2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
نه من خراش نداشتم فقط اندازه گیری بود 

من اندازه گیری کرد فقط ی لحضه نفسم رفت 

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانمای متخصص در بیبی چک لطفاً راهنمایی کنید. من روز هشتم وسوسه شدم و بی بی زدم که کاملا منفی شد. مار ...

ملینا جون حتما مثبتی منم دیروز یونی تست زدم فکر کردم درجا قرمز میشه اولش یه هاله خیلی ضعیف افتاد بعد رفته رفته پر رنگ تر شد ولی بازم کامل قرمز نشد ..حتما مثبتی عزیزم خداروشکر 😍😍🤲🤲🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
بهتون تبریک میگم مامان جونا ایشالا تا آخرش خوب بشه و نی نی هاتون سالم بغل کنین ..با مثبت شدن شما یه ...

عزیزم قربونت برم بخدا منم مثل شما بودم و امید نداشتم و فقط گفتم تلاشم رو بکنم و معجزه خدا شامل حالم شد بعد اون همه سختی و انتظار ..به امید خدا شروع کن انشاالله حتما موفق میشی اگه من شدم شما هم میشی ..منم هر روز براتون دعا میکنم که خیلی زود خدا دلتون رو شاد کنه و مادر بشین به حق امام جواد🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
مبارکه الحمدالله ان شالله همچی برات عالی پیش بره

قربونت برم شوره جان وقتی شما مثبت شدین چقدر امید گرفتم چون شرایط ما مثل مال شما بود همش هم برام دعا کردی انشاالله خدا دختر نازنینت رو سالم بیاره بغلت مرسی بخاطر دعای قشنگت عزیزم 😍🤲🤲🤲🤲

ممن تااازه شنبه انتقال دارم منو یادتون نرهههه🙃🙃🤩🤩🥰🥰😃😃

تمنا جون انشاالله همین ماه مامان واقعی میشی عزیزم من هر روز به یادتم و دعاگوتم .. انشاالله این ماه انتظارت به پایان میرسه و این جا برات خوشحالی میکنیم😍😍🤲🤲🤲

جواب منو چرا نمیدی مامان رقیه؟ میگم مورفو چند بود واس شما؟ کجاانجام دادی؟

قربونت برم ببخش دیر جوابت رو دادم چون من از صفحات عقب بودم هنوز الان رسیدم این جا به حساب بی ادبی نزار ..

استرادیول خود رویان بهت نگفت کی قطع کنی به من بعدقلب گفتن . امپول تا ۱۲ هفته بود شیاف ها دونه دونه ق ...

سلام شوره جانم 

دکتر مصطفایی گفت تا استرادیول داری باید بیایی پیش خودم و بعدش مشفقی و بعد هم نامه میدیم بهت که میخوای بری جای دیگه 

من 12 تیر نوبت سونو و ویزیت دارم مجددا 

توکل به خدا 

روزی دوتا آمپول دارم شیاف رو قطع کردم دو سه روزی میشه ولی از صبح بازم لکه بینی دارم خیلی خیلی کم مانند ترشح ولی قهوه ای 

بچه ها به نظرتون با شروع سیکل و انشالله بارداری میشه سرکار رفت یانه ؟دفتر بیمه دارم به نظرتون منشی ب ...

سلام دوست خوبم وقتت بخیر 

من دفعات قبل هم چنان به کارم ادامه میدادم بعد چهارروز یا یک هفته میرم دفتر کارم 

ولی از مهرماه دفتر کارمو رو تعطیل کردم و تمام پرونده هارو به همکارام سپردم چون واقعا رفتن به دادگاه و کلانتری و دفتر سخت بود برام 

ولی بهتر مراعات کنید و منشی بگیرید و خودتون فقط یک سر بزنید 

روز ۸ عزیزم... هرچی‌خدا بخواد همون‌ میشه..من انتقال اولم‌بود کلا خیییلی باید خوش شانس‌باشی‌که بار‌او ...

سلام عزيزم خیلی زود زدی روز 12 بزن روز هشت با احتساب روز انتقال اگه باشه ميشه روز هفت که خیلی زود زود 

لطفا دارو هارو ادامه بده و نا امید نشو عزيزم 

تمنا جون انشاالله همین ماه مامان واقعی میشی عزیزم من هر روز به یادتم و دعاگوتم .. انشاالله این ماه ا ...

مامان رقیه تیکر بزار ذوق کنیم  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد