2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046064 بازدید | 684498 پست
اره واقعا همینطوره. یادمه چندماه قبل از اینکه باردار بشم، شب شهادت علی اصغر خواهرشوهرم که یک ساعت با ...

😭😭😭😭

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

دوست خوبمون سارا عزیز هم امروز آزمایش دادن؟

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوست خوبمون سارا عزیز هم امروز آزمایش دادن؟

هنوز نيومده

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
بچه هاا من اسمم زینبه  تروووخداا واسم دعا کنین  😢😢😔😔😔

عزیزم دوست خوبم زینب جان انشالله ک شماهم حاجت روابشی بزودی زود خدا دلتو شاد کنه و جنینای زیادی با کیفیت خوب برات تشکیل بشن ب اذن خدای مهربون و بخشنده 🙏

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢

خداروشکر امروز دوتا مثبت داشتیم انشاالله ساراجانم با بتای مثبت مارو خوشحالتر میکنه و بهمون انرژی میده مامان رقیه و کوثرجان امیدوار از تک تک این لحظه هاتون لذت ببرید و بخیر خوشیی بگذرونید این دوران و 🥰امیدوارم به امیدخدا من و بقیه دوستاامم هفته بعد بیاییم دلتون و شاد کنیم😁😁

دفعه قبل سینال میزدم ترشح داشتم واس تخمک گذاری  این بار گونال میزنم چهار روزه اما هیچی علائم ن ...

به این چیزا اصلغ توجه نکن عزیزم، هیچ چیزی قطعی نیست، نه ترشح نه درد نه علائم دیگه، ممکنه بدن به هر دارویی یه واکنشی نشون بده یا حتی ممکنه به یه دارو در زمان های مختلف هم واکنش های مختلف نشون بده پس اصلا ذهنتو درگیر این چیزا نکن، ان شاالله که کلی تخمک و کلی جنین عالی برات تشکیل میشه 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
دفعه قبل سینال میزدم ترشح داشتم واس تخمک گذاری  این بار گونال میزنم چهار روزه اما هیچی علائم ن ...

من توی هر دوتا سری پانکچرم هیچ ترشحی نداشتم اصلا نگران نباش .کی پانکچر داری؟ان شاالله کلی جنین خوب برات تشکیل میشه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

عزيزم اثر گونال تا اونجا ك من ميدونم خييييلى بيشتر از سينال هست

اصلا استرس نده ب خودت و توجه نكن بهش

ان شاالله ك باكيفيت ترين تخمك ها و جنين ها برات تشكيل ميشه و ب زودى خوشحالى براى شماهم داريم

ب حق صاحب اسمت عزيزم🤲🏻💚🤲🏻💚🤲🏻

اره واقعا همینطوره. یادمه چندماه قبل از اینکه باردار بشم، شب شهادت علی اصغر خواهرشوهرم که یک ساعت با ...

چیکا جونم من اون روز و اون خاطره  تو رو دقیق یادمه هنوز  

خدا به حق باب الحوائج منم حاجت رواکنه ان شاءالله   

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

من چشمام خشك شد ب گوشى منتظر سارا

خوابمم مياد خيلى

بچه ها سارا ك با خبر خوش اومد ان شاالله، منو ريپلاى يا لايك كنيد 

سلام فاطمه خوبی جونم چه خبرا  فاطمه من روی زبونم خیلی سفید شده و خلط پشت حلقم زیاد ممکنه از سر ...

سلام عزیزم قربانت.

نمیدونم والا باید بررسی بشه خب. میخوای ی پیام ب دکتر صادق زاده بده تو دایرکتش.

فقط اینو میدونم که سردی خوردن اره باعث میشه که رو زبون سفید بشه.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱