2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
سلام عزیزان تو رو خدا جوابمو بدید، من روز ۱۴ پریود ضخامتم ۶.۷ بود و سیکلمو کنسل کردن..روزی ۳ تا استر ...

عجیبه که کنسل کردن 

من چند بار با ۷ انتقال دادم و مثبت هم شدم 

ال آرژنین مصرف کن خیلی تاثیر خوبی داره، ویتامین ای من روزی دو تا میخوردم 

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
الان یه کم بهتره اما هنوز باز تب داره اما لااقل از اون حالت سستی و بی حالی در اومده شکر خدا به لطف د ...

خداروشکر بازم عزیزدلم مریضی یهو میاد تا بره یکم طول میکشه انشالله دقیقه به دقیقه بهتر بشه 

خواهش میکنم دعا تنها چیزیه هستش که از دستمون بر میاد اگه لایق باشیم ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زینب جان شمام ترکین؟

نه فدات شم ولی یه کوچولو درحد احوال پرسی وابراز علاقه بلدم  خیلی زبان ترکی دوست دارم

اکثر دوستام ترک هستن.

سن چوخ ایستیرم  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
خب میشه کمکم کنی؟ من طبعم گرم و تر هست  بازم اعتدال رو رعایت کنم...یعنی میتونم لبنیات بخورم؟ و ...

عزیزم خوب وقتی طبعت گرم و تره و مطمئنی همینه برای اینکه به سمت تعادل بری سرد و خشک خوبه برات اما نه صرفا فقط سرد و خشک بخوری..... 

ببین قبل انتقال بر آیند تغذیت باید به سمت گرمی بره اما چون شما طبعت گرمه گرمی و خنکیا رو ترکیبی بخور که تهش طبعت به سمتی یه گرمی معتدل بره نه اینکه بخوایی تو وجودت آتشفشان راه بندازی... 

بعد انتقال میتونی شدت گرمیو کمتر کنی.... 

یه جورایی بدنت بهت آلارم میده.... 

مثلا من که طبعم سر بود همیشه دست و پاهام یخ بودن و زیر شکم و واژنم.... 

من از یه سال قبل شروع آخرین سیکلم فقط و فقط گرمی میخوردم و چند قلم سردیم که نمیتونستم حذف کنم با مصلحاتشون میخوردم.... 

مثل مرغ و ماهی و... 

اما مثلا گوشت گوساله رو کامل حذف کردم... 

خلاصه من این روند رو تا خود انتقال و حتی بعدش داشتم چون حس نمیکردم گرمیه بدنم زیادی کرده باشه.... 

حتی بادمه تا غربالگری اول اینطوری بودم.... 

حتی یه شال پشم شتر داشتم قشنگ یادمه برای غربالگری اولم بسته بودم.... 

بعدش دیگه حس کردم بدنم به سمت گرمی داره میره.... 

مثلا منی که تا اون مدت شلوار میپوشیدم دیگه نمیتونستم گرم بپوشم.... 

دیگه به مرور سریجاتم به رژیمم اضافه کردم.... 

خلاصش اینه به حرف بدنت گوش کنی بهترین هدایت کننده هست برات.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خب میشه کمکم کنی؟ من طبعم گرم و تر هست  بازم اعتدال رو رعایت کنم...یعنی میتونم لبنیات بخورم؟ و ...

بابت لبنیات کلا برا من خوب نبودن به خاطر طبع سرد و آندومتریوز.... 

اما بعد غربالگری اول دیگه شیر میخوردم.... 

اما سر پسرم نمیدونم چی شد دیگه لبنیات نمیتونم بخورم وحشتناک دلپیچه میگیرم. دکترم گفت احتمالا به لاکتوز حساسیت پیدا کردی....

هنوزم که هنوزه دیگه غیر پنیر هیچ لبنیاتی نمیتونم بخورم.... 

اما تو بارداری اولم بعد غربالگری اول هر روز با خرما یکی دو لیوان شیر رو میخوردم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم شاید سزارین خوبی نداشتی و عملت بد بوده....  نگران نباش انشالله به سلامتی دومیم باردار می ...

خیلی نگرانم از یکطرفی هزینه ها خیلی بالاست واز طرفی دیگه هم مشکل ژنتیکی داریم حتی اگه انتقال بدم ومثبت بشه باید نمونه گیری کنم...برام دعا کنید 

بچه ها دیشب خیلی حالم خراب بود نیت کردم قرآن باز کردم باتمام وجودم از خداخواستم  

میدونید چه سوره ای بود

سوره مریم.  آیات اول که خدا به حضرت زکریا وساره عنایت کرد وبشون پسری داد به اسم یحیی   خوندم وگریه میکردم.

نمیدونید چه حالی شدم.خدا به زکریا گفت فقط تا ۳روز بامردم سخن نکن.

معنیش قشنگه تونستید بخونید.

بعدشم خدا به حضرت مریم بشارت عیسی رو داد.

امیدوارم خدا به همه مانظرکنه وعاقبت بخیر بشیم وبچه هامون سرباز امام زمان ومایه افتخار وعزت مون بشن به حق بی بی دوعالم ان شاءالله   الله ساخلصیم  

آناجون خیلی دلم گرفته! خیلی استرس دارم خیلی!!! همش با خودم میگم اگه رفتم انتقال وبعد اینهمه خرج،مثب ...

عزیزم از خدا میخوام بهترین تصمیم رو جلو پات بذاره و بهترینا برات رقم بخوره.... 

منم بارداری اولم سخت بود لااقل سه ماه اولش واقعا پر استرس بود اما دومیو خدا جبران کرد.... 

انشالله برا تو هم دومی راحت میشه و خستگی اولی از تنت در میاد.... 

بابت لبنیات کلا برا من خوب نبودن به خاطر طبع سرد و آندومتریوز....  اما بعد غربالگری اول دیگه ش ...

ببخشید من اسهال شدم نه که همش دستشویی باشما شل شده شیاف مقعدی میزارم ممکنه از اون باشه؟؟؟ضرر نداره؟؟؟

عجله نکن لیلا جان یکم دیگه صبرکن تو که از من بدتری    

عزیزم اولا این کنترلشم کمرنگه.... 

بعدشم یه هاله داره.... 

بعد وقتی میگم بی بی نزنین.... 

به گلپسرت بگو ماهیتابه آنا رو بردار مامانتو دنبال کن تا از این کارهای بد نکنه و الکی به خواهر یا برادرت استرس نده.... 

عزیزم اولا این کنترلشم کمرنگه....  بعدشم یه هاله داره....  بعد وقتی میگم بی بی نزنین.... ...

فدات باجی جان چشم دیگه تا روز ازمایش نمیزنم پشت دستمو داغ کردم