2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046466 بازدید | 684513 پست
سلام بچه‌ها خوبین میگم شما هم بعد تزریق پروژسترون سفت میشه جاش یا من اینجوریم فقط

مال منم ميشه

گاهى هم قرمز ميشه و ميخاره اما تا روز بعد ك نوبت اون طرف ميشه خارشس برطرف ميشه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مال منم ميشه گاهى هم قرمز ميشه و ميخاره اما تا روز بعد ك نوبت اون طرف ميشه خارشس برطرف ميشه

الان از حموم اومدم شکمم و چرب کردم و باس  ن و هم چرب کردم ماساژ میدم 🤣🤣

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
خوب كردي ان شاللله كه خدا جواب تمام سختيااا و زحماتت رو بده 

منم فک کنم واکسن کزاز داشته باشم چون اخریش پونزده سالگیه الان ک ۲۵سالمه ده سال گذشته تازه از بهداشت پرسیدم میگفت خوبه 

سلام عزیزم استرادیول خارجی داشتی؟ منم سیکلم همین بود نمیدونم چرا ضخامت بالا نرفت 😞😞😞

سلام جونم خوبي؟؟؟ نه عزيزم دوسري هم استراديولام ايراني بودن

خيلي سخته من دندونم شكست همسرم از خدا خواسته گفت سيكلتو كنسل كن و نرو دندونت واجبتره ولي فكر دكتر رفتن و داروهايي كه خوردم ادم انگار حيفش ميومد ونتونستم اصلا كنار بيام

اصلاااا راحت نيس كه بگم چيزي نشده، ولي به اين فكررر كن شايد خيرت تو اين انتقال نبوده بهر دليليييييي، ان شالله اينسري همه چيزت عالي پيش ميره عزيز دلم اونم تا اخرش كه ختم ميشه به فرزندان سالم و صاااالح به اميد خدااا

تا حالا انتقال داشتي؟

منم فک کنم واکسن کزاز داشته باشم چون اخریش پونزده سالگیه الان ک ۲۵سالمه ده سال گذشته تازه از بهداشت ...

زي زي جون ميگه تو عقد زديم ولي من اصلااااا يادم نيس

تو يادته؟

١٥ سالگي ميشد اول دبيرستان ديگه

زي زي جون ميگه تو عقد زديم ولي من اصلااااا يادم نيس تو يادته؟ ١٥ سالگي ميشد اول دبيرستان ديگه

نه والا تو عقد یه آزمایش دادیم واکسن نزدیم من فقط یادمه تو دبیرستان زدیم اونم همون اول 

من چون تزريقش برام سخت بود دكترم تبديل كرد به شباف يعني نميگفتم ميگفت داروهاتو ادامه بده خودم گفتم ن ...

من اون سری پرسیدم کی حذف میشه امپول گفت باید حالا حالا ها بزنی بعدا تبدیلش میکنیم ب یه هفته ای یه بار  یه اسمم گفت اونو ب جاش بهت میدیم 

من اون سری پرسیدم کی حذف میشه امپول گفت باید حالا حالا ها بزنی بعدا تبدیلش میکنیم ب یه هفته ای یه با ...

اها شيوه هاشون فرق داره ديگه من پرولوتون بخاطر دردام ميداد ولي شيافام سر جاش بود

اين هر هفتس پرولوتون ٢٥٠

پرولوتون٥٠٠ هر ده روزه