2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046351 بازدید | 684509 پست
نگران نباش عزيزم بتات عاليه من دويست و ٥ بودم  براي شما عاليه

❤️😍❤️😍❤️

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت برم خدا تو دليتو نگه داره عزيزم نميدونم والا هنوز ك دكترم ازمايشمو نديده اينو متصدى ازمايشگ ...

من ازمایش اولم ۲۸۸ بود. عزیزم همه چی عالیه نگران نباش😍

خداياشكرت....❤️ 
عزيزم چند روز ديگه قسمت شماهم ميشههههه😍😍😍 ان شاالله ان شاالله با بتاى فرق عالى مياى خبر خوب ميدى ...

جنین ۳ روزه خوب هس؟

من دوتا ۳ روزه انتقال دادم

علائم ندارم.فقط گاهی کمرم میگیره و درد میشه.

دستمم دیشب دوباره درد شد 

فعلا خوبه دیگه درد نمیکنه.

مرسی عزیزم خداا از زبونت بشنوه.

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
جنین ۳ روزه خوب هس؟ من دوتا ۳ روزه انتقال دادم علائم ندارم.فقط گاهی کمرم میگیره و درد میشه. دستمم ...

آره عزيزم چرا بد باشه

اگر خوب نبود ميذاشتن بشه ٥ روزه بعد انتقال ميدادن

ببين علائم هيييييچى نيست اصلا بهش فكرم نكن

من حتى تكرر ادرارى ك روزهاى قبل داشتم الان ندارم و فهميدم انگار بيشتر از استرس بود

و فقط و فقط الان دو روزه ى كم زودتر از قبل گرسنه ميشم همين و همين

دست و پامم همچنان دردش ميره و مياد

منم دائم دنبال علائم بودم و فكر ميكردم چ خبرهههه

ان شاالله با ى بتاى عالى بزودى خبرمون ميدى😍😍😍

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
 سلام خانما بعد از خوردن استرادیول سردرد میشم آیا طبیعیه؟ راهکاری دارید خیلی اذیتم . مرسی ممنون ...

عزیزم حتما آب زیااااااد بخور حداقللللل ۸ تا ۱۰ تا لیوان در روز

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام چیکا جون برا جنین ۳ روزه روز چند بی بی بزنم مشخص میشه؟

ببين ب نظرم اصلا زود بيبى نزن

ى روزقبل ازمايش فقط بزن

چون ميبينى كم و زياد بودن رنگش چ استرسى ب جون بچه ها انداخته؟

اخه ى نگرانيم بابت اينه ك ازمايشگاه طبقه اول ساختمون مطب دكترمه و ميگم لابد با سيستم دكترم اشنايى دا ...

نه بابا نگرانیت بیهوده اس عزیزم

من بهت قول میدم که همه چی خوبه وعالیه

پایان روزهای تلخت هست

چه بسا که دوقلو هم باشه 🤩

ببين ب نظرم اصلا زود بيبى نزن ى روزقبل ازمايش فقط بزن چون ميبينى كم و زياد بودن رنگش چ استرسى ب جو ...

باشه عزیزم.

اصلا دست و دلم نمیره بی بی بزنم.

روز انتقال حساب نمیشه؟

سلام بچه هاامروزآزمایش دادم ۱۷۲شده.کمه؟ازانتقال اولم میشه ۱۴روز.انتقال دومم میشه۱۲روز.انتقالم دومرحل ...

نه عزیزم کم نیس مبارک باشه.

دوروز دیگه تکرار کن