2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046273 بازدید | 684508 پست
عزیزم واس منم دعا کن خیلی خیلی خسته ام  ی بار میکرو رفتم دوتا جنین تشکیل شد با کیفیت bcفک میکن ...

ااای جااان دلم. الهی این دفعه کلیییی جنین تپل مپل تشکیل بشه براتون. 

من ک خیلی رو سیاهم ولی حتما اسم تونو مینویسم الهی خدا بحق خوبان درگاهش حاجت رواتون کنه عزیزم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

الان دیدم خانمی گفته بود مورفو سه گفتن اهدایی 

والا من خیلی شنیدم مورفو صفر بوده و باز چند تا اسپرم پیدا کردن این چه حرفیه 😭😭😭پس منی که مورفو همسرم دو بوده و الان شد یهو یک چی بگم 😔دلم خالی شد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ااای جااان دلم. الهی این دفعه کلیییی جنین تپل مپل تشکیل بشه براتون.  من ک خیلی رو سیاهم ولی حت ...

ممنون عزیزم ان شالله شما و همه دوستامون جواب بگیرین و این تاپیک بشه تاپیک مامانای باردار 😋😋

آلائه جان کدوم‌دکتر گفت ؟ لابد‌ چیزی خورده‌بود حواسش‌سر جاش ‌نبوده، dfi همسرت ۶ باشه یعنی عالیه‌ حتی ...

دکتر دانایی گف. البته دکتر اورولوژ همسرم معرفی داده بود براش. نمیدونم تو اون معرفی نامه چیزی نوشته بود یا چی.

اصلا موندم خودمم. ولی یادمه از دکتر اورولوژ هم ک پرسیدم امیدی هس گف چرا نباشه دخترم.

ممنونم ک دلگرمی میدین💕🌺

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
تو دقيقاااا رژيماي اونا رو ميرفتي؟؟ من فقط حجمي رو نيگا كردم ولي فك نكنم مدلش عين همون بشه من وزنم ...

ماشاالله چه وزنت خوبه  👌👌👌 منم هم قد شمام ولی ۶۷ کیلو هرکاری میکنم نمیتونم لاغر کنم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
دکتر دانایی گف. البته دکتر اورولوژ همسرم معرفی داده بود براش. نمیدونم تو اون معرفی نامه چیزی نوشته ب ...

عزیزم منم مورفو همسرم ۲بود الان شده یک و همسزم تو رویان از دکترش پرسید بهش گفت من مشکلی برای میکرو نمیبینم بااین مورفو مگه چندتا اسپرم سالم میخواییم 

اون اندازه که میخواییم داری🤔🤔

الان من ته دلم خالی شد والا

چه حرفا همه اونایی که ای وی اف میکنن اوضاع شوهراشون خیلی بدتر از اینه تازه من شنیدم مورفو ۴ واسه بار ...

قربونت عزیزم. ان شاالله هممون نتیجه مثبت بگیریم.

دکتر برا همسرم ال کارنتین (مایع)، فرتومن، ویتامین دی، آندروهیل، کلوموفین، کوآلی فول اینارو داد ی دکترم بیرون رفتیم ک قبلا داروهاش خیلی رو همسرم اثر گذاشته بود ایشونم دو تا عرق گیاهی و ی تخم قدومه و یه شربت گیاهی و ویتامین ای و سلنیوم دادن.

برا خودمم ادامه همون قبلیا ویتامین دی و اوابووست( البته تموم کردم و فعلا پیدا نکردم بگیرم) کیوتن و کوآلی فول و آ.اس.آ و اپتی وومن، مولتی پریناتال، dhea، نوترابیون .اینا یادمه البته بعضیاشم تموم کردم تازگی. 

اها ب اون خانم دکتر بیرون دکتر صادق زاده گفتم نگرانم پولیپم برگرده دو تا داروی گیاهی داد گف اینا ریشه شو میسوزونه البته اگه تا اون روز دوباره عود نکرده بود چون اسفند هیسترو شدم و داروها رو اردیبهشت شروع کردم.

چقد زیاد شد😅

یه چیزی گفته برای خودش. منم همسرم ۳ درصده مورفوش. موقع پانکچر جنین شناس می گفت سه درصد خیلی خوبه و ا ...

ممنونم از همتون ک دلگرمی میدین. ان شاالله بزودی زود دل هممون ب اومدن نی نی تو دلامون گرم بشه😍

ان شاالله که همه چیز عالی پیش میره .کی میخواین برین برای شروع ؟این ماه ؟

۱۵تیر وقت داده

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
دوستان یه چیز دیگه  من همون اوایل کرونا خفیف مبتلا شدم هنوز بویاییم کامل برنگشته الان نزدیک ۲ ...

منم همون ابتدای شیوع کرونا،کرونا گرفتم و بویاییم رفت،دو ساله  کربو شدم! یه وقتایی یه بهایی ر حس میکنم ولی منم از کنار سطل زباله رد میشم بوش ر متوجه نمیشم😂. 

اما از مضرات عدم بویایی در بچه داری اینه که متوجه نمیشی کِی تو پوشکش کار خرابی کرده که زود عوضش کنید😂😂😂😂خصوصا وقتی تو مهمونی هستی و دیگران بهت میگن که بچه بو میده حتما کار خرابی کرده😔😔😔👶👶👶👶😂😂😂😂😂

چون ممکنه همین الان پوشکش ر عوض کردی و خیالت راحته که بچه تمیزه! ممکنه درجا کثیف کرده باشه ولی تو حس بویایی نداری که متوجه شدی زود😂😂😂😂و بچه بغل عمه وخاله و....در حال چرخشه!!!! و اونها بهت خبر بوی بد ر میدم🤗🤗🤗🤗🤗😁😁😆😆😆😅😅😅😅

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
بابت هزينه انتقالم من ارديبهش انتقال دادم ٣٥٠٠ انتقال ٨٠٠ هچينگ همين ولي خوب داروهات همون روز نز ...

شماهم تو بیمارستان بهمن انتقال دادین؟

الان دیدم خانمی گفته بود مورفو سه گفتن اهدایی  والا من خیلی شنیدم مورفو صفر بوده و باز چند تا ...

نه عزیز دلم ته دلت خالی نشه بخونی بچه ها بالا  کلی دلگرمی دادن که اینجوری نیست. دکتر من احتمال زیاد اشتباه کرده تو  تشخیص

اصلاااا نگران نباش. من حتی اون موقعم ک دکتر گف ناامید نشدم.شکر خدا مشکل غیر قابل حلی نیس که. تقویتی میخورن و بهتر میشن ان شاالله.

بعدم چندین بار شده تو همین تاپیک بچه هایی بودن کاملا ناامیدشون کردن ولی ی چند ماه بعد طبیعی باردار شدن.

همسایه خودمم حرکت همسرش صفر بود ولی طبیعی باردار شده بود ماشاالله پسرش کلاس دومه الان😍

اینا به هر حال ی مترهاییه ک دکترا دارن تا بر اساس شون تصمیم بگیرن دارو بدن و... وگرنه همه چی دست اون بالاسریه که خودش فقط قادره ب این کار

الان دیدم خانمی گفته بود مورفو سه گفتن اهدایی  والا من خیلی شنیدم مورفو صفر بوده و باز چند تا ...

حلال کن تو رو خدا اگه باعث نگرانیت شدم🥺🥺🥺

عزیزم منم مورفو همسرم ۲بود الان شده یک و همسزم تو رویان از دکترش پرسید بهش گفت من مشکلی برای میکرو ن ...

الهی بمیرم ببخشید تو رو خدا ناخواسته اذیتت کردم😭😭😭

درستشم ب خدا همینه خب نگران نباش. منم چون حرف دکتر خیلی غیر منتظره بود و بقول شما بدتر از اینارو دیده بودم ک مشکلی نداره خیییلی تعجب کردم.

اصلا واقعا حرفشون ی جوره طبیعیش این بود ک حتی اگه مشکلی بود بگه اسپرم اهدایی نه اینکه یهو بره سراغ جنین اهدایی. برا همین کلا احساس می کنم دکتر یا درست ندید ازمایشو یا تو معرفی دکتر اورولوژ چیزی بود یا هم که انقد سرش شلوغ بود خوب متوجه نشد.

اصلاااا ب هیچ وجه مقایسه نکن. هر دکتری برا خودش ی روش و متد خاصی داره همه از ی استاندارد مشخص پیروی نمی کنن که

ان شاالله انتقال موفقیت آمیزی داشته باشید .سیکل نچرال هم خیلی خوبه 👌👌 چرا دکتر سیکل نچرال رو براتو ...

عزیزم ماه قبل ضخامتم بالا نرفت  سیکل انتقالم کنسل شد واسه ماه بعد دکتر سیکل نچرال برام در نظر گرفت پس به نظرت خوبه 😍

میترسم دوباره با این روش روی ضخامتم جواب نده

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍