2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
یا خدا راس میگی؟ اگه تیرویید با دارو کنترل شده باشه هم نباید خورد؟ با من نکن اینکارو🥺🥴

راستش سیر وپیاز خام اختلال تیرویید رو زیاد میکنه منم بادارو کنترلم ولی تمام تلاشمو میکنم این دوتا رو حداقل استفاده کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله که من قربون دلت برم برام روشن .. انشاالله یعنی میشه منم بیام و بگم رفتم سونوی ساک و قلب و غ ...

دختر خوب نکن اینجوری با خودت انشاالله مثبتی ،فقط به این فک کنم ک من حتما مامان شدم قانون جذب یادت نره ،الانم نینی تو دلته ،برات میخوام خدا دلتو شاد کنه وحاجت روا بشی 

سلام شروین جان خوبی گل پسرت چطوره؟چه خبرا؟خرید کردی؟

سلام عزیزم. خوبی.منم خوبم. شنبه که بشم انشاله ۲۸ هفته قراره برم سونو و ویزیت.آمپول رگام هم بزنم.

خرید نکردم.

هوا گرم شده. 

امپول کزاز زدی؟؟؟

😉

نسرین جون الان پیش خانواده ت هستی؟ کی کارهاتو انجام میده ک استراحت مطلقی؟ من از الان غصه م گرفته ک ...

من خونه مادر شوهرم هستم و بنده خدا مادر همسرم کارهامو انجام میده و من خانوادم دو سالی هست از تهران بخاطر بیماری پدرم رفتن خودمم که تک فرزندم 

الان اینجام از روز انتقال تا انشالله 12 تیر برم سونو اجازه دادن میرم پیش خانواده خودم 

نسرین جون الان پیش خانواده ت هستی؟ کی کارهاتو انجام میده ک استراحت مطلقی؟ من از الان غصه م گرفته ک ...

چاره ای نیست فریناز جان بعدا براشون جبران کن 

با هزار امید و آرزو الان باردار شدیم 

من مادر همسرم بنده خدا میگه 9 ماه هم بمون ولی چون سنش بالاس من خودم معذب میشم واقعا 

آره چون اچ ام جی هم دقیقا مثل پروژسترونه زدنش هم مث اون آسونه... توی یوتیوب کلیپایی که برای تزریق ع ...

آره منم میخواستم همینو بگم اتفاقا وقتی بحث از خودم آمپول زدن میشه‌ شوهرم کم میمونه چشمهاش از حدقه در بیاد از تعجب باید خودم‌ یاد بگیرم برای کم‌کردن استرسم ،شوهرم نمیتونه 

ممنون‌که کامل توضیح دادی گلم ، باید دل بزنم به دریا انجام بدم واللا دیگه این ای وی اف دل آدمو‌ گنده میکنه منی که یه قرص سرما خوردگی رو‌هم‌ سر خود نمیخوردم  الان خودم برای خودم دارو‌تجویز میکنم 😃

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
چاره ای نیست فریناز جان بعدا براشون جبران کن  با هزار امید و آرزو الان باردار شدیم  من م ...

نسرین جان من چند روزه پیامها رو‌کامل نمیتونم بخونم سرم یکم‌شلوغ بود ، نی نی ها دوقلو هستن یا یکی ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
نسرین جان من چند روزه پیامها رو‌کامل نمیتونم بخونم سرم یکم‌شلوغ بود ، نی نی ها دوقلو هستن یا یکی ؟

سلام گلم 

دوقلو همسان هستند عزيزم بار اول رفتم یک جنین بود خودش تقسیم سلولی شده شده دوتا جنین همسان 

انشالله قسمت خودت بشه عزيزم 

سلام عزیزم. خوبی.منم خوبم. شنبه که بشم انشاله ۲۸ هفته قراره برم سونو و ویزیت.آمپول رگام هم بزنم. خر ...

به سلامتی .خداروشکر که خوبی.منم هیچی نخریدم.نه کزار بهم ندادن.فقط دیروز آزمایش گلوکز و ادرار بود که انجام دادم.۲۸هفته مثل اینکه سونو رشد هم داره.شروین جان یه سوال چجوری روزارو میشمارن.۲۷هفته بعد میشه ۲۷هفته و ۱روز تا ۲۷هفته و ۶روز بعد دوباره میشه ۲۸ یا ۲۸و ۱روز؟من اینو سر در نمیارم بعضی ها ۲۷هفته و مثلا ۲روز رو میگن همون ۲۸هفته