2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
عزيزممممم مباركت باشه😍😍😍😍 با دلخوشى ان شاالله باردارى خوبى سپرى كنى ان شاالله بعدى نوبت رقيه ...

باورم نمیشه فریناز جونم انتظار تموم شد یعنی خدا بهم نگاه کرد 😭😭😭😭انشالله 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزيزم انشاالله مامان خانم جان  جواب رو گرفتی اول به ما اطلاع بده  کوثر جان ساعت 12 ...

انشاالله چشم چشم از خونه راه افتادنی هم میگم آزمایشگاه رسیدنی هم میگم .. انشاالله هممون خبر خوش بدیم و امروز بهترین روز زندگیمون باشه و خدا دلمون رو شاد کنه به بزرگی خودش و صاحب این روز امام رضا و امام جواد 🤲🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

چرا که نه خدا بزرگه باور کن منم گریه م اومد الان خدا بحق علی اصغر همه مارو شاد کنه خدایا خودت به همه مون نظر کن

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
انشاالله چشم چشم از خونه راه افتادنی هم میگم آزمایشگاه رسیدنی هم میگم .. انشاالله هممون خبر خوش بدیم ...

انشاالله عزیزم خوش خبر باشی 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزمی ازمایش دادی ساعت چند آماده میشه 

کوثر جون مال من ساعت دو آماده میشه ببین اولین چیزی که بعد گرفتن آزمایش مثبتت به خدا میگی تو رو خدا از ته دلت برای من و سارا هم دعا کن 😭😭😭اون لحظه که خدا منتظر چی بگی باشه اسم ما رو بیار از ته ته دلت

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

عزيزم باور كن😍😍😍

كاملا دركت ميكنم خيلى لحظه ى شيرينيه و توروخدا از الان نسبت ب قبل بيشتر مراقب باش مثل من نباش ك فكر كردم مثبته همه چيز تموم شد ديگه😃😃😃

خدايا بحق روح هايى ك ميدمى توى ى نطفه و خلق ميكنى قسم ميدم ك تك تك خانم هاى چشم انتظار اينجا طعم شيرين و قشنگ اين لحظه رو بچشن🤲🏻🤲🏻🤲🏻💚💚💚💚😭😭😭

ان شاالله همين گريه خوشخالى تا چندساعت ديگه از رقيه و سارا داريم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

وای کوثر جون مبارک باشه خدا رو شکر عزیزم دیدی گفتم مامانی ..خداروشکر روزمون خوب شروع شد انشاالله من و سارا و بقیه دخترا که امروز آزمایش دارن هم مثبت بشیم یا غریب امام رضا صدام رو بشنو

مبااااااارک خداروشکر 😍😍😍😍 انشالله که نام دار باشه عزيزم 

ممنونم نسرین جون عزیزی دیشب حرفات خیلی ارومم کرد که گفتی من به خدا و معجزه ش ایمان دارم خدا نگه دار نی نی هات باشه 🤲🤲🤲

عزیزم پیامت و قبل اینکه ببینم دستمو گذاشتم رو شکمم گفتم نی نی ها برات دعا کنن ان شاالله که خوش خبری ...

انشاالله 😭😭😭خدایا امروز روز منم باشه خدایا به درگاهت رو آوردم خدایا در همه ی ائمه اطهار رو زدم قسمشون دادم حاجت من رو هم روا کنن ..قربونت برم عزیزم خدا تو دلی هات رو برات نگهشون داره من دورشون بگردم

چرا که نه خدا بزرگه باور کن منم گریه م اومد الان خدا بحق علی اصغر همه مارو شاد کنه خدایا خودت به همه ...

عزیزی فدات بشم الهی امین انشالله قسمت همتون گریه شادی و خوشی همتون دعا میکنم بخدا 🤲🤲

سلام خوبی 

من کارت جنین گرفتم باورم نمیشه از ۸تا تخمک فقط ۳تا جنین چهاروزه دارم 

من سری قبلی توی مام ۱۱تا تخمک با ۱۱تا جنین داشتم با ذخیره ۲ 

چطوریه شماها از سری قبلی جنین هاتون بیشتر شد ولی من که این سری هم خودم هم شوهرمو تقویت کردم این جوابم شد 

@داداشمممم    

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم