2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
بچه شبیهشون شد؟

بله عزیزم میگه شبیه هردوتاشون شده

نگرانی هاش زیادبود اما الان دیگه یادش نیست که بخواد فکرکنه به اون روزاش.

اصلا اون موقع یه سلول بود بعد باگذشت وپوست مادر توشکم مادر رشد میکنه وشبیه مادر میشه

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی گلم الهی خدا  نینی تو زودتر بزاره تو آغوشت و دلتو شاد کنه دوست خوبم😘

فدای مهربونیات مامان عزیز ودوست داشتنی خیلی التماس دعا.  

ازهمین دارم می سوزم مامان رقیه جان...اگرعلائم نداشتم دلم نمی سوخت...اخ خدا

😭😭😭😭

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
عزیزم منم انتقال اولم منفی شدم.الان هم هنوز موعد آزمایش نرسیده. یادمه داغون شدم.شکستم.به چند ماه نک ...

چندتاجنین داشتین باراول و الان چندتا داری؟

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔
😭😭😭😭

شما خودتو به خاطر من ناراحت نکن برات خوب نیست...چی بگم قسمت منم این بود شاید تقدیرم اینه

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔
سلام به روی ماهت این چه حرفیه تاج سری وقت نمیکنم بیام تاپیک عزیز دلم. منتظر خبرای خوبتم 

قربونت برم عزیز دلی. ان شاالله سرت به اتفاقای خوب گرم باشه عزیزم شوخی کردم دیدم نیستی گفتم بزار یه حالی بپرسم ازت 

شما خودتو به خاطر من ناراحت نکن برات خوب نیست...چی بگم قسمت منم این بود شاید تقدیرم اینه

قربونت برم منم هنوز تکلیفم معلوم نیست شنبه میرم سونو الهی خدا برات معجزه کنه و طبیعی مادر شی

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
شمام انتقال دادی؟یا تو سیکلی؟توضبح بده😂

من یازدهم خرداد برای بار دوم انتقال دادم دو تا جنین بلاست که منفی شدم و فعلا باید دوبار پریود بشم و پریود سوم دوباره برم تو سیکل انشاالله شما به سلامت پانکچر خوبی داشته باشی و‌ بار اول مثبت بشی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
خطی چیه دایره ای چیه

ببین برو الان یه گردنبند و بردار بذار رو نبظت یعنی دستت و برعکس کن رو مچت اگه جاشو درست گفته باشم بعد بالای نبضت ک باشه خودش بدون اینکه تکونش بدی شروع میکنه به حرکت  یا حالت دورانی یه جور ک مثل دایره باشه میچرخه میگن دختره اگه خطی بچرخه پسره ،🤣تست کن تا جنسیت معلوم شه ببینیم چقدر راسته

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

سمیرا جان منم اولین انتقالم با دوتاجنین عالی وگیریدAمنفی شد ودیگه جنین هم نداشتم.

انتقال دومم ۵تا جنین شد وفریزشدن موقع انتقال از اونا فقط وفقط برای دومین بار یک دونه  یک جنین اونم کیفیت پایینBوضعیف .منفی شد.وهیچی برام نمونده بود.

بعد چندسال بایه دل امیدوار شروع کردم وازخداخداستم این بار که دفعه آخرهستش و۱۳سال منتظر .خودش جواب چشم انتظاری هامون بده. سمیرا عزیزم

اینا رو گفتم بدونی این راه سخته وطولانی محکم باش و چندبار تکرار کن البته اگر از نظر  شرایط جسمی مشکلی نداری پول خدا جورمیکنه.

تو فقط امیدوارباش وچشم به رحمت ولطف خدا داشته باشه.

مهربونم دلم برات روشنه به زودی مادر میشی ان شاءالله