2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
مبارکت باشه عزیزم خیلی خوشحال شدم به خدا

قربونت برم عزیزم مرسی که برام دعا کردی انشاالله به حق بزرگی خدا و صاحب این روز امام جواد حاجت دلت رو بده و دلشاد بشی فدات شم خواهر

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه هايي كه ازمايش دارن باتاريخ منووو ريپلاي كنن من به ترتيب بزارم بچه هاااا يادشون كنن ان شالله همت ...

عزیزم من ازمایشم دکتر۱۶زده ولی من شاید فردا صبح بی بی بزنم چون نذری دارم انشاالله بی بی مثبت شه دوسدارم چلمو از فردا که شهادت امام جواد هستش شروع کنم که روز عاشورا تموم کنم .امیدوارم بی بی چک فردا نشون بده روز نهمم میشه🤲راستی اسمم لیلا هست عزیزم

بچها مثبته ن تورو خدا یکی بگه ؟؟؟؟

مبااااااااااارکه   ان شاالله ب سلامتی تا اخر  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
انقد تو گوشي بودم دست ودلم به تايپ نميرفت خيلي ممنونم عزيزم اتميل اماده ميخري پس؟؟ يسريام خودش ...

الهی عزیزم. آره آماده میخرم، ساده شو میخرم.

نه یه کافه نان دربار داریم همسرم از اونجا میگیره برام، روش هم مغزیجات میزنه خیلی خوشمزه میشه مقوی تر هم هست.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
مبااااااااااارکه     ان شاالله ب سلامتی تا اخر    

عشقم ميدونم يكى يكى مياى جلو و دارى جواب اعلان هاتو ميدى

گفتم زودتر ريپلاى كنم بگم مامان رقيه مثبت شد😍😍😍😬😬😬

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
الهی عزیزم. آره آماده میخرم، ساده شو میخرم. نه یه کافه نان دربار داریم همسرم از اونجا میگیره برام، ...

باشه ممنونم عزيزم ،بهش ميگم تا تهيه كنه يهفته اي طول ميكشه😂🤣

دانه چيااا ميدونم حس سيري ميده برا بارداري مشكلي نداره؟؟

عه ؟خیلی دوسدارم زودتر بفهمم تا پنج شنبه بعدی یسال پیرمیشم بخدا🤦🤦

اخه زود بزنى اگر خداى نكرده منفى باشه استرس خراب تر ميكنه

چون ممكنه ب اين زودى هاله هم نندازه و واقعا مثبت باشى

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام دوستان عزیزم الهی من به قربان تک تکتون برم یعنی به خدا قسم بعد از خدا به امید دعاهای شما رفتم ق ...

دختر اشک همه مارو در اوردی ان شاالله سالم و صالح باشن ب سلامتی بغلشون کنی 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️