2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

بچه ها امروز میشه ۱۰ انتقالم اگه بی بی بزنم معلوم میشه؟؟

جنين ۳ روزه انتقال دادم،این لکه بینی دیگه رفته رو مخم کم و زیاد میشه 

خدایا گفتم لک لانه گزینی ببینم ولی نه دیگه اینطور😁😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

احتمالا جنین داره لامه گزینی میکنه و درد از اونه

راست میگی به یعنی بودن کسایی که درد داشتن مثبت شدن من میگم نگرفته میخوام پریود شم داروها نمیزاره یعنی میگم الانه که خون ببینما

بچه ها امروز میشه ۱۰ انتقالم اگه بی بی بزنم معلوم میشه؟؟ جنين ۳ روزه انتقال دادم،این لکه بینی دیگه ...

سلام عزيزم روز انتقال رو هم حساب کردید یا بدون احتساب روز ده هستی؟ 

برای. جنین سه روزه کمی زوده کاش دوروز دیگه بزنی که استرس نگیری 

ولی اگه به خودت ایمان داری که استرس نمیگیری و اذیت نمیشی بزن انشاالله که مامان خانمی عزيزم 

ما هم برات دعا میکنیم 

راست میگی به یعنی بودن کسایی که درد داشتن مثبت شدن من میگم نگرفته میخوام پریود شم داروها نمیزاره یعن ...

بله من روز سه تا پنج درد داشتم و نافم تیر میکشید 

عزيزم 

به فا ل نیک بگیر انشالله که داری مامان خانم میشی 😍😍

راست میگی به یعنی بودن کسایی که درد داشتن مثبت شدن من میگم نگرفته میخوام پریود شم داروها نمیزاره یعن ...

اره من خودم یبار باردار شدم و تجربیاتم در این حد هست ک بدونم 

من زمانی ک باردار شدم زمان پریودم ک رسید انقد درد پریود داشتم ک کدئین چندتا باهم خوردم چون عروسی داشتیم چند روز  قرص جلوگیریم خوردم ک پریودم نیاد اما بعد ک متوجه شدم باردار بودم و همه دردا بخاطر لانه گزینی جنین بود 

الان بیشتر استرس دارم میخوام تکلیفم روشن بشه اگه مثبت هست آمپولهامو بیشتر کنم اگه نیست دیگه بی خیال ...

از الان بیخیال بشی 🙄🙄🙄

همون بهتر نزنی عزيزم 

بودن که روز 10،11 تازه لانه گزینی اتفاق افتاده 

خواهشا عجول نباشید 

الان بیشتر استرس دارم میخوام تکلیفم روشن بشه اگه مثبت هست آمپولهامو بیشتر کنم اگه نیست دیگه بی خیال ...

الان مشخص نمیشه دختر خوب بزنی و خدایی نکرده منفی کاذب بشه و بخای داروتو بزاری کنار یا بیخیال بشی پاشی ب کارت برسی  شاید روز ۱۴ مثبت شدی انوقت چی عداب وجدان نمیگیری؟