2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045913 بازدید | 684488 پست
عزیزم نگو داره سقط میشه....  انشالله هماتوم رو شکست میده....  فقط که کرونا رو شکست نمیدن ...

خداکنه بتونه

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
آخ آخ این استرس خودش سمه، یجوری سر خودتو گرم کن، کارای هنری یا هر چیزی که دوست داری انجام بده اجازه ...

دارم تمام سعیمو میکنم سرم خودمو گرم کنم ولی خیلی بد اخلاق شدم بی حوصله شدم به خدا اصلا انگار جون ندارم تکون بخورم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها خیلی دوستون دارم.خیلی خوبین.  

ان شاءالله هرچی ازخدامیخواین بهترینش نصیب تک تک تون بشه  

ان شاالله بتونم چند روز دیگه برم سرکار.

واینکه بتونم بعد چندوقت سیکل جدیدمو با توکل به خدا شروع کنم.همیسه محتاج دعاتونم.

کمتر میام ولی هستم.

دوست داذم جنسیت نی نیهاتون بدون لیلا اکرم فاطمه رقیه سحر همتون دوست دارم.به خداسپردمتون.

راستی مشهدی ها سلام من‌ به آقابرسونید بگو زود زود روزی کنه که دیگه دق کردیم از دوریش  

علی یارتون باشه.  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
مرسی دوست خوبم    عزیزم حتی اگه لاغرم بازم پیاده روی برم ؟

عزیزم بحث چاغی یا لاغری نیست.... 

بحث تحرک و خونرسانیه.... 

خونرسانی به رحم و تخمدان و لگن بهتر بشه میتونه کمک کنه که ضخامتت به سمت بهبود بره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم بحث چاغی یا لاغری نیست....  بحث تحرک و خونرسانیه....  خونرسانی به رحم و تخمدان و ل ...

اهان متوجه شدم من فکر میکردم بخاطر چربی های شکم میگن پیاده روی کنید . ممنون عزیزم از فردا ایشاله میرم

جوجه های من بعد از ۶سال و نیم سختی و چشم انتظاری😍

ای جانم قربون دستهای خوشگلشون بشم.... 

من وقتی به دستهای وروجکام نگاه میکنم ذوق میکنم.... 

بهترین عکسی بود که تونستم برا پروفایلم بذارم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
برا منم دعاکن خواهر بااین که گفتم یکیش سقط میشه ولی دلم نمیاد همش دعامیکنم جفتشون بمونه به امام رضا ...

حتما عزیزم. منم خیلی دلم روشنه ان شاالله ک دوتاشونم میمونه براتون

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
حتما عزیزم. منم خیلی دلم روشنه ان شاالله ک دوتاشونم میمونه براتون

انشالله خدا به خودتم نعمت مادرشدن به همین زودی بهت میده 

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
مرسی دوست خوبم    عزیزم حتی اگه لاغرم بازم پیاده روی برم ؟

اره عزیزم پیاده روی برا لاغری نیس فقط. هم خونرسانی ب رحمو بهتر می کنه هم رو ضخامتم تاثیر داره

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
جوجه های من بعد از ۶سال و نیم سختی و چشم انتظاری😍

اااای جااانم. خداحفظ شون کنه خوشبختیشونو ببینی عزیزم😍