2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
من هرموقع بچه هامو بغل میکنمو بوشون میکنم امکان نداره همون موقع برای همتون دعانکنم😍😍😍از ته قلبم ب ...

خدا فرشته های قشنگت رو برات نگه داره دوستم💚💚💚

خوشبخت و سعادتمند باشن انشالله

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخترا من دیروز رفتم پاپ اسمیر دکتر همون دیروز برام شیاف داد برا قارچ و عفونت که گیاهی هستش شامل سیاه ...

آره عزیزم حتماااا استفاده کن بذار خوب بشی عفونت نمونه توی بدنت خدای نکرده

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
قربونت برم الهی خدا جای بچه پر کشیده ات رو زودی تو دلت پر کنه و خدا یه بچه صالح بیاره بغلت اون روزا ...

عزیزمی انشاالله مثبت بشی دل همه مون شاد بشه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
باورم نمیشه فریناز جونم انتظار تموم شد یعنی خدا بهم نگاه کرد 😭😭😭😭انشالله 

وای عزیزم مبارکت باشه 😍😍😍الهی شکرت ..انشالله بسلامتی و بدون استرس نه ماه بارداری راحت بگذرونی لذت ببر از لحظه ب لحظش برای مامان رقیه هم دعا کن تا جوابش مثبت بشه  و بچهای دیگه هم ک منتظرن روز آزمایش بیاد دعا کن تا خدا دل اوناهم شاد کنه 

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢
آره عزیزم حتماااا استفاده کن بذار خوب بشی عفونت نمونه توی بدنت خدای نکرده

ممنون جونم خوبی تو فسقلی خوبه براش بوس بفرست از طرف من

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
الهی امین این لحظه این گریه ها قسمت همه منتظرها  ممنونم

چند وقته منتظر اومدن بچه بودی؟ منظورم اقدام بودی؟

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢
سلام دوستان خوبین امروز رفتم دکتر برای بارسوم برای انتقال صحبت کنم  گفت pro خراش هیسترو انجا ...

عزیزم اگر خراش رحم منظورتونه من انجام دادم شانس باروری رو بالا میبره ، ولی من آستانه ی دردم پایین هست .درد داشت 

ولی خب باید تحمل کرد ، حتما شکلات پیشتون باشه از تخت اومدی پایین بخور

عزیزم اگر خراش رحم منظورتونه من انجام دادم شانس باروری رو بالا میبره ، ولی من آستانه ی دردم پایین هس ...

بله خراش رحم 

مثل درد تخمک کشی ایا

بعد بمن گفتن ۴روز به پریودی بیا

بعد از خراش چند وقت بعدش انتقال میدن