2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046156 بازدید | 684501 پست
انشاالله زهرا برام دعا کن با تودلیت تو رو خدا از ته ته دلت دعا کن بگو برام معجزه کنه خدای بزرگ ..خدا ...

من که اگه لایق باشم همیشه دعاگوی شماوبقیه هستم،الانم برات آیت الکرسی میخونم،نمیدونم زوده یانه چون من خودمم هنوزنرفتم سونوواسه همین میگم زنگ بزن ازمرکز سوال کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سحر ببین چی شد 😭😭😭😭 رفتم آزمایش دادم بتام از ۸۴۲ اومده به ۹۹۰ سحر من چیکار کنم تو رو خدا برام ...

چرا خودتو اذیت میکنی عزیزم نی نی کاملا سالمه حیالت راحت

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
می‌دونم هر چی بگی بگو بهم فقط ازتون التماس دعا دارم 😭😭برام دعا کن دعایی از ته دلت بکن بگو برای رقی ...

مامان رقیه مهربون چرا داری خودتو اینقدر اذیت میکنی تودلی هات غصه میخورن بخدا...من توی همین صفحه خیلی خوندم رشد بعضی جنین ها ارومتره توروخدا این جوری نکن با خودت خداروشکر کن که بارداری ..پس ماها چی بگیم؟شما باید قوت قلب ما باشی من مطمئنم خدا همون طوری که بهت این هدیه روداده خودش مراقبشون هست پس توهم آروم باش و خونسرد...😘😘🥰🥰

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔
سحر ببین چی شد 😭😭😭😭 رفتم آزمایش دادم بتام از ۸۴۲ اومده به ۹۹۰ سحر من چیکار کنم تو رو خدا برام ...

شاید دوقلو بوده.یکیش اومده بالا..

یا شایدم ازمایشگاه اشتباه کرده..

عصر برو یه جا دیگه هم ازمایش فوری بده

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
چرا خودتو اذیت میکنی عزیزم نی نی کاملا سالمه حیالت راحت

نفس من قربونت برم من دورت بگردم خدا از زبونت بشنوه 😭😭برام دعا کن ..حرفت مثل آب رو آتیشه برام ..از خدا هرچی میخوای بهت بده

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
شاید دوقلو بوده.یکیش اومده بالا.. یا شایدم ازمایشگاه اشتباه کرده.. عصر برو یه جا دیگه هم ازمایش فو ...

گلشید جان منم دارم خودم رو اون طوری دلداری میدم که شاید سه تاش هم گرفته و الان خدا یکی برام نگه داشته ..فقط با بچه تو دلیت برام از ته ته دلت دعا کن بگو خدا برام معجزه کنه ..بگو خدا بهم رحم کن ..فردا میرم بازم تیتر بدم 

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
راستی من اسمم فاطمه ست بچه ها،اسم پروفایلم به نیت حضرت زهراگذاشتم،منم صبح یک مقدارکم لک دیدم اصلاته ...

انشاالله هیچ مشکلی نیست فاطمه جان ..خدا نی نی (هات)رو سالم بیاره بغلت به حق فاطمه زهرا ..باشه ساعت پنج زنگ میزنم مرکزمون ببینم چی میگن 

مامان رقیه مهربون چرا داری خودتو اینقدر اذیت میکنی تودلی هات غصه میخورن بخدا...من توی همین صفحه خیلی ...

باشه زینب عزیزم سپردمش دست خدا خودش داده دلم و شاد کرده خودش برام حفظش کنه ..الهی خدا دل خودت هم تا چند روز دیگ شاد کنه به حق امام جواد ..ای خدایی که زمین و آسمان را آفریدی همه چیز رو به خودت سپردم خودت برام معجزه کن 

گلشید جان منم دارم خودم رو اون طوری دلداری میدم که شاید سه تاش هم گرفته و الان خدا یکی برام نگه داشت ...

اره احتمالش زیاده که سه تا گرفتن یکیش رشد کرده ..ذهنت رو  مثبت نگه دار تا فردا ..استرس خیلی بده الان برا نی نی ..همین که کمتر نشده بتا خیلی خوبه..انشالله فردا دوباره بتا میدی میره بالای هزار🤲🤲🤲 

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
باشه زینب عزیزم سپردمش دست خدا خودش داده دلم و شاد کرده خودش برام حفظش کنه ..الهی خدا دل خودت هم تا ...

سمیرا هستم عزیزدلم...من براتون ده تا ایت الکرسی خوندم اگرقابل باشم...انشالله زودی میری سونو صدای قلبشونو می شنوی عزیزدلم...منتظر ذوق اون روزت هستم فدات بشم😘

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔
مامان رقیه مهربون چرا داری خودتو اینقدر اذیت میکنی تودلی هات غصه میخورن بخدا...من توی همین صفحه خیلی ...

قربونت برم بخدا گیج شدم اسم ها رو هم قاطی میکنم ..چقدر بهم لطف دارین فدات شم بازم برام دعا کن

سمیرا هستم عزیزدلم...من براتون ده تا ایت الکرسی خوندم اگرقابل باشم...انشالله زودی میری سونو صدای قلب ...

انشاالله سمیرای عزیزم ..خیلی شرمنده ام میکنین .. انشاالله انشاالله خدا اون روز رو هم نشونم بده و امیدم ازم نگیره .. انشاالله به امید این که خودت تا چند روز دیگ خبر مثبت شدنت رو بدی ..