2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045754 بازدید | 684483 پست
سلام به همگی دکترم گفت ۲ هفته دیگه برم واسه سونو میشه اول ماه آینده خوبه دیر نمیشه برای سونو ساک؟؟ت ...

سلام. منم هفته پیش مثبت شدم. واسم اخر ماه سونو نوشته. گفت قلب و ساک باهم به نظرم این جوری بهتره استرسش کمتر میشه

خواهرا من پنجشنبه پانکچر شدم‌ هنوزم‌خونریزی دارم شدید‌نیست‌ ولی‌ دارم این طبیعیه ؟ دفعه‌پیش نداشتم&n ...

عزیزم کاش با مرکزت تماس بگیری.فعلا فقط استراحت کن

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

طوطیاجان سلام عزیزم قیمتی که دارم بهت میگم برای ۱۴۰۰ هست تو مام ۴جنین قیمت ثابت وپایه ۲۰ میلیونه ی ...

سلام عزیزم خوبی 

دیروز زنگ زدم مام گفت 20 تا جنین 70 تومن 

رویان 4 تا جنین 30 تومن رویان گفت هر جنین تقریبا 8 تومن

خیلی قیمت ها زیاده

مام پانکچر و انتقال هم 30 تومن

تقریبا بالای صد میشه این روزا اصلا حالم خوب نیست 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
دوستان انوکسا رو چپ و راست ناف فقط میتونم بزنم.و بالا پایین؟ یا دایره دوره ناف؟

عزیزم من دایره وار میزنم نیم کره پایین ناف، بالای ناف فکر نکنم بشه زد 🤔

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام به همگی دکترم گفت ۲ هفته دیگه برم واسه سونو میشه اول ماه آینده خوبه دیر نمیشه برای سونو ساک؟؟ت ...

عزیزم یهو میری برای سونو قلب اینجوری بهتره اتفاقا استرست کمتر میشه، به سلامتی باشه ان شاالله ⁦❤️⁩🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام دخترا خوبین.عیدتون مبارک  

سوال؟؟؟؟؟کسی میدونه قیمت جدید انتقال جنین بیمارستان بهمن چقدر؟میشه از مرکز دیگه جنینا برد اونجا انتقال داد؟کسی بهمن بوده راضی باشه؟؟؟

**کسی انتقال مثبت با پی آر پی داشته؟به چه صورت چندبار انجام دادین؟

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
عزیزم من دایره وار میزنم نیم کره پایین ناف، بالای ناف فکر نکنم بشه زد 🤔

به من گفتن ۴انگشت دور ناف میشه زد یعنی بالا پایین چپ راست منم میزدم.  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

سوال دارم 

میگم کسی ک مشکل ضخامت رحم داره 

و میخاد بره برای انتقال خب میگن ورزش و پیاده روی خیلی موثره 

ولی توی پریودیم میشه ورزش کرد پیاده روی کرد؟

این باعث ریزش زیاد رحم و دوباره ایجاد مشکل نمیشه 

سها جون به منم اکویین دادن قوی هست مال من روز ۸پریودی  ۵/۵ بود بعد سه روز بعد شد ۸/۵ که ۵ روز ب ...

عزیزم منم روزی ۶ تا استرادیول میخوردم ضخامتم بالا نرفت به نظرت اکوین جواب میده

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍