2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046071 بازدید | 684498 پست
نمیدونم اطلاع دقیق ندارم ولی میدونم هر کی با اهدایی باردار شده هم راضی بوده هم نسبتا راحت

هزينشم اون خانم ميگفت حدود سي تومنه بازم مركز با مركز متفاوته

نصفش كه هزينه دارو و خود عمله يمقداري واسطه يمقداريم بخودشون ميدن الان براي خودت هزينت چقدر شد؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شالله كه يكي هست و شنبه با خبر خوووووش مياي😍😍دل پسرتم شاااااااد ميشه به اميد خدا💋

عزیز دلی به همین وقت اذون خدا به دلای شما نگاه کنه من که پیش خدا جایی ندارم دعای مادر مستجابه  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
میگم معجزه جان هایپر بشم ۳ روزز اول معلوم میشه دیگه درسته ،یا اطلاعی نداری ،من دفعه قبل درد نداشتم ا ...

دوستم من فرداشب هایپر شدم تب کردم شکمم بزرگ شد و.... تب نباید کنید.سفیده تخم مرغ آب پز ودوغ بخورین

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
میگم معجزه جان هایپر بشم ۳ روزز اول معلوم میشه دیگه درسته ،یا اطلاعی نداری ،من دفعه قبل درد نداشتم ا ...

عاره همون روزاي اول معلوم ميشه منم درد داشتم دلا راه ميرفتم نوارم يادمه ميذاشتم ولي خونش فك كنم كم بود از فرداش اوضاع بهتر شد 

هزينشم اون خانم ميگفت حدود سي تومنه بازم مركز با مركز متفاوته نصفش كه هزينه دارو و خود عمله يمقداري ...

نمیدونم‌معجزه جان هزینه رو حساب نمیکنم، ولی عمل پانکچر ۹۲۰۰ شد امروز کلا ۱۰ تومن هزینخ شد 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیز دلی به همین وقت اذون خدا به دلای شما نگاه کنه من که پیش خدا جایی ندارم دعای مادر مستجابه   ...

نگووووووو اينجوووووري تو از همه مادرتريييي🥺🥺🥺

كمتر ادمايي دلاااشون مثل تو وهمسرت بزرگ هست عزيز دلم بقيه بعد اين كار خير بلطف خدااا طبيعي باردار ميشن تو كه با اين روش سخت و شرايط جسماني سختتر وارد اين راه شدي،ان شااالله كه بمصلحت سه تااااااييتون هست و توهم باردار شدي 

دوستم من فرداشب هایپر شدم تب کردم شکمم بزرگ شد و.... تب نباید کنید.سفیده تخم مرغ آب پز ودوغ بخورین

دوغ و‌تخم مرغ میخورم انشالله که هایپر نشم ، خیری کع از پانکچر ندیدیم لااقل هایپر نشیم 😭

نمیدونم‌معجزه جان هزینه رو حساب نمیکنم، ولی عمل پانکچر ۹۲۰۰ شد امروز کلا ۱۰ تومن هزینخ شد 

چندسالتووووونه؟؟؟

اگه مالي مشكلي نيست زودتر پيگير شووو هرچي  زودتررررر شرايط رحمت عالي تر و بهتر ان شالله باراول صاحب يدوقلوووو كپ خودتو همسرت ميشي💋❤️🥰

عاره همون روزاي اول معلوم ميشه منم درد داشتم دلا راه ميرفتم نوارم يادمه ميذاشتم ولي خونش فك كنم كم ب ...

برای منم عین همینه نوار گذاشتم خونش کمه الان ،دولا دولا راه میرم ،نشستنی هم اذیت میشم خدا کنه از فردا خوب شم ،دردسر ای وی اف که یکی دوتا نیست ،از اول بدم میومد از ای‌وی اف به خاطر همینم چند سال صبر کردم 

من چایی بخورم طوری نمیشه ؟،قبلا یکی میگفت آب و چای نخورید شکمتون آب میاره 

دوغ و‌تخم مرغ میخورم انشالله که هایپر نشم ، خیری کع از پانکچر ندیدیم لااقل هایپر نشیم 😭

اونموقع بما اينجوري ميگفت اوناا كه فوليكول زياد ميگيرن هايپر ميشن جوري كه من دعا ميكردم هايپر بشم🤦🏻‍♀️تعدادجنينام زياد بشه

ولي نميدونم چقد ربط داره

برای منم عین همینه نوار گذاشتم خونش کمه الان ،دولا دولا راه میرم ،نشستنی هم اذیت میشم خدا کنه از فرد ...

يااااااادم نيست بخدااا اصلا ولي من همون دوغ تخم مرغم نخوردم چون فكر ميكردم تخمكام كمه و هايپر نميشم كلااا راحتتر گرفته بودم

چندسالتووووونه؟؟؟ اگه مالي مشكلي نيست زودتر پيگير شووو هرچي  زودتررررر شرايط رحمت عالي تر و به ...

۳۸ ،۳۹ سال 

رحمم اینبارکه سونو‌میکرد فکر کنم ضخامت رو‌میگفت خیلی خیلی نازکه نمیدونم دیگه بعدا درست میشه یا نه، اره هر چی زمان میگذره مشکلات بیشتر میشه کلا باید زود پیگیری کرد