2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046064 بازدید | 684498 پست
ککوثر عزیزززم😍😍😍 مباااارکااا باشهههه قربونت برم..خدارو صد هزار بار شکررررررر مادر شدنت..انشالله ...

فدات بشم عشقم انشاالله خبر خوب از تو 14 روز دیگه با یه بتا تپل به حق امام علی مظلومم 😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره عشقم قلبم از سینه درمیاد بزار امشب دیگه باخدا درد والا مو بگم.خیر ان شاءالله    لیلا ...

انشاالله حتما که خیره عزیزم ازخدامیخوام هرچه زودتر تو و بقیه بچه ها به جمعمون اضافه بشین ❤️🤲

مرسی کوثر جان مرسی عزیزم اره منم مامان شدم بلاخره خدابمنم نظر کرد 😍❤️🥰🙈 من بتام۸۴۰بود فردا زنگ بز ...

شکرت شکرت خیلی عالی چه بتا خوبی😍😍سلامت بگذرونی این دوره شیرین مادر بودنو 🤲

منم خانم باردار میبینم دلم ضعف میره🙄🤰 نوبت ب ما هم میرسه حتما😍 سینال چند تا بود مگه

اونم هشت تا بود ولی چهارتاش بالغ نشده بودن 😾

دگ حالم از هرجی اسپرم و تخمک و امپول و سونوعه بهم میخوره🤡😹

ککوثر عزیزززم😍😍😍 مباااارکااا باشهههه قربونت برم..خدارو صد هزار بار شکررررررر مادر شدنت..انشالله ...

همیشه دعاتون میکنم چشم خیلی مراقب خودت باش این سه روز اول مراعات کن فقط 🤲

سلام عزیزدلم خوبی؟رفتی ان تی؟چی گفتن؟اینجا هر چی گشتن ببینم نوشتی پیدا نکردم گفتم از خودت بپرسم  ...

سلام عزیزم خوبم شما خوبی؟ بله رفتم هماتوم دارم جفتم هم پایینه. مابقی خوب بود شکر خدا.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
قربونت برم کوثر جون خدا رو هزار مرتبه شکر قبل این که بیام سایت براتون یه دور صلوات فرستادم برای زینب ...

فدای دلت عزیزم که انقدر محبت داری نی نی های نازتو خدا حفظ کنه 🤲🤲

سلام عزیزم خوبم شما خوبی؟ بله رفتم هماتوم دارم جفتم هم پایینه. مابقی خوب بود شکر خدا.

اینا بااستراحت درست میشه عزیزم فقط استراحت انشاالله جفتت میره بالا هماتومتم ازبین میره🤲❤️