سلام عزیزم کدوم مرکز هستید ؟
کلا ای وی اف دیگه منسوخ شده همه جا میکرو انجام میدن اما شرایط شما یه کم کارو براتون سخت تر میکنه چون هم ذخیرتون کمه هم همسرتون مشکل داره
من خودم مشکلی ندارم ولی همسرم اسپرمش خیلی ضعیفه سه بار پانکچر کردم دو بارشو تعیین جنسیت کردم بار اول از ۴ تا ۱ دونه پسر بود انتقال داد م و نشد بار دوم بازم ۴ تا جنین و سه تا پسر شد ولی بازم انتقال دادم و نشد دکترم که علتش رو نمیگفت ولی من فک میکنم به خاطر این بود که جنینام ضعیف بودن چون خود عمل تعیین جنسیت چون یک سلول از جنین رو برمیدارن برای اینکه بفهمن جنسیتش چیه اینکار خودش باعث ضعیف شدن میشه اگه هزینشو دارید و براتون مهم نیست میتونی شانستو امتحان کنی چون از بچه ها بودن که کلا یه جنین تشکیل شد و با همونم باردار شدن یا پروانه جونم دو تا دختر داره واسه سومی دیگه جای ریسک نداره فک کنم دو سه باره انتقال داشته ولی قسمتش نشده هنوز که باردار بشه در ضمن خودش و همسرش هم مشکل ناباروری ندارن
من که خودم دیگه خسته شدم قیدشو زدم برای بار چهارم میخوام پاتکچر بشم و دیگه نه جون دارم واسه این همه استرس و عمل و .... و نه پول دارم دخترمم ده سالشد
دوست ندارم دیگه تنها باشه اگه تو تقدیرمون بود که جنسم جور میشه نبود دیگه مهم نیست برامون
ببخشید طولانی شد خواستم تجربمون بگم ان شاالله موفق باشید