2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
بله آنا جون فقط می‌ترسید خون توپاهام لخته بشه. خیلی دعام کن.    

پس بزن انوکساناتو و عزیزم نگرانم نباش.... 

منم موقع زدن انوکسانا خونم رقیق شده بود.... 

حتی یادمه یه بار موقع بارداری موقع اصلاح خودمو زخمی کردم حالا مگه خونه بند میومد.... 

دیگه کم مونده بود به خاطر اصلاح راهی بیمارستان بشم شکر خدت آبروداری کرد و بند اومد.... 

وگرنه میشدم سوژه خنده برای پرنسل شیفت بیمارستان.... 

😂😂😂😂😂😂😂

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم میخوایی من کلی بتای پایین مثال بزنم....  یکیش لاله جون که بتاش ۵۰ بود و گل پسرش الان شاه ...

سلام عزیزدلم..گروه واتساپی یا تلگرامی ندارید؟؟؟ حیفه بخدا

یک صلوات برای حاجت روایی خودت و من بفرست♡ الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم♡
پس بزن انوکساناتو و عزیزم نگرانم نباش....  منم موقع زدن انوکسانا خونم رقیق شده بود....  ...

خدا خودش دلمو شاد کنه هر روز تا آخرش انوکسامیزنم

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
دلشو دارم فقط میترسم بره داخل رگ 😕😕 و اینکه سرنگ باید تا ته بره داخل دگ؟

وقتی سرنگ و داخل کردی  یکم بکس ب سمت بالا عوض اینکه تزریق کنی اگه خون اومد داخل سرنگ یعنی تو رگه اگه نیومد تو رگ نیس تا ته نیاز نیس نصفه هم خوبه هم من خودم چون میگن پروژسترون و عمیق بزن دیکه سرنگمو تا اخر میکنم داخل

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام عزیزم خوبی؟ چقد خوشحال شدم دیدم اینجایی هنوز و بارداری .مبارک باشه عزیزم. میدونی اگه بخوام بذا ...

قربونت عزیزم بالاخره قسمت ما قدیمی ها هم بارداری شد 😃 باید تست کنی برادرزاده من اصلا شیر خشک قبول نمی کنه. داروها هورمونی میگیری احتمالا نمی تونی شیر خودتوبدی اگه بری تو سیکل پانکچر. اگه یکسال بشه می تونه شیر پاستوریزه بخوره. ببین کدوم کار به صلاحه انجام بده

خدایا شکرت

قصه مو که یادتونه.اون بار آخر انتقالم منفی شد با اون یدونه جنین از ۵تا جنین وگرید بی با حال خراب .فاطمیه بود  

زمستون سرد روحیه داغون اصلا خل شده بودم اساسی.جونم براتون بگه.

من برای ضخامتم بالا نرفت سیکلم کنسل شد  قیمتش میدونی چنده؟

فدات تا دوهفته پیش ۹۰۰.الان یه دوستی پرسیده بود ظهر گفت یه تومن.همه جاهم نداره.باید یه دوره کامل بخورین.کلم برکلی ولودیا سبز پخته هم هر روز با مغز کدو تخم کتان.تخم آفتابگردان باهم بخورید

عزیزم فرتیل ام سی برا قبل انتقال خوبه؟؟ قیمتش زیاده؟ گفتم اگه خوبه این سری قبل انتقال بخورم

فرتیل سی ام عالییه برای آماده سازی رحم و آندومتر حتما بگیر...قیمتش فکر کنم بچه ها میگفتن الان حدودا یک تومنِ...

عزيزم ان شاالله زود تبش بياد پايين من براش دعاى نادعلى ميخونم و ى دور صلوات ميفرستم😘😘

فدات عزیزم.... 

انشالله.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنونم انا مهربونم 😍❤️ حتما چشم امشب یه دعای توسل برای کوچولو عزیزت میخونم انشالله زود تبش خوب میش ...

قربون نفست عزیزم.... 

وقتی سرنگ و داخل کردی  یکم بکس ب سمت بالا عوض اینکه تزریق کنی اگه خون اومد داخل سرنگ یعنی تو رگ ...

ینی وقتی سرنگ رو داخل باسن کردم یکم بکشم بیرون سرنگ رو ینی کمی دربیارم از عضله؟یا اون بیلبیلکش که فشار میدی مواد داخل باسن تزریق میشه رو بکشم بالا😁😁