2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
اره والا میگم تو میری بهداشت پرونده باز کنی ؟

والا من اصلا نميدونم بايد چيكار كنم

حالا اول برم دكتر ببينم چى ميگه ب كجا ارجاعم ميده

ب هيچ چيز اين شهر هم اشنايي ندارم با اينكه ده ساله اينجام😂😂

واسه ادامه خيلى چيزا رو هم دارم از بچه هاى اينجا ياد ميگيرم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

❌❌❌❌❌❌سلام خوبین خانما ی محترم من تازه عضو نی نی سایت شدم روز 9پریودیمه دیروز سونو شدم تو سیکل انتقال هستم از روز دوم روزی 6میل استرادیول میخورم دیروز سونو شدم ضخامت 9ونیم تری لاین انتقال دوممه اخرین جنینام خیلی نگرانم این ضخامت برای روز 8زیاده ایا کسی اینجور بوده ضخامتش زیاد باشه دکتر گفت همون 6میل بخور تغییرش نده ولی من نگرانم لطفا هر کی میتونه راهنمایی کنه ممنون

❌❌❌❌❌❌سلام خوبین خانما ی محترم من تازه عضو نی نی سایت شدم روز 9پریودیمه دیروز سونو شدم تو سیکل انتقا ...

سلام خوش اومدين

نه خيلى هم خوبه

ترى لاين هم هست ب نظرم عاليه

ان شاالله ك ى انتقال عالى دارين و موفق ميشين

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام عزیز دلم  فدای محبتت بشم  روز سوم درد و تیر کشیدن پهلو سمت چپ روز پنج و شش دور نافم ...

سلام عزیزم😍😍😍😍خدایا شکرت .خیلی برات خوشحال شدم نسرین جان پیام هاتو دنبال میکردم.خدا برات حفظشون کنه انشاالله ۹ ماه کامل بگذرونی صحیح و سالم بدنیاشون بیاری😘😘😘😘

سلام خوش اومدين نه خيلى هم خوبه ترى لاين هم هست ب نظرم عاليه ان شاالله ك ى انتقال عالى دارين  ...

سلام خیلی ممنون جدی میگین؟؟خداروشکر از دیروز خیلی غصه میخورم میگم زیاده 

ممنونم تمنا جانم دورت بگردم الهی قسمتت بشه عزيزم  

قربونت برم دوستم🤗💚

نسرین جان کاش از کارهایی ک قبل از انتقال و داروهات برامون بگی

اگرچه ک میدونم اول و آخر دست خداست...اما خوب ی جورایی دل خوش کردنه

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
کیست اندومتریوما ۱۸در ۲۰میدونین میشه چه قدر ؟؟؟قبل انتقال امپول دکا۱۱/۲۵زدم راجب اینم میشه کمک کنین ...

عزيزم من در اين زمينه اطلاعى ندارم ان شاالله بقيه بچه ها بيان پيامتون رو ببينن اطلاع داشته باشن بهتون ميگن

عزيزم من در اين زمينه اطلاعى ندارم ان شاالله بقيه بچه ها بيان پيامتون رو ببينن اطلاع داشته باشن بهتو ...

فریناز جون شما کی انشالله میری برا سونو😍😍😍😍

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
قربونت برم دوستم🤗💚 نسرین جان کاش از کارهایی ک قبل از انتقال و داروهات برامون بگیری اگرچه ک میدون ...

میگم چشم 

من یک ماه مونده بود به انتقالم هر هفته یک آمپول نوربین میزدم 

غذامم مثل همیشه بود در واقع تغییر ندادم 

کلا عاشق ارده و شیره و خرما هستم خیلی میخوردم 

شب قبل انتقال آناناس تازه خوردم و تا چهار روز اول انتقال خوردم 

غذاهام ماهیچه، مرغ بود، سیب زمینی ابپز میخوردم، ادویه نخوردم، رب اصلا نخوردم

من استراحت مطلق مطلق بودم تخت تا سرویس بهداشتی همین و بس ❌❌ من اینو توصیه نمیکنم چون شرایط هر کی متفاوت ❌❌

ولی به من توصیه شده بود که استراحت مطلق بشم و حموم نکنم و ادرار سرپا باشه 

اکثرا به پهلوی چپ میخوابیدم 

آب خیلی خیلی میخوردم، سبزی و میوه زیاد خوردم 

ادرار سرپا بود 

حموم نرفتم تا جواب آزمایش رو بگیرم 

دارو 

استرادیول روزی سه تا، آسپرین، لوتیروکسین، امپول روزی یه دونه بود که بعد شد دوتا، فولیک اسید 

اول از همه خواست خدا بود و دوم متوسل شدم به حضرت ام البنین 

امیدوارم همتون حاجت روا بشید و به زودی زود مادر بشید