2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045864 بازدید | 684486 پست
سلام عزیزم  ممنون ب یادم بودی  از من ۱۲ تخمک کشیدن  و دوذوز بعد رفتم انتقال دادم گ ...

به سلامتی.🙏🏻😍 ان شاالله با همین انتقال مامان دوقلوها شدین 😍😍 چند روز دیگه با بتای تپل خودتون و  ما رو خوشحال کنین 🙏🏻😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من از اول داشتم آسپرین هماتوم داشتم اکه بینی دکتر رویان قطع کرد  گفت بعد اینکه هماتوم جذب شد ب ...

دکتر پریناتولوژی پیش دکتر مشفقی رفتی که اینو گفت؟

منم از روز اول سیکل انتقال آسپرین خوردم تا یک هفته قبل زایمانم بچه های دیگه ام همینطور خداروشکر مشکلی ام نبوده 

منم اون هفته های اول که هماتوم داشتم چندبار خونریزی کردم آسپرینو قطع کردم ولی بعدش دوباره شروع کردم 

خداروشکر که همه چی خوب بوده انشاءالله تا آخرِ بارداریت همینجور همه چی خوبه خوب باشه وبه راحتی بگذرونی این دورانو 

الان چندهفته ای؟ 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
خب پس حتما برای رژیم متعادل رو به سردی داشته باشی ولی زیاد هم سردیجات نخور. بیشتر پروتئینی بخور و ق ...

ممنون عزیزم بسیار کامل گفتی ..مکمل ها رو حتما بگیرم؟؟

در مورد فرتیل سی ام چیزی شنیدی؟

یک صلوات برای حاجت روایی خودت و من بفرست♡ الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم♡
تو چند هفته چک میکنن بعد من میخوام دکترمو عوض کنم برم متخصص پرینوتولوژی الان برم یا دوهفته دیگع ک وق ...

هفته خاص نداره عزیزم بستگی داره دکترت کی بنویسه برات من تو ۱۴ هفته انجام دادم که شریان رحمیم بالا بود واحتیاج داشتم به انوکسا 

برا عوض کردنِ دکترت هم هرزمان بخای میتونی عوض کنی میتونی غربالگریتو انجام بدی بعد با جواب سونو وآزمایش بری پیش دکتر جدید ودیگه تا آخرش باهاش ادامه بدی

انشاءالله بسلامتی وراحتی این دورانو بگذرونی نی نیهای نازتو بغل کنی

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
قربونت برم .اره حقم دارین 😍😍 ولی هر چند وقت یکبار سر بزنین و مارو ازخودتون بی خبر نذارین .و از راه ...

حتما عزیزدلم هر وقت سوالی داشتی تگم کن اگه بدونم حتما جواب میدم😘

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من از اول داشتم آسپرین هماتوم داشتم اکه بینی دکتر رویان قطع کرد  گفت بعد اینکه هماتوم جذب شد ب ...

عزیزم من از روز انتقال اسپرین داشتم تا هفته ۲۴ اکثر بچه ها هم همینن بعضی ها تا آخر هم دارن مشکلی پیش نمیاد شما دوقلو داری بخوری بهتره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
چربی و قند رو قبل از پانکچر نوشته بود برام یعنی کلا اولین ویزیتی ک رفتنم پیشش ازمایش هارو نوشت کرات ...

آزمایشاتم برا قبل بوده ولی خب چیز خاصی ام نیست احتمالا این سری بری برات مینویسن خداروشکر که تیروئیدت نرماله همین مهمه قندتم خودت تو خونه مدام چک کن 

دختر منم همینه روزا یه چرت ده دقیقه ای میزنه باز ی ساعت بیداره دوباره ده دقیقه می خوابه شبا هم بیدار ...

والا به من میگفتن چله اش رد بشه خوابش درست میشه چله رد شد گفتن بعدِ دوماهگی حالام شما میگی بعدِ چهار ماهگی 🤣🤣😫😫😫😫

شیر خشک آپتامیل میدم از همون روز اول همینو میدم عوض نکردم 

ببین دنیا اومدنی ۲۸۰۰ بود برا یکماهگی بردم ۴۲۰۰ شده بود هنوز دوماهش نشده ببرم دکتر امروز شده ۵۰ روزش 

انشاءالله بهش میسازه عزیزم ولی بازم اگه دکتر میگه وزنش تو نمودارِ وزنی نرماله نگران نباش یه مدت این شیر خشکو بده ببین چجور میشه 

واکسن دوماهگی رو زدی دخترت زیاد اذیت شد؟ از الان نگرانِ واکسنم هفته پیش ختنه اش کردیم چندروز بود استرس داشتم حالام استرسِ واکسنو دارم

آره صبحا که حالم بهتره همون موقع میخورم، ان شاالله دیگه کم کم برطرف بشه کلا 🤲 نی نی هم خوبه شکر خد ...

ان شاالله بسلامتی عمل کنی و بیای خونه🤲🏻🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
دختر منم همینه روزا یه چرت ده دقیقه ای میزنه باز ی ساعت بیداره دوباره ده دقیقه می خوابه شبا هم بیدار ...

هرماه چقدر وزن باید اضافه کنن نرماله؟

من احساس میکنم وزنِ تولدشو بیمارستان اشتباه زده دقیقا یه هفته که بود بردم دکتر وزن کرد گفت ۳۱۰۰ گفت من تعجب میکنم تو هفته اول همه بچه ها پفشون میخوابه تازه وزنشون کم میشه چجوریه که بچه شما ۳۰۰ گرمم اضافه کرده 

نمیتونی انلاین سفارش بدی؟؟؟؟از اسنپ فود یا زنگ بزن ب همون شیرینی فروشیه که میخوای بری بگو عکس بده&nb ...

نه چون همیشه خودم کارهامو انجام دادم هیچوقت این راهها رو پیش نرفتم و انلاین اینجور کاری رو نکردم. اصلا شماره شونم ندارم

اسنپ فودهامونم کارهاشون خیلی مسخره س 😂

حالا توکل بخدا میریم میگیریم و میایم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم