2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
قربونت برم الهه جان یعنی انقدر محتاج دعام که فقط خدا می‌دونه و منتظر معجزه به معنای واقعی هستم ..خدا ...

عزیزم نگران هیچی نباش انشالله همه مثبتین و خدا دل  شما وبقیه بچه هارو خوشحال میکنه

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم نگران هیچی نباش انشالله همه مثبتین و خدا دل  شما وبقیه بچه هارو خوشحال میکنه

انشاالله قربونت برم تو رو خدا با تودلیت برامون خیلی خیلی دعا کن دخترا می‌دونن من حتی بی بی چک هم از ترسم نزدم انتقال پنجمم یعنی منتظر معجزه خدا هستم ..دعا کن امروز آخرین روز انتظارمون و آغاز مادریمون باشه

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
ممنونم همچنین برای شما، نه عزیزم فردا باید برم.

شما واستون ان تی رو نوشته یا فردا میری بنویسه؟

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
انشاالله قربونت برم تو رو خدا با تودلیت برامون خیلی خیلی دعا کن دخترا می‌دونن من حتی بی بی چک هم از ...

انشالله معجزه خدا رو امروز میبینی همونطور که خود من دیدم در کمال ناامیدی 

ان شاالله که امروز سه تا بتای تپل ببینیم 😍

انشاالله دیگ خجالت میکشم از بس التماس دعا میکنم با دوقلو های عزیزت  برامون مخصوص دعا کن و بگو امروز یه روز خاص باشه هممون خوش خبر بیاییم ..قربونت برم خدا دوقلوهات رو سالم بیارتشون بغلت

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
انشالله معجزه خدا رو امروز میبینی همونطور که خود من دیدم در کمال ناامیدی 

انشاالله ممنون بخاطر دعای از ته دلی که کردی🤲🤲🤲😭😭

نه همون سونوی قلب که رفتم nt رو نوشت برام، فردا برای اون میرم ان شاالله 🤲 شما دوشنبه باید بری؟

واسه من هنوز ننوشته گفته ۲۰روز بعد بیا که میشه شنبه ولی میخواستم امروز یا فردا برم بنویسه که بتونم وقت سونو بگیرم

نه همون سونوی قلب که رفتم nt رو نوشت برام، فردا برای اون میرم ان شاالله 🤲 شما دوشنبه باید بری؟

انشالله فردا خو ش خبر بیای  احتمالا جنسیتش هم بگن اره؟

الهی امین منم از بعداز همش توفکر شما کوثرجونم و خیلی امیدوارم

قربونت برم عزیزم از ته دلت موقع اذان دعامون کن برامون معجزه بشه ..الهی خودت هم هفته بعد خبر مامان شدنت و بی بی. چک مثبت و آزمایش مثبتت رو بدی🤲🤲🤲

انشالله فردا خو ش خبر بیای  احتمالا جنسیتش هم بگن اره؟

آره چون جاهای خوب خیلی دیر نوبت میدن، من از یک ماه پیش نوبت گرفتم.

ممنون عزیزم، آره یه حدسایی میزنن فردا ولی قطعی نیست ۱۸ هفته دیگه قطعی میشه ان شاالله 🥰

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
انشاالله قربونت برم تو رو خدا با تودلیت برامون خیلی خیلی دعا کن دخترا می‌دونن من حتی بی بی چک هم از ...

سلام عزيزم انشاالله مامان خانم جان 

جواب رو گرفتی اول به ما اطلاع بده 

کوثر جان ساعت 12 میگیره 

شما ساعت 2 

سارا جان شما کی جواب آزمایش رو میگیری؟؟ 

چه روزی بشه امروز 😍😍😍😍😍

سه تا بتاي خوب، سه تا مامان با نی تی های خوشگل 😍😍😍😍

سلام سحر جان خوبی عزيزم، بهتری؟ 

به سلامتی بری انشاالله که خیر 

اگه سونو خوب باشه و پیشرفته احتمالی میتونه جنسیت رو تشخیص بدن 😍😍😍

بهترین هارو برات آرزو میکنم