2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045858 بازدید | 684486 پست
پس چرا برای من ننوشتن؟؟🤔🤔 من حتی ویزیتم نشدم برای سونو قلب فقط سونو رو گرفتن گفتن دکتر ببینه اطلا ...

عزیزدلم آزمایشش آزمایش روتینِ بارداری هست مثل قند وچربی وتیروئیدو که تو اوایل بارداری خیلی مهمه با کراتین شاید یادشون رفته میخای خودت یه یادآوری کن شایدم روال کارشون فرق میکنه با ویزیت بعدی میخواد بنویسه برات 

تازگی این آزمایشارو ندادی؟ 

من قبل بارداریم چون کم کاری داشتم تیروئیدو هرماه برام مینوشتن در کنارش بخاطر چاقیم قند وچربی هم داشت ولی تا مثبت شدم مجدد دکترم نوشت چون تیروئید خیلی مهمه ‌کراتینم که کلا برا بارداریه

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزدلم آزمایشش آزمایش روتینِ بارداری هست مثل قند وچربی وتیروئیدو که تو اوایل بارداری خیلی مهمه با ک ...

چربی و قند رو قبل از پانکچر نوشته بود برام یعنی کلا اولین ویزیتی ک رفتنم پیشش ازمایش هارو نوشت

کراتینین هم ک یکسال پیش انجام دادم جدید ندادم

تیرویید هم ماه قبل انتقالم پریودم عقب افتاد و ضخامت اندومترم تو پریودی خیلی بالا بود ازمایش دادم اوکی بود

شاید ب همینا بسنده کرده

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
دوستان از مامان رقیه چه خبر رفت سونو ؟ بتاش رفت بالا ؟

قرار بود اگه بتونه امروز بره سونو ک تا ۲۸ ام چشم انتظاری نکشه

اما از روز جمعه نیومده تاپیک

ان شاالله ک خیره

من همش چک میکنم ببینم پست نمیذاره؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
الهی ان شاالله نی نی هاتو ب سلامتی در اغوش میگیری همه استرسا یادت میره

مرسی عزیزم 😘 ان شاالله که قسمت خودت ب زودی نی نی هاتو بغل کنی 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
عزیزم دکترت سونوی شریان رحمی میکنه براساس اون بهت میگه که احتیاج داری یانه ولی خب چون شمام دوقلو دار ...

تو چند هفته چک میکنن بعد من میخوام دکترمو عوض کنم برم متخصص پرینوتولوژی الان برم یا دوهفته دیگع ک وقت غربالگری دادن  برم 

با دکتر صحبت کنید بزنید بهتره فایدش بیشتر از ضررش هست،انوکسان هم باعث میشه جنین بهتر وزن بگیره چون خ ...

ممنون عزیزم در میون میذارم ببینم نطر دکتر چیه

سلام دوستان من شوهرم مورفوش صفره 

فقط ی جنین برام مونده که مال خیلی وقته و میخوام شوهرمو چند ماه تقویت کنم بعد برم میکرو 

بنظرتون همین ی دونه جنین انتقال بدم میگیره کسی هست با ی دونه جنین مثبت شده باشه؟؟؟؟

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
سلام دوستان من شوهرم مورفوش صفره  فقط ی جنین برام مونده که مال خیلی وقته و میخوام شوهرمو چند م ...

من

دوتا جنین برام شد 

یکیش روز قبل انتقال خوب رشد نکرد یکیش رشد کرد بلاست شد همونو انتقال دادم مثبت شدم خداروشکر😍

قرار بود اگه بتونه امروز بره سونو ک تا ۲۸ ام چشم انتظاری نکشه اما از روز جمعه نیومده تاپیک ان شاال ...

سلام عزیزم خوبی؟من انوکسا جدیدم و که گرفتم نصفش هواس چیکار کنم بزنم یاهواگیری کنم؟!!!!

من دوتا جنین برام شد  یکیش روز قبل انتقال خوب رشد نکرد یکیش رشد کرد بلاست شد همونو انتقال داد ...

ای جانم خداروشکر عزیزم ان شاءالله برا منم از فریز در بیاد مثبت بشه 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
سلام عزیزم خوبی؟من انوکسا جدیدم و که گرفتم نصفش هواس چیکار کنم بزنم یاهواگیری کنم؟!!!!

اون هوا برای اینه ک تا اخر تزریق بشه

نمیخواد هواگیری کنی عزیزم