2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
سلام چیکا جانم  خدا خیلی مهربون و البته صبور ما صبر نداریم  قربون خدا برم با دادن دوتا ف ...

قربونت برم نسرین مهربونم واقعا واقعا همینطوره هنوز اون کنایه ها اون طعنه و زخم زبونا تو جمع یادم نرفته اما خدا خودش میدونه هیچوقت دل هیچکسو نشکوندم هرکسم دلمو شکونده فقط سپردم به خدا. فقط اینو میدونم خداوند سه تا فرشته تو زندگیم بهم داده اولی شوهرم بعدشم مامان و بابام این سه نفر مثل کوه پشتم بودن و هستن. الهی که خدا همه مامان باباها و همسرارو حفظ کنه الهی❤️

خداياشكرت....❤️ 
فدات بشم من الان جوجه تو دلت از همه دنیا مهمتره با شوهرت لذت ببرید از بودنش نذار هیچی حال خوبتو بهم ...

خدانکنه عزیزمی چشم حتما والا این همه وقت منتظرش بودیم 

😂😂فقط به خودش فکر میکنم تازه قراره برم براش کفش کوچیکا بگیرم یعنی عاشق کفش بچهام 😍😍

ممنونم که هستی❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدانکنه عزیزمی چشم حتما والا این همه وقت منتظرش بودیم  😂😂فقط به خودش فکر میکنم تازه قراره بر ...

ای جاااان جااان😍😍😍😍😍الهیییی بسلامتی😍اولین خریدتو کردی از ته قلبت برای همه منتظرا دعا کنا یادت نره😘😘😘❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
ای جاااان جااان😍😍😍😍😍الهیییی بسلامتی😍اولین خریدتو کردی از ته قلبت برای همه منتظرا دعا کنا یادت ...

سلامت باشی 😍😍😄😄حتما حتما این کارو میکنم انشالله همه دامنشون سبز شه این حس خوبو داشته باشن 🤲🤲

اون ادم تا لحظه اخرم منتظر بود زبونم لال بچه هامو از دست بدم چون به حدی بچه نداشتنمو تو فرق سرم کوبی ...

نمی‌دونم بعضی آدم ها چطور میتونن منتظرباشن که بچه یه نفر سقط بشه مثل این که راضی باشی یکی بمیره دلشون از چیه .. خداروشکر که بچه هات رو سالم آورد بغلت خدای بزرگ ..خدا رحمی هم به دل اون جور آدم ها بکنه چون با اون فکرها همیشه جونشون در عذاب ..هنوز خودش هم بچه داشته ای خدا 😟😩😔

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
چندهفتته الان ارمیتا جان؟چندم ازمایش دادی؟

ببین من بی بی چکم از روز پنجم مثبت شد هاله انداخت،روز ۱۴ بتام شد ۴۴

روز ۱۸ شد ۳۶۲

روز ۲۱ شد ۱۰۷۱

هنوز سونو نرفتم،امروز روز ۲۳ انتقالمه

نمی‌دونم بعضی آدم ها چطور میتونن منتظرباشن که بچه یه نفر سقط بشه مثل این که راضی باشی یکی بمیره دلشو ...

برادر شوهر من جلو منو شوهرم برگشت گفت من دختر تو رومیگیرم واسه پسرم برگشت به دخترم گفت نزار مامان بابات پولاروخرج کنن همه روجمع کنن فردا عروسم شدی میاری با پسرم میخوری چقدر هم خوشهال بود 

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
خدانکنه عزیزمی چشم حتما والا این همه وقت منتظرش بودیم  😂😂فقط به خودش فکر میکنم تازه قراره بر ...

چشمام قلبی شد واسه اون کفشا😍😍😍من برادرزادم الان پنج سالش یادم همش دو سه ماهه بود یه جوراب داشت قد نخود خیلی کوچولو مامانش جا گذاشته بود خونمون دیگ نگهش داشتم انقدر بوی خوبی میداد همش میومدم میرفتم بوش میکردم گذاشته بود ویترین ..گفت باشه برای خودت میدی به بچه ات الانم دارمش جوراب سفید بود از بس مونده شده شیری 😅😅

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم