2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
نیلو جون قربونت خیلی التماس دعا دارم موقع اذان برام دعا کن هم من و هم سارا جون ..الهی به حق بزرگی خد ...

مامان رقیه جون منتظر خبرای قشنگت هستم عزززیزدلم😍😍

خداياشكرت....❤️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نسرین جون دورت بگردم تو برگه آزمایش برای جواب  ساعت پنج رو زدن ولی گفتن تا دو آماده میشه .یک و ...

عزيزم چه زحمتی ما هممون درد کشیده ایم همو درک میکنیم 

انشالله که مثبتی من اصلا شک ندارم و به معجزه خدا ایمان دارم 

بتاي تپل تپل 😍😍

مامان رقیه چی شد جواب آزمایشت?

عزیزم ساعت دو آماده میشه فدات شم موقع اذان برام از ته دلت دعا کن منم آزمایشم مثبت بشه 🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
مامان رقیه جون منتظر خبرای قشنگت هستم عزززیزدلم😍😍

چیکا جون عزیزم قربونت برم با دوقلوهات برام دعا کن موقع اذان بگو منم آزمایشم مثبت بشه ..خیلی التماس دعا دارم از شما و دختر پسر عزیزت 

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
عزيزم چه زحمتی ما هممون درد کشیده ایم همو درک میکنیم  انشالله که مثبتی من اصلا شک ندارم و به م ...

انشاالله نسرین جون🤲🤲🤲🤲🤲🤲

@kosaar77‍ 

واایییی خداو صد هزار بار شکررررررر 😍😍😍😍😍😍🤲🤲

فقط داشتم تو تایپیک دنبال پیامت میگشتم

تا دیدم دلم آرووووم گرفت🥰🥰🤗انشالله ب سلامتی تاااا آخررررر

انشالله ساعت ۲ هم برای  جواب رقیه جون ذوق کنیییمممم😍🤩🤩🤩🤩🤩

الهی آمین یا رب العالمین 

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

کنار دخترم نشستم برای همتون از ته دلم دعا میکنم اونایی که امروز ازمایش دارن بحق قران عظیم شاد بشید امروز  و دل همه منتظرا هم به زودی زود با اولاد صالح و سالم شاد بشه الهی آمین 

کنار دخترم نشستم برای همتون از ته دلم دعا میکنم اونایی که امروز ازمایش دارن بحق قران عظیم شاد بشید ا ...

خدا گل دخملی رو برات نگه داره عزیزم 

انشاالله خوشبختی و عاقبت بخیریشو ببینی💚💚🤗🤗

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
چیکا جون عزیزم قربونت برم با دوقلوهات برام دعا کن موقع اذان بگو منم آزمایشم مثبت بشه ..خیلی التماس د ...

من هرموقع بچه هامو بغل میکنمو بوشون میکنم امکان نداره همون موقع برای همتون دعانکنم😍😍😍از ته قلبم برای همتون همیشه دعا میکنم همیشه😍😍الهی که دامنتون سبز بشه و ماهم کیف کنیم و نفس راحت بکشیم❤️❤️

خداياشكرت....❤️