2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
خودشون باید بهت بگن دستوری ندادن؟ من دو پودر و یه آب زدم شاید برای شما فرق  داشته باشه

آخه آبش خیلی فرق میکنه چقدر باشه ؟ چون موادش همه میره بدن دیگه آبم آبه مقطره

چی بگم واللا روش‌ننوشته امروز دکترمم نیست مرکز رفتم اینقدر کار داشتم اونو‌ نپرسیدم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بنده خدا گناه داره خیلی . میخواد دیگه بره ب آی وی اف گفته دیگه ب دکتر میگم دیگه سینال بهم نده . شما ...

عزیزم من هیچ تخصصی ندارم.... 

منم یکی مثل شما که سه بار پروسه میکرو رو گذرونده.... 

دکترش باید بتونه داروی مناسب رو براش تجویز کنه.... 

اگه دکترش این قابلیت رو نداره بهتره بره پیش دکتری که قبولش داره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان گلم من توضیح دادم طبق دستور بزنید .یا شفاهی گفته به خودتون یانوش تونسته نوشته وداروخونه هم از نسخه به شما میگه.دوتا پودر گفته با یه آب؟؟؟

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
این ک میگن ی آمپولی هست ک تو واژن تزریق میشه برا ًخامت نمیدونین ک اسمش چیه ؟

نه عزیزم نمیدونم.... 

من خودم مشکل ضخامت نداشتم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دکترم امروز نیست روشم‌ننوشته ،از داروخونه ای که گرفتم گفت دو پودر و یک‌آبه

خب مال شما واضحه دگ دو پودر یه اب 

احتمالاااا قانونش اینه هر یه پودر یک و نیم اب که ب شما دو پودر روگفته ی اب ب من سه پوذر رو گفته یک و نیم اب 

بچه ها اگر دستور خاصی ننوشتن براتون جهت تزریق  همون که داروخونه داده رو انجام بدین.اینقدر استرس ...

بمن دستور داده عزیزم که یک و نیم اب ولی سه تا اب گذاشته خب شکم ب اینه وقتی داروخانه دستور منو دید لازم نبود اب اصافه بزاره شاید هرکدوم اب ها نیمه🤔

الان خوبم صبح خیلی درد داشتم خون ریزیم خیلی زیاد نیست دودفغه رفتم دستشویی لخته خیلی کم اومد ولی مثل ...

اگه واجب نیس بیرون نرو فقط استراحت کن

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
بمن دستور داده عزیزم که یک و نیم اب ولی سه تا اب گذاشته خب شکم ب اینه وقتی داروخانه دستور منو دید لا ...

نه داروخانه تک نمی‌فروشند هر پودر با یه اب میزاره. ۳تا پودر ۳تا آب شما خودت ۳تاپودر ببر بادوتا آب بگو با یک ونیم. این درسته نگران نباش.اونا کامل میدن بعد دستور روش می‌نويسن یا به خودت میگن.مطمئن باش.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
خب مال شما واضحه دگ دو پودر یه اب  احتمالاااا قانونش اینه هر یه پودر یک و نیم اب که ب شما دو پ ...

به تو‌سه پودر و‌یک‌ونیم‌آب گفتن ؟ پس حتما داروخونه هم‌درست‌گفته دیگه‌‌ آب رو باید نصف پودر بزنیم‌ دیگه توکل به خدا

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بمن دستور داده عزیزم که یک و نیم اب ولی سه تا اب گذاشته خب شکم ب اینه وقتی داروخانه دستور منو دید لا ...

ب اب مقطرا نگا نکن میدن با امپول ب دستور نگاکن 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
خانما یه ازمایش خون از من گرفتن اولین ایتمش  بررسی LH بود قبل پانکچر باید بدم  این واس چی ...

عزیزم وقتی ال هاش به حداکثر مقدار خودش برسه ازادسازی اتفاق میفته.... 

شاید میخوان چک کنن ببینن که چه قدر فرصت داری برا ازادسازی.... 

قبلا همین فاکتوری چک نمیشد خیلی خوبه که دارن بررسی میکنن...

البته لین برداشت منه توجیه علمیش و دقیقش رو نمیدونم.