2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046156 بازدید | 684501 پست

سلام عزیزای دلم . من ۷ ساله بچه دار نمیشم . همسرم خیلی ضعیفه الانم که برای میکرواینجکشن اقدام کردیم دکترش میگه اول باید عمل واریکوسل کنه 

قبلا اینکارو کرده و بدتر شد که بهتر نشد . 

دکتر منم میگه همینجوری برین برای میکرواینجکشن اما من میگم لااقل چند ماه دارو بخوره دکتر خودش که اصلا یدونه دارو هم نداد گفت هیچ اثری نداره ( اما حس کردم چونه پول رو زد ) 

دکتر اورولوژی خوب سراغ دارین ؟ فقط کسی که انلاین بشه ویزیت کنه   

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بگردم واسه امضات     خیلی دعام کن.منم دیگه نمیزنم اونم شیطون بود وسوسه کرد .خداخودش کمکمون ...

الهی آمین...توکلمون به خداست منم ۵ ساله منتظرم شما اصلا بچه نداری؟

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔
ممنون عزیزم ، بنظرتون فردا با دکترم تماس بگیرم بگم تیروئیدم بالاست ... سیکل رو کنسل میکنن؟؟؟  ...

خواهش میکنم 🥰بنظرم قرص و مصرف کن همون هفته ای سه روز... مطمئنا انتقالت زودتر از سه هفته دیگه نمیشه،، تیروئید هم معمولا ظرف دوهفته تنظیم میشه من چون خودم چندساله دارم میدونم... از الان قرص و مصرف کن چند روز مونده به انتقال دوباره آز بده ببین اومده پایین یا نه... مسلما تا اون موقع میاد پایین چون تیروئیدیت اونقدرام بالا نیست...

اهان یه چیز دیگه من وقتی آزمایش و بردم رویان و تیروئیدم بالا بود اونجا بهم میگفتن برو پیش دکتر غددت برات قرص تجویز کنه تنظیمشه خودشون هیچوقت برام قرص تجویز نکردن

اکه بخوای میتونی به دکترت خبر بدی که تیروئیدت یکم بالاست و رفتی دکتر بهت قرص داده تا تنظیم بشه اما به نظرم لزومی نداره فکر نکنم سیکلتو کنسل کنن... 

هانیل جون کسی بوده دوفاستون داشته باشه؟؟؟من عصری لک دیدم همش فکر میکنم به خاطر دوفاستون دکترم دوفاست ...

منم ازیک هفته قبل ازانتقال دوفاستون استفاده می‌کردم وهنوز استفاده میکنم،اتفاقادوفاستون خودش پروژسترون داره که مانع لکه بینی میشه

من امروز روز نهم بود.۳تا فریز دوتا انتقال.بار سوم  میکرو انجام میدم.۱۲ سال چشم انتظار بودم که ق ...

الهی بگردم...نگران نباش  ماها تلاشمونو کردیم دیگه فقط خداست که باید اجابتمون کنه...منم ۵ ساله و باراوله ای وی اف میشم البته دوسال قبل تحت نظر یک دکتردیگه ۴بار آی یو آی کردم و نشد با دارو هم اقدام کردم نشد...حقیقتا به من میگن از شوهرم مشکل نداره خودمم فقط تنبلی تخمدان خفیف دارم ولی نمیدونم چرا نشد...دیگه این بار پناه اوردم به آی وی اف با اینکه بیمه نداشتیم .توکلم به خداست همه جوره صداش زدم و به همه ائمه متوسل شدم .انشالله جوابمونو میده و با خبرخوش اینجا اعلام میکنیم

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔
الهی بگردم...نگران نباش خدا ماها تلاشمونو کردیم دیگه فقط خداست که باید اجابتمون کنه...منم ۵ ساله و ب ...

ان شاءالله عزیزم حتما.

علایم نداشتی؟

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
منم ازیک هفته قبل ازانتقال دوفاستون استفاده می‌کردم وهنوز استفاده میکنم،اتفاقادوفاستون خودش پروژسترو ...

درسته منم فقط عصر یه کوچولو لک دیدم دیگه ندیدم ولی درد پریودی دارم

ان شاءالله عزیزم حتما. علایم نداشتی؟

بعدازظهر روزانتقالم لکه بینی خفیف داشتم ..الانم داغی صورتم و شکمم و دردهای پریودی گذرا فقط.درد کمر و سینه و دل درد هرازگاهی.. دیگه لکه بینی ندیدم...والله ۵ ساله انتظار لک لانه گزینی رو میکشم ولی انگارنه انگار...

سلام دوستان شب بخیر.چهاذشنبه عصر انتقال دادم.کمردرد دارم البته همه ش دراز کشیدم فقط واسه سرویس بلند میشم و بخوام غذا بخورم و دارو.درد پریودی دارم.چیکار کنم؟

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
بعدازظهر روزانتقالم لکه بینی خفیف داشتم ..الانم داغی صورتم و شکمم و دردهای پریودی گذرا فقط.درد کمر و ...

من حدود ساعت چهار انتقال دادم ،غروبش معذرت میخوام، دو بار لک کوچیک مثل ترشح دیدم.الان درد پریود و کمر درد.نگرانم

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
سلام دوستان شب بخیر.چهاذشنبه عصر انتقال دادم.کمردرد دارم البته همه ش دراز کشیدم فقط واسه سرویس بلند ...

سلام عزیزم اینا طبیعیه همه اعلب این دردارو دارن اما اگر لکه بینی داشتی با دکترت صحبت کن تا شیاف یاامپولتو اضافه کنه..استراحت کن و استرسو دورکن انشالله مثبت میشی و خبرخوش بهمون میدی 😘فقط به نظرم همش نخواب یه کم راه برو توی خونه تا خونرسانی به جنینت بشه و اینکه داروهاتم سرساعت مصرف کن