2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام بچه هااا خوبین همگییی چی شدهههه مامان رقیهههه نگران شدممممم🤕🤕🤕🤕🥺🥺🥺

بتام خیلی خیلی کم رشد داشته تمنا برام دعا کن بگو بازم خدا برام معجزه کنه😔🤲🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
فدات بشم  من باجی جان که تو هر حالی باشی برای منم دعا میکنی   حال دلت خریدنیه.خدا به دل ا ...

قربونت برم زینب جان 😭😭😭😔😔

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهش میکنم عزیزم خواهشا استرس نگیر برا این چیزای کوچیک خوده این راه پر از چالشه بخوای برا هر چیزه ک ...

آره راس میگی ،هی رو‌خودم‌کار میکنم اما همینیم که‌هستم ، میگم دفعه پیش بعد از آمپول آزاد سازی برام آزمایش بتا نوشته بودن‌که ببینن‌آمپول اثر کرده یا نه اما اینبار نگفتن برم‌آزمایش ،شما آزمایش بتا دادین قبل پانکچر ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
خانمها من ای وی اف کردم امروز چهاردهمه رفتم آزمایش دادم گفت بتا مشکوکه .14 بود .چکارکنم

احتمالا دیر لانه گزینی کرده باشه دو سه روز صبر کن بعد برو تکرار کن 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
خانمها من ای وی اف کردم امروز چهاردهمه رفتم آزمایش دادم گفت بتا مشکوکه .14 بود .چکارکنم

نگران نباش ۳روز دیگه تکرار کن داروها ادامه بده خیرباشه عزیزم براتون.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
نه فدات شم ولی یه کوچولو درحد احوال پرسی وابراز علاقه بلدم   خیلی زبان ترکی دوست دارم اکثر دو ...

اااای جوووون دلم😍 منده سنی چوخ ایستیرم❤️🤗

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
😭😭😭قربونت برم فریناز جون خدا روشکر که شما رو دارم برام دعا میکنین .. انشاالله خدا از زبونت بشنوه ...

عزیزم اگر میخوایت خدای نکرده بگیره بعد از ۸ سال نمیداد همون اول میداد و میگرفت

اینو توعیدی گرفتی

عیدیشونو ک پس نمیگیرن

دلت قرص❤️❤️💚💚

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
آره نیلو همون جا بود شاید حال الآنم رو فقط خدا می‌دونه برام دعا کن دعای از ته دل بگو برام معجزه کنه ...

برات کلی دعا کردم و ذکر گفتم

خدا بزرگه توروخدا فقط سعی کن آروم باشی

حالتو خوب میفهمم 

ولی اتفاقی نیفتاده که به فکر فسقلی تو شکمت باش باید آرامش داشته باشی

تو بنا رو بذار که اصلا امروز رفتی آزمایش دادی بتاتو گرفتی

خداروشکر نه لکه بینی داری نه چیزی

مطمئنم میره بالا

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم اگر میخوایت خدای نکرده بگیره بعد از ۸ سال نمیداد همون اول میداد و میگرفت اینو توعیدی گرفتی ع ...

انشاالله قربونت برم با تودلیت هر روز برام دعا کن فریناز مهربان 🤲🤲🤲

برات کلی دعا کردم و ذکر گفتم خدا بزرگه توروخدا فقط سعی کن آروم باشی حالتو خوب میفهمم  ولی ات ...

ممنونم نیلو جان قربونت برم انشاالله اونطوری که میگی هست خدا از زبونت بشنوه بازم برام دعا کن خواهر 🤲🤲🤲خدا دلت رو شاد کنن

سلام دوستای گلم 😍 😍 😍 😍دلم براتون یه ذره شده  اومدم بگم به یادتون هستم راستی من نبودم کسی ...

اااای جاااام. سلام عزیزم.واااای خیییییلی نگرانت بودیم گلم. چندین بار دوستان صدات زدن. خداروووووشکر که خوبی و برگشتی پیشمون😍😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنونم نیلو جان قربونت برم انشاالله اونطوری که میگی هست خدا از زبونت بشنوه بازم برام دعا کن خواهر 🤲 ...

عزیز دلم ..دلم‌روشن برات نی نی هااا حالشون‌خوبه عزیزم‌نگران‌نباش توروخدا استرس برات‌خوب نیست..ببین‌ همه‌بچه ها دارن‌برات‌دعامیکنم.. الهی علی اصغر نگه دار نی نی‌هاست مطمعنم

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.