2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزان یک سوال دارم؟ تعیین جنسیت pgd یعنی چی؟؟؟ یعنی اسپرم را قبل اینکه با تخمک مجاور کنن شس ...

عزیزم جنین تشکیل میشه بعد با بیپسی از جنین جنسیت رو تشخیص میدن و جنس مورد نظر رو انتقال میدن..... 

تا جایی که میدونم تشخیص جنسیت از طریق اسپرم فعلا مقدور نیست. 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من دیروز پانکچر داشتم و سه تا تخمک داشتم, تعیین جنسیت هستم میخوام ببینم چطور انجام میشه تعیین جنسیت

عزیزم برا سه تا تخمک بعید میدونم فعلا انجام بده.... 

تازه این سه تا هر سه جنینم بشن کمه تعداد نمیصرفه.... 

اول جنینا تشکیل میشن اگه اشتباه نکنم بلاستم باید بشن.... 

یعنی کمه این تعداد.... 

فکر کنم چند دوره باید پانکچر بشین اگه هر دفعه قراره تعداد کمی تخمک گرفته بشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره راستش دیروزم احمق بازی دراوردم رفتم تولد دوستم تو کافه اصلا یادم رفته بود ک باردارم و اونا هم ک ...

عزیزم منم دقیقا قبل خونریزی یا لک بینی اول کمر درد میگرفتم.... 

یادمه حتی دفعه اگل که خونریزی کردم بادمجون سرخ میکردم یه کم زیاد سر گاز وایستاده بودم.... 

اول کمرم درد کرد بعد به خونریزی افتادم.... 

بعدها وقتی کاری میکردم احساس خستگی میکردم از هولم سریع میرفتم دراز میکشیدم و استراحت میکردم.... 

نگران نباش همه چی به سلامتی پیش میره.... 

جنینا سالم باشن مطمئن باش یه کم مراقب باشی تا تهش به سلامتی پیش میره.... 

چند روز بعد پانکچر پریود میشیم؟ دکترم گفت انتقال نمیده چون تخمکخام کمه و صد در صد جنینام کمتر, دوبا ...

عزیزم بستگی به بدنت داره.... 

ممکنه برا بعضیا دو سه روزه پریود بشه ممکنه دیرترم بشه و تاخیرم داشته باشی.... 

پس جنین را تعیین جنسیت میکنن من تعیین جنسیت پسر هستم پس سه تا تخمکام احتمال داره اصلا پسر نشه!!!!

بله عزیزم امکانش هست همه دختر بشن اما شما که وارد این مسیر شدی بهتره + فکر کنی.... 

اما آمادگی هر نتیجه ای رو داشته باش که دلسرد نشی.... 

سلام بچه ها.... یه سوال من انتقال جنین داشتم امروز روز ۱۲ ام بود ،از ۲روز پیش بی بی گذاشتم یه هاله ...

الانم منفی نشدی ک‌ مشکوکی شاید بتات دیر داره بالا میره وایسا همون تاریخ دکترت برو از 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

سلام مهربونای عزیزم.دخترای قشنگ وناز صبح آدینه تون بخیر  خیلی التماس دعا دارم از همه شما.

دارم میرم سالن خوشگل بشم برای امشب وفردا صبح  

امشب به یادتونم برای همه‌تون دعا میکنم.بالاخره امشب عروسی  خواهر نازمه که خیلی برام  مهمه  

ان شاءالله همه عزیزانم عاقبت بخیر بشن وبه زودی صاحب اولاد سالم وصالح بشن  

فرداصبح زود میریم کلینیک با بچه ها برگردیم آن شاءالله   

خیلی دوستون دارم.التماس دعا.دوستای گلم  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
عزیزم اصلا اینطوری به قضیه نگاه نکن....  مگه بارداری طبیعی نمیتونه استراحت مطلقی باشه؟  ...

دقیقا درست میگی عزیزم حق با شماست.

متاسفانه من مامانمم نزدیک 60 سالشه ولی هنوز نمیتونه نه بگه !

حالا از این به بعد بخاطر بچه م هم که شده باید یاد بگیرم اول به خودم و بچم فکر کنم و بتونم به وقتش نه بگم.

بعد رفتنشون تا الان که ۲ روز میگذره هنوز درد دارم ⁦☹️⁩

دیگه به همسرم گفتم هر کسی خواست بیاد بگو شرایط همسرم خوب نیست بعد زایمان بیان 

توکل بر خدا، ان شاالله همگی بتونیم به سلامت این دوران رو بگذرونیم 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام مهربونای عزیزم.دخترای قشنگ وناز صبح آدینه تون بخیر   خیلی التماس دعا دارم از همه شما. دا ...

سلام عزیزم، به به چه عاااالی، به سلامتی و مبارکی ان شاالله، خوشبخت بشن الهی، شما هم ان شاالله مامان میشی و سالگرد ازدواجشان بچه بغل بهشون تبریک میگی 😍⁦❤️⁩🤲

سلام عزیزم، به به چه عاااالی، به سلامتی و مبارکی ان شاالله، خوشبخت بشن الهی، شما هم ان شاالله مامان ...

قربونت مهربونم ان شاءالله بادعای شما عزیزم  چشام قلبی شد  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
الانم منفی نشدی ک‌ مشکوکی شاید بتات دیر داره بالا میره وایسا همون تاریخ دکترت برو از 

اره زده مشکوک...اخه دیگه روز ۱۲ این بتا باشه،معلوم نیست بالا بره😌

ممنون عزیزم اره یه دفعه ۳شنبه میرم دکتر😘

خواهرهای گلم سیکل نچرال یعنی چی؟ دکتر بهم گفته از روز ۳ پریود شبی ۳ تا لترزول و از 8 پریودی ۲   ...

خیلیییی خوبه اینطوری، این روش براش افزایش ضخامت رحم خیلی خوب جواب میده، من که ضخامتم از ۶,۸ بالاتر نرفته بود موقع پانکچرم با این داروها تا ۹ هم رسیده بود. ولی چون تنبلی تخمدان شدید داشتم نمیشد برای انتقال از این روش استفاده کنن برام.

ان شاالله این دوره ضخامتت حساااابی میره بالا و به سلامتی مامان میشی 😍🤲

اره زده مشکوک...اخه دیگه روز ۱۲ این بتا باشه،معلوم نیست بالا بره😌 ممنون عزیزم اره یه دفعه ۳شنبه می ...

چرا بالا نره شاید دیر لانه گزینی کرده 

سلام مهربونای عزیزم.دخترای قشنگ وناز صبح آدینه تون بخیر   خیلی التماس دعا دارم از همه شما. دا ...

چه خوب عزیزم عروسی و نی نی 😍😍😍