2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
نه عزیزم نمیشه من که سقط شد گفت شاید مشکل کروموزومی باشه گفت pgs میتونیم بکنیم که هر یه دونه جنین خی ...

سلام سارا جان خوبی عزیزم ، یه سوال داشتم لطف میکنی راهنماییم کنی ، شما کم کاری تیرویید داری ؟ قبل پانکچر پردنیزولون استفاده کردید ؟ 

راستی برای همون روزکه میخوام برم سونو نوبت دکترم بگیرم؟سونوروهمون لحظه جوابشومیدن؟

نمیخواد نوبت بگیری رفتی سونو شدی جواب و بهت میدن میبری مطب میگی سونو داپلر شدم خودشون قبض ویزیت میدن بهت 

اول میری فشار و وزنت رو میگیری بعد میری ویزیت میشی و بعد دکتر برات آزمایش هارو مینویسه و ادامه کار 

فقط حواست با‌شه پرونده رو بردی مطب بگو سونو داپلر شدی باید ویزیت بشی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم منم انتقال اولم انقدر درد کشیدم خدا میدونه دکترم گفت چسبندگی داری برای انتقال دوم با بی هوشی ب ...

شنیدم بدون بیهوشی درصدش بالاتره 

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
نمیخواد نوبت بگیری رفتی سونو شدی جواب و بهت میدن میبری مطب میگی سونو داپلر شدم خودشون قبض ویزیت میدن ...

امروز آزمایش نوشت چندتا گفت فرداانجام برم رفتنی باخودم ببرم.راستی یادم رفت درمورد استراحتم بپرسم.دوباره بایداستراحت کنم مثل قبل؟فقط آشپزی میکردم

بچه ها برام دعاکنید خونریزی دارم 

استراحت كن ان شالله هماتومه كه دفع شده 

بدكترت دسترسي داري نظرش رو بپرس نداري بچه هاي اينجا دوتا امپول تو يه سرنگ زدن ولي بعدشو نميدونم چيكار ميكنن كه دوز پروژسترونا كم و زياد نشه

امروز آزمایش نوشت چندتا گفت فرداانجام برم رفتنی باخودم ببرم.راستی یادم رفت درمورد استراحتم بپرسم.دوب ...

سعی کن استراحت کنی عزيزم لااقل سه ماه اول استراحت کن تا هنه چی خوب پیش بره 

البته الان به همون روال قبل باش تا دفعه بعد بپرسی از دکتر 

خب آزمایشات نوشته خوبه 

سونو بعدی کیه؟؟