2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
عزیزم خدا رو شکر که استرس نداری تو خونه یکم راه برو درحده ده دقیقه یه ربع 

اره استراحت مطلق نیستم توخونه دور میزنم برای نهارشام میشینم همش دراز کش نیستم ولی هنوز حموم نرفتم کی برم بنظرت سری قبل هرروز حموم بودم😐🤦🤦

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امید به خدا من از دوران مجردیم میگفتم دوسدارم بچه هام دوقلو بشه تااین حد 😂🤦

منم همینطور همیشه میگفتم دو قلو حتی تو دهنم نمیچرخید بگم بچم همش میگفتم بچه هام انقدر گفتم ک جذب کردم 😅

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
منم همینطور همیشه میگفتم دو قلو حتی تو دهنم نمیچرخید بگم بچم همش میگفتم بچه هام انقدر گفتم ک جذب کرد ...

خداحفظشون کنه برات چندماه دیگه به همین نی نی سایت که هیچی وقت نمیکنی گوشی دستت بگیری😍❤️اینروزارو برای همه دوستای منتظرم ارزومندم

جنبن تو الان اندازه نوک خودکاره دختر😂 تازه من ک الان هفته شش هستم جنینم ۳میلیمتره هیچی نیس خودتو ...

خداروشکر خیلی امیدوارم کردین😍 آخه من همیشه تو این تاپیک خواننده خاموش بودم ولی ندیدم کسی بگه ترشح سفت و خونی داره تو روز سوم واسه همین خیلی نگران شدم.. ایشالا نینیت صحیح و سالم دنیا بیاد عزیزم واسه منم خیلی دعا کن مامان خوشگل💋

میگم جنین بلاست روز تر نشون نمیده مثلا روز۱۴برم؟

چرا نشون میده زودتر روزه دوازدهم بی بی چک بذار حموم هم سبک بری چیزی نیس ولی من خودم دو سه روز یه بار میرفتم 

خداحفظشون کنه برات چندماه دیگه به همین نی نی سایت که هیچی وقت نمیکنی گوشی دستت بگیری😍❤️اینروزارو بر ...

فک کنم اون موقع حتی موهامم کوتاه کنم ک سریع برم حموم بیام شونه هم نکنم 😅

میگم جنین بلاست روز تر نشون نمیده مثلا روز۱۴برم؟

مال منم بلاسته اول تیر بلاست انتقال دادم گفته ۱۵ تیر آز بده. شاید آزمایش زودترم نشون بده ولی واسه اینکه خیالت راحت باشه همون روز که گفتن برو اینجوری بهتره

آره منم میخواستم همینو بگم اتفاقا وقتی بحث از خودم آمپول زدن میشه‌ شوهرم کم میمونه چشمهاش از حدقه در ...

مردان دیگه فقط ادعای شجاعت دارن پای عمل که میرسه ما صد تا مث اونارو میذاریم تو جیبمون😂😂

موفق باشی عزیزم❤

چرا نشون میده زودتر روزه دوازدهم بی بی چک بذار حموم هم سبک بری چیزی نیس ولی من خودم دو سه روز یه بار ...

چون خیلی دوسدارم همسرم و سوپرایز کنم میگمک یکی دوروز زودتر برم مثبت بود سوپرایزش کنم 

بچه ها درد عفونت ممکنه ب پا بزنه؟

امروز روز ۷ پریودی هستم ولی پریودم روز ۴ تموم شد .یهو از ظهر درد شدیدی تو کمرم دارم قسمت انتهایی کمر ی نقطه تو اخر سمت راست تو گوشه کمر. هی میگیره درد و ول می کنه الانم میزنه ب رون پام . خیلی اذیت می کنه. احتمالش هس عفونت گرفته باشم؟ ترشحات دارم ولی بی رنگ و بی بو. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام شما میخوای pgd کنی یا pgs? Pgd یعنی تشخیص نقص ژنتیکی قبل از لانه گزینی من انجام دادم خداروشکر ...

سلام دوستم .واقعا شما نور امید تو دلم ایجاد کردین انقدر ک تو گوگل سرچ کردم و تایپک های مختلف رو خوندم ولی تا حالا کسی با pjd ندیدم باردار بشه لطفا میگی کجا پی جی دی کردین و اینکه خدایی ناکرده شمام ناقل ژن معیوب بودین ک گفتن پی جی دی کنید ؟ بهم میگین کجا انتقال دادین و اینکه چه کارهایی کردین ک فکر میکنید رو مثبت شدن انتقالتون موثر بوده؟؟؟ تو رو خدا جواب بدین خیلی برام مهمه

خداروشکر خیلی امیدوارم کردین😍 آخه من همیشه تو این تاپیک خواننده خاموش بودم ولی ندیدم کسی بگه ترشح س ...

فداتشم عزیزم مرسی😘

ببین بدن ها کاااااملا متفاوته و زیاد نمیتونی تشابه پیداکنی

این ترشح و خونی بودنش رو ب فا ل نیک بگیر و توکل کن به اون بالاسری و استرس رو فقط دور کن

ان شاالله ک تا دوهفته دیگه خوش خبری

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم