2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045745 بازدید | 684483 پست
عزیزم چقدر استرس داری و فکرو خیال میکنی همه اینا سمه برات یکم ریلکس باش فکرت و ازاد کن تاراحت تر بگذ ...

۵شنبه باید برم ازمایش.یعنی ۱۶ انتقالم

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و و هو رب العرش العظیم 
عزیزم شمام لک بینی داشتی؟

ن عزیزم نداشتم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۵شنبه باید برم ازمایش.یعنی ۱۶ انتقالم

بهبه انشاالله که بتای تپل مپل 😍😍😍😍

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
انشاله.از نصف شب روانی شدماا 

نگو جونم کاش اون چت و پیدا میکردم منم دقیقا نزدیکای آزمایش شرمنده روی عزیزت اینجوری شدم صبحش به همسرم گفتم اینقد خندید گفت تو ،تو حالت عادی اصلا انگار ن انگار سرد مزاجی الان اینجوری خلاصه بگم اثرات داروها هستش بیشترمون دچار میشیم حتی تایپیک هم زده بودن راجع بهش چند نفر بیخیال باش یه روز از زندگی بود که تجربه کردی انشاالله که روز سونوی قلب خوشگلشون و انشالله روز زایمانت😍😍😍

نگو جونم کاش اون چت و پیدا میکردم منم دقیقا نزدیکای آزمایش شرمنده روی عزیزت اینجوری شدم صبحش به همسر ...

انشاله روزای خوب و لحظات خنده نصیب تک تک خانوما .

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و و هو رب العرش العظیم 
میدونم واقعا همسایه بد داشتن عذابه فقط تواین مورد اذیتت میکنن یا تو کارای دیگم همینکارا و میکنن؟

مسائل دیگه هم بود ک ی سری کار ب توهین و فحاشی حضوری رسید اما چون مدرکی نداشتیم بابت فحاشیشون کاری از دستمون برنیومد اما بار دوم ک پارسال بود تو پیا توهین کرد هم ب خودم هم همسرم ک ما با پیام ازشون شکایت کردیم و دیگه وکیلمون گفت چون بار اولشه ممکنه قاضی حکمشو تعلیق کنه و جریمه و اینا براش نزنه مگر در صورت تکرار پس بیاین تعهد بگیرین به این شرط از شکایتتون صرف نظر میکنید ک بابت بقیه مسائل دیگه ایجاد مزاحمت نکنه ک اینو نوشتن تو شورا و امضا کردیم ک سر مسائل دیگه اگر اذیت کردن باز ما میریم پیگیر شکایت توهین میشیم

کلا بیمارن.ی پارکینگ ما داشتیم یکی اونا و بقیه فضا مشاعات بود

میومدن علاوه بر پشت ماشین خودشون پشت ماشین ماهم پارک میکردن بعد میگفتیم نباید راه تردد مارو ببندید میگفتن شما فقط ی پارکینگ دارید و درمورد بقیه نظر ندید😮😮با اینکه ماخودمون دوتاماشین داشتیم و یکی بیشتر نمیزدیم داخل

بعد از نقل و انتقال سند متوجه شدیم ک عه اونا طبقه سومشون پارکینگ نداره و دارن اضافه استفاده میکنن

یا مثلا دیش ماهواره ما رو نرده های دزدگیر پشت ساختمون وصله میگفتن از اینجا بردارید درصورتی ک از اول با رضایت خودشون اونجا نصب شد و مزاحمتی برای کسی نداره و حتی تو دید نیست

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
مامان رقیه دو قلو داره؟ خدا حفظش کنه براش

هنوز مشخص نبود چندتاست

سونو ساک هم نرفته بود

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
انشاله روزای خوب و لحظات خنده نصیب تک تک خانوما .

انشاالله انشاالله انشاالله 

من نگران مامان رقيه هم هستم كاش بياد ى خبرى از خودش بده از جمعه تاحالا تاپيك نيومده ان شاالله خودش ...

سلام گلم خوبی 

فریناز جان اومد گفت گوشیم مشکل داره 

با گوشی خواهرم اومدم 

اطلاع داد گفت فعلا نمیاد تاپیک 

گفت برم سونو بیام میام اطلاع میدم 

همون 28 ام میره سونو

خدا هيچكي رو اسير همسايه بد نكنه پنج ساله اين خونه رو ازشون خريديم چون زمانى ك ماخريديم قيمتها خوب ...

سلام عزيزم 

از شورا اگه تامین دلیل کردید و کارشناس به نفع شما نظر داده جای نگرانی نداره ولی به این نکته توجه کن کارشناسی تامین دلیل رای محسوب نمیشه و قطعیت نداره 

عملا باید رای دادگاه (یا شورا) باشه و به مرحله قطعیت برسه رای بدوی هم مهم نیست 

پس فعلا به فکر یک وسیله سرمایشی باشید تا بیشتر از این اذیت نشی 

از طرفی پارکینگ جز مشاعات محسوب میشه 

اگه تنها راه گذاشتم همونجا باشه اوکی در غیر این صورت باید تغییر بدید 

خدا هيچكي رو اسير همسايه بد نكنه پنج ساله اين خونه رو ازشون خريديم چون زمانى ك ماخريديم قيمتها خوب ...

عجب‌آدمای‌بدجنس و بد ذاتی هستن.. واقعا آدمیزاد تا چه حد میتونه‌ پست‌ و بخیل و حقیر‌باشه.. ایشالا‌که‌خدا شمارو نجات بده از شرشون🤲

دیروز سه دوز بتامتازون زدم حرکتاش خیلی کم شده ادم یجور افسرده میشه

نگران نباش عزیز دلم، مثل ما که قرص سرماخوردگی میخوریم خوابالو میشیم نینی هم ااان خوابالو شده، یکی دو روز دیگه اثرش کمتر میشه قشنگ جبران می‌کنه برات 😍😍😂😂

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

ای واااای، خدا خودش به راه راست هدایتشون کنه، واقعا همسایه بد از هر دشمنی بدتره ⁦☹️⁩⁦☹️⁩

عزیزم یه دستمال خیس کن بنداز روی پنکه بادش یکم خنکتذ میشه، یا اگر خدای نکرده دوباره اعتراض زدن یه کولر آبی کوچیک بگیرید بذارید داخل واحد، یکم صداش اذیت می‌کنه اما از گرما کشیدن خیلی بهتره. به همسرت بگو بره باهاشون صحبت کنه بگه همسرم بارداره خدا رو خوش نمیاد دست از لجبازی و بدخواهی بردارید شاید سر عقل اومدن 🤲🤲🤲

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم