2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست
ای جااانم  انشاالله مامان شدی  به علائم اصلا توجه نکن عزیزم  من فقط روز پنج و شش تک ...

جانت سلامت عزیزم، خدا کنه

آره دیگه به ما ثابت شده علائم مهم نیست ولی بازم از روی استرس دنبال علائمم

۲تیر باید ازمایش بدم 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام دوستان بین مرکز امیدوابن سینا کدوم بهترهست؟ من مام میرفتم خیلی عالی بود ولی به دلایلی نمیتون ...

سلام کلینیک امید دکتر ال یاسین اگربتونی وقت بگیرین.اورولژی هم دکتر پویان همونجا.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه حالت تهوعم خوب شده ولي غذا دلم نميخاد دلم همش كيك بيسكوييتي شكلاتي چيزي ميخاد بايد رعايت ديگه م ...

حتما نون رو تست جو يا سنگك بگنجون تو برنامه غذاييت

سعى كن اونا رو هم اگر ميخورى كمتر بخورى

اخه چرا باهامون اينجورى ميكنن اينقدر تناقض داره نظرات دكترها؟؟

مثلا نسرين جون رو از سونو بهش گفتن و دو هفته كمتر زده براش

شمارو از سونو نگفته و طبق انتقال و پريودم نيس

از دست اينا ٩ ماه بخير بگذره

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام عزيزم بله رفتم  پنج هفته و چهار روز  دو تا جنین تو به ساک  برام دعا کنید  ...

وای خدا رو شکر عزیزم خیلی برات خوشحال شدم مامان دوقلوها شدی به به مبارکت باشه .. انشاالله بسلامتی دوتاشون رو هم بغلت بگیری نسرین جان 😍😍🙏🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
وای خدا رو شکر عزیزم خیلی برات خوشحال شدم مامان دوقلوها شدی به به مبارکت باشه .. انشاالله بسلامتی دو ...

سلام گلم ممنونم عزيزم 

انشالله که روزی خودت بشه و بیایی بگی دوتا نی نی خوشگل داری و با بتاي عالي 

سلام عزیز دلم  فدای محبتت بشم  روز سوم درد و تیر کشیدن پهلو سمت چپ روز پنج و شش دور نافم ...

من هیچی علایم ندارم نسرین جان😔😔😔بازم با دوقلوهات برام دعا کن از این جا با دست پر برگردم خیلی ناراحتم دست خودم نیست همش میخوام حالم خوب کنم و میگم خدایا یه علامتی چیزی نشونم بده دلم قرص شه ولی هیچی نیست دعا کن دیگ خدا انتظار من رو هم به پایان برسون و مادر شم اینا رو دارم با گریه می‌نویسم تو شهر غریب 😔😔😔😔

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
ب شوهرت بگو بزنه با خودت یاد بگیر 

باید یه فکری براش بکنم اون امپول های دور ناف رو  از اینترنت همسرم دید و برام میزد  باید بگم اینم بزنه🤔🤔وگرنه خیلی سخته یه نفر  از بیرون بیاد برام بزنه😔😔(کشته نشم 😂😂😂)

من فکر میکردم امپول ها همون دور نافی هستش

سلام عزيزم بله رفتم  پنج هفته و چهار روز  دو تا جنین تو به ساک  برام دعا کنید  ...

ای جان دلم مبارکت باشه چشم و دلت روشن. دوتا جنین توی یه ساک مگه میشه یعنی تقسیم سلولی کردن؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
نسرین جون من کی برم آزمایش بدم؟توزودرفتی مرکزقبول میکنه؟

سلام عزیزم منم انتقال جنین دومرحله ای داشتم میخواستم بپرسم شما چه علایمی داشتی و چه روزی بود هر علایمی .. انشاالله که نی نی نازت رو سالم بگیری بغلت عزیزم

ایشالله میای و به ما خبر خوب میدی عزیزم💖💖💖

انشاالله عزیزم شما هم انتقال انجام دادید؟

نمیدونم اخه مثلا یه سریاش مربوط ب دارو ها بود ولی از روز اول ک اومدم خونه تا دو روز تند تند گشنم میش ...

آخه من نسبت به داروها هم بدنم هیچ واکنشی نشون نمیده انگار نه انگار ..قربونت برم انشاالله که تا آخر بارداری بسلامتی طی کنی سالم بگیری بغلت و شیرش بدی بچه نازت رو ..بازم محتاج دعای تک تکتونم 🙏🙏

نمیدونم اخه مثلا یه سریاش مربوط ب دارو ها بود ولی از روز اول ک اومدم خونه تا دو روز تند تند گشنم میش ...

آخه من نسبت به داروها هم بدنم هیچ واکنشی نشون نمیده انگار نه انگار ..قربونت برم انشاالله که تا آخر بارداری بسلامتی طی کنی سالم بگیری بغلت و شیرش بدی بچه نازت رو ..بازم محتاج دعای تک تکتونم 🙏🙏

سلام همگي من از ٧ رفتم همين الان رسيدخوووووووبين واي نسريننننن چه ميبينم مباااااااااركت باااااشه عز ...

سلام عزیزم خوبی؟ چه خبر؟ همه چیز خوب بود ، نی نی مون حالش چطوره؟ 😍

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم