2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046216 بازدید | 684504 پست
بچه ها به نظرتون با شروع سیکل و انشالله بارداری میشه سرکار رفت یانه ؟دفتر بیمه دارم به نظرتون منشی ب ...

ععزیزم خیلیااا بودن ک کارمند بودن و سر کار میرفتن و الحمدلله مثبت هم شدن

اما ب تظر من ب ریسکش نمیارزه واقعااا..ماها تو این راه خیلییییی اذیت میشیم..چ از نظر دارو و هزینه و...چه از روحی و روانی...پس بهتره لااقل یک هفته اول استراحت رو داشته باشید..استراحت که میگم نه اینکه مطلق باشه..در حدی ک پاشید و ی دوری تو خونه بزنید و ظرفی بشورید و دوباره بخوابید..چهار روز اول رو ک بهتره کار خونه هم انجام ندین..موفق باشی عزیزم

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
قربونت برم پروانه جان انشاالله شما هم بیای خبر مثبت شدنت رو بدی و خدا برای شما هم معجزه کنه چشم حتما ...

مبارک باشه مامان رقیه احتمالا پیامم بین پیام ها گم شده. ان شالله بسلامتی این مدت رو بگذرونی و فرزندتو صحیح و سالم بغل بگیری. خیلی دلم برات روشن بود‌. خدا رو شکر جواب صبر و سختی ها رو خیلی شیرین گرفتی 🥰

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باشه عزیزم خیلی مراعات میکنم از این به بعد. نه اینکه لک و خونریزی نداشتم شجاع شده بودم فکر نمیکردم ی ...

برا منم یهو اومد کلا عافلگیر می کنه. ماشینتون اگه نرمه برو. اگه خیلی تکون میده بزار چند روز  دیگه برو. با اینکه هماتومت کوچیکه ولی جنین هم خیلی کوچیکه. باید بیشتر مراقب باشی

خدایا شکرت
اها که این طور یه سوال لطفا بهم نخندین😂🥺 الان من 3 تا جنین انتقال دادم مثلا خداروشکر 1 دونه گرفت ...

الان معلوم نیس یه وقت دیدی دوتاش گرفته باشه اره ممکنه اون  دوتا دفع یا جذب شن بازم من اطلاع دقیقی ندارم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
من فقط یک امپول داشتم روز  ۲۷ انتقال خونریزی هماتوم داشتم. شد یک امپول و ۳ تا شیاف هفته ۱۲ آمپو ...

عزیزم شما هم تو ادرارتو خونه ؟برا منم هست موندم از رحمه یا کلیه اخه از بچگی تو ادرارم خون بوده

قربونت‌عزیزم. راستش‌منم‌دیروز‌ طاقت نیوردم بیبی زدم‌ ولی منفی شد. با اینکه جنینم ۵ روزست اگه باردار‌ ...

عزیزم روز چندبودی زدی؟ناامید نشو خب برای خیلیا با بی بی چک نشون نداده فداتشم انشاالله برو ازمایش بده مثبتی فکرای منفی نزار بیاد سراغت❤️🌹

خداازدهنت بشنوه دیگه خودت میدونی چقدر عاشق دوقلوام

عزیزم ان شاالله من قبل ازداج کلا همیشه میگفتم دوقلو میخوام وقتی گفتن یکیه یه جوری شدم بعد ک فهمیدم دوتان شوک شدم میگم از بس گفتم دو قلو خدا این راه و برام در نظر گرفت ک دوتا بشن 

ان شاالله که تو هم دوقلو میخوای همون بشه من از نگهداریشون میترسم ولی میگم خدا بهم داده توانش هم میده ان شاالله از پس جفتشون بر میام 

عزیزم ان شاالله من قبل ازداج کلا همیشه میگفتم دوقلو میخوام وقتی گفتن یکیه یه جوری شدم بعد ک فهمیدم د ...

الهی اره واقعا اشاالله همونجور که خدابه دلت نگاه کرد بمنم دوقلوی سالم و صالح بده به حق امام جواد .بزرگ کردنشونم خدابزرگه بقول خودت توانشم میده انشالله هرچی خیره . ولی خب باید تا دوسه ماه کمکی داشته باشی حتما