2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دخترا ببخشید بهتون استرس دادم.ممنون از اینکه دوهفته کنارم بودین.برام دعا کردین. خیلی دوستون دا ...

قربونت برم

احسنت به این روحیه الهی که هرچه زودتر

زودتر از اون چیزی که فکرش رو میکنی خدا دلت رو شاد کنه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بچه ها من چرا انقد ترشی ولواشک دلم میخواد دلم میخواد ترشی خونگی باشه با کته بخورم لواشکم درست کنم تو سینی پهن کنم با انگشت لیس بزنم اونقت حتی از جامم نمیتونم پاشم

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
يا امام حسين تورو بحق ٦ ماهت تورو بحق علي اصغر تورو بحق ناله هااااي دل ربااااب هيچ زني رووو در ...

😭😭الهی آمین

التماس دعا دوست خوش قلبم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
ممنونم گلم. واقعیتش نمیدونم کدوم اول بهتره. کاش از دکتر راهنمایی بگیری. نسبت ب لاپرا اطلاعی ندارم. ...

نگو جونم  عزیزی پس من اگه این ماه رفتم باید یکماه فاصله بدم با هیسترو 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

من تونستم دعاي عرفه رو بخونم شبكه يك ،جايي كه روضه حضرت علي اصغرووو خوندن واقعاااا خيلي گريه كردم همتونووو ياد كردم ان شالله بحق اين عيد بزرگ تا عيدنوروز همتووووون گردااااالوووو شده باااااشين😍😍😍

داروخانه دکتر تشیدی کنار مرکز رویان تهران همیشه همه داروهارو داره 

من تبریزم عزیزم بازم ممنون که اطلاع دادین

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عه چه خوووب. خداروشکر. نه منم نمیدونم . میتونی ی کاری کنی لیست داروخانه ها رو بگیر از نت بعد یکی یکی ...

انشاالله تو هم طبیعی باردار بشی 

لازم نداری خودت انشاالله لازمش نداشته باشی 

اینکه میگن تو اب نمک و سرکه بشینم.باید هرروز باشه یا چند روز یه بار.. تا ۲۵ تیر وقت دارم 

سرکه خودش نمک داره ،تو‌نمک نزن وگرنه میسوزونه 

من یه بار عفونتم مزمن شده بود دکتر گفت توی سرکه بشین تازه اگه یه بار بشینی خودت میفهمی بهتر میکنه یا بدتر ،سرکه سفید بگیر

دکتر به منم گفت از بس میشورین باکتریهای خوب رو هم ازبین میبرین و تعادل باکتریها رو از بین میبرین

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ان شالله اين سيكلتووون عالللللللي پيش ميره بحق امام حسين  فسقلياي رو هرچه زودترر انتقال ميدين❤️ ...

قربونت برم

دعام کن معجزه جان 

بخدا خیلی به دعاهاتون نیاز دارم

الهی آمین عزیز دلم💚💚

بچه ها من چرا انقد ترشی ولواشک دلم میخواد دلم میخواد ترشی خونگی باشه با کته بخورم لواشکم درست کنم تو ...

چي شد خونريزي؟ مطميني يكيش سقط شده؟ شايد هماتوم بوده

منم دلم همه چي ميخخاااد ولي فعلا كه نميشه🥴ولي ترشي كلا تو حالت عاديم ميگن خوب نيست همسرم تو طب اسلامي يمدت بود نميدونم چي خونده بود ديگه بعد اون نخريد😅ولي لواشك بخووووور اشكال نداره😋😋😋

ااای جااانم چقد خووووب. خوش بحالش‌. رفتم سرویس هیچی نبود دیگه ولی داخل ی کوچولو رنگه قهوه ای بود. و ...

بهبه مشهد میری فاطمه نایب زیاره ماهم باش‌ به امام رضا بگو فاطمه بازم دوست داره بیاد پابوست فقط دعوام کنه بخواد 😍😍😍🙏🙏