2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046118 بازدید | 684499 پست
پس برای مزه دار کردن غذا از چی استفاده میکردین 

ساقه کرفس و فلفل دلمه ای و هویج و غنچه گل محمدی و هل و یه تیکه خیلی کوچیک زنجبیل و اینا. حالا بسته به نوع غذا از اینا استفاده میکردم.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
نسربن جون بمن گفتن دوهفته داروهاموادامه بدم.داروهام تموم شده به کجازنگ بزنم برام واردسیستم کنن که با ...

سلام عزيزم به این شماره زنگ بزن بگو مثبت شدی و گفتید دوهفته ديگه ولی داروهام تموم شده 

۰۲۱۲۳۵۶۲۳۰۸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی کم بزنه، در حد همون نصف قاشق چایخوری برای کل موادش. آره عزیزم باید همون روز با جواب سونوگرافی ب ...

باشه ممنونم😍🤲

ناشتات خوبه؟؟ بعد غذااا بالا ميره؟؟ خودت ميگفتي  قند عصبي باشه احتمالااا چي؟؟

خيلي سخته رژيم كلا البته اولش ولي چون انگيزه بالاست بعدش ادم سر ميشه ديگه،

ولي اينكه تو اين شرايط عادم ميخاد بيشتر استراحت كنه دوباره كاري ميشه زور دااااره واقعااا

ان شالله اينسري رفته كلا نرمال شده باااشه

نه خیلی.واااای حالاچیکارکنم.بزنگم دوباره ببینم ج میدن.

عزيزم اونا نمیدونن استرس نگیر 

من الان آمپول یکی شش صبح یکی شش عصر 

هی میگفت چرا با فاصله میزنی کی گفته بعید دکتر ما بگه و... 

گفتن خانم دکترم گفته 

عزيزم اونا نمیدونن استرس نگیر  من الان آمپول یکی شش صبح یکی شش عصر  هی میگفت چرا با فاصل ...

اره اونا یچیزی میگن دقیق نمیدونن فکرآدمم خراب میکنن.ایشاالله ک درسته.

باشه ممنونم😍🤲 ناشتات خوبه؟؟ بعد غذااا بالا ميره؟؟ خودت ميگفتي  قند عصبي باشه احتمالااا چي؟؟ ...

اوایل بهتر بود ، قند ناشتام پایینتر بود الان هم ناشتا هم دو ساعت بعد غذا بالاست، ناشتام حدود ۱۱۰ تا ۱۱۵، دو ساعت بعد غذا تا ۱۸۰ هم بوده، حالا خدا رو شکر خودم اصلا تمایلی به شیرینیجات یا برنج و اینا ندارم، کلا از اول بارداریم نسبت به غذا کم اشتها شدم، یادته گفتم پختنی نباشه میتونم بخورم؟؟  همونم شد 😅 سخت که نیست خیلی غذای من که درست کردنش ساده ست ، غذای شوهرمم قبلا وعده تکراری اصلااااا نمی‌خورد الان شکر خدا راضی شده در روز یه وعده درست کنم نهار و شام همونو بخوره 😁

کار خونه هم چون خودش جاروبرقی و طی میکشه دیگه همون موقع گردگیری هم می‌کنه دیگه میمونه یه ظرف و سرویس بهداشتی که چون زود زود میشورم بهم فشار نمیاد شکر خدا. 😊🤲

ممنون عزیزم، ان شاالله همه بارداری سالم و راحتی داشته باشن 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
خانوما بتامو ببیمید نظر بدین

ای جاااانممم 

خدارو صد هزار بار شکررررررر 

مبااااارکهههه مبااااارکهههه مامان خانوم😍😍😍😍🤗🤗💚💚💚💚

الهیییی این دوران رو به سلامتی بگذرونی و فرشته یا فرشته هاتو صحیح و سلامت بغل بگیری ☘️☘️

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
ای جاااانممم  خدارو صد هزار بار شکررررررر  مبااااارکهههه مبااااارکهههه مامان خانوم😍😍😍 ...

ممنونم عزیزم انشالله قسمت همه ی ارزومندا

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
ممنونم عزیزم انشالله قسمت همه ی ارزومندا

الهییی آمیین یا رب العالمین 

قسمت دونه به دونه ی بچه های تایپیک انشالله 

انتقال چندمتون بود؟؟

یه خورده از کارهایی که انجام دادین و داروهاتون رو برامون بگین

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
الهییی آمیین یا رب العالمین  قسمت دونه به دونه ی بچه های تایپیک انشالله  انتقال چندمتون ...

چشم عزیزم من انوکسا روزی یدونه اسپرین یدونه شیاف روزی یکی امپول پروژسترون روزی ۲ تا انتقال اول کلا استراحت بودم ولی تو این دومی اصلا استراحتی درکار نبود روز دومم به شدت استرس گرفته بودم همسرم راننده سنگینه خاموش بود جواب نمیداد فقط یه جا دیدم توت فرنگی خوبه فقط یه کیلو توت فرنگی خریدم هیچ چیز دیگه نخوردم مثل کله پاچه ونشاسته اینا 

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم