چون جنین حرکت میکنه ممکنه بره سمت لوله ها 

من که بیمارستان بستری بودم دو نفر رو آوردن که با آی وی اف باردار شده بودن و خارج رحمی بودن یکی با آمپول سقط شد یکی متاسفانه لوله شو از دست داد

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از همون روزی که خونریزی واضح داری روز اول حساب میشه اگه امروز خونریزیت شروع شده امروز روز اول شماست

ممنون عزیزم 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰

دوستان برا انتقال معمولا از چندم پریودی امپول یا قرص میدن؟؟؟؟؟؟من امروز پریود شدم هنوذ نرفتم معطب 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
دوستان برا انتقال معمولا از چندم پریودی امپول یا قرص میدن؟؟؟؟؟؟من امروز پریود شدم هنوذ نرفتم معطب&nb ...

از روز سوم پریودی دارو میدن  

از اول تا سوم پریودی میتونی بری 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام به همه عزیزان،امیدوارم که گره ازمشکلات همتون بازبشه وبه آرامش برسین،منم دیروزرفتم مطب دکترسونوگ ...

خدا رو شکر عزیزم خدا تو دلیت و حفظ کنه 💜

راديس جون من كلا خودم سرمايي هستم و شايد سالهاى قبل طول روز سرجمع سه چهارساعت كولر روشن نميكردم چون ...

عزیزم حق داری  خیلی سخته نگران پدر مادرت هم نباش دیگه سرایط اینجوری شده دیگه  الکی اعصابتو خرد نکن ان شاالله که حل شه 

چون جنین حرکت میکنه ممکنه بره سمت لوله ها  من که بیمارستان بستری بودم دو نفر رو آوردن که با آی ...

😢 چقد بد😢 واسه من‌که‌ساک‌ باداری دیده شده بازم ممکنه خارج از رحم بشه؟ اصلا درد و خونریزی و هیچی ندارم خداروشکر

دوستان من همین الان پریود شدم از امروز یک روز حساب کنم یا فردا؟؟؟؟؟

عزيزم امروزم حساب ميشه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام عزیزم صبحت بخیر و شادی . واقعا ؟! اگه فقط ایرانی گیرم بیاد همونو بگیرم ؟ای بابا چه چیزایی دیدیم ...

خیلی راه سختی داریم عزیزم امیدوارم که همگی  نتیجه بگیریم

منم منتظر پریودی هستم و هم منتظر دکتر عزیزم

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
سلام به همه عزیزان،امیدوارم که گره ازمشکلات همتون بازبشه وبه آرامش برسین،منم دیروزرفتم مطب دکترسونوگ ...

مباركت باشه ان شاالله ١٢٠ سال برات بتپه قلب قشنگش

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
عزیزم حق داری  خیلی سخته نگران پدر مادرت هم نباش دیگه سرایط اینجوری شده دیگه  الکی اعصابتو ...

حالا ديگه بايد تحمل كنم ان شاالله با دعاى خير شما دوستان حل بشه😘