2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046234 بازدید | 684505 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دیروز مطب موسی پور بودم شدید شلوغ بود نوبت دهی رو اینترنتی کرده بودن قبلا هم اسم نوشته بودن جای س ...

جدیدا مطب موسی پور خیلی شلوغ شده جای سوزن انداختن نیست ،قبل عید که من میرفتم اصلا اینطوری نبود خلوت بود الان‌مریضاش خیلی زیاد شدن نمیدونم چرا هر دکتری میرم شلوغ میشه😢

اونم برا خودش دکان باز کرده از ای وی افی ها نگیرن لااقل نمیدونن چقدر پول خرج میکنیم ، اون که اکثرا ای وی اف میکنه اونایی هم که ای وی اف میکنن یه دونه بچه رو هم به زور پیدا میکنن پس تقریبا از همه میگیره دیگه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
منم همین تفکر و داشتم هی میگفتم خدایا انقدر ک من میگم زوری نباشه اما الان میبینم باید اون چیزی رو ک ...

چقدرحرفهات بوی ارامش میدن... اره واقعا فقط خدارو التماس میکنم درهمه شرایط شکرگذارش باشم

نمیدونم چی بگم فقط از خدا میخوام اول برات معجزه کنه  چون خدای ما خدای معجزه هاس  دوم این ...

یک دنیاممنون قربونت برم دعاکن معجزه بشه ومنم مامان بشم اصلا دلم نمیخواد تااخرنشم... فکرشم نمیتونم

امیدوارباش عزیزم... کافیه خدابخواد بقول تو من ازبلاست بود دوتا منفی امروز بی بی چک

نگران نباش عزیزم خیلیا بودن منفی بود بعد از مثبت شدن .. ایشالله خطای بی بی بوده بسپار بخدا 

یک دنیاممنون قربونت برم دعاکن معجزه بشه ومنم مامان بشم اصلا دلم نمیخواد تااخرنشم... فکرشم نمیتونم

نا امید نباش 

خواهرانه ازت خواهش میکنم افکار کنفی رو از خودت دور کن 

این افکار انرژی منفی میدن 

خواهشا قوی باش و مثبت فکر کن

نا امید نباش  خواهرانه ازت خواهش میکنم افکار کنفی رو از خودت دور کن  این افکار انرژی منف ...

راستشوبگم?دیگه یه ذره هم نمیتونم. اینهاروهم میگیدفکرمیکنم بخاطر دلخوش کردن منه. فقط دعاکنید منم بچه دار بشم وتجربه کنم مادرشدنو😭😭😭

راستشوبگم?دیگه یه ذره هم نمیتونم. اینهاروهم میگیدفکرمیکنم بخاطر دلخوش کردن منه. فقط دعاکنید منم بچه ...

دورت بگردم شک نکن 

ایمان داشته باش 

برای خدا کاری نداره 

خدا بخواد در یک لحظه میتونیم مادر بشی 

به حضرت مریم و زندگیش فکر کن خدا خواست و شد 

توکل کن به خدا 

فقط فقط خدا