2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
خخخ وای دقیقا😂😂😂اخه دلم نمیاد خداشاهده ارزومه همه مثبت شیم😍😍من خل شدم رفته خواهر😢😢دعاکن شنبه ...

دور از جونت دختر. توکل به خدا با خبرای خوب میای انشالله

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله که مثبتی . والا من قبل آزمایش و قبل موعدم ( همون ماه ) کلی تهوع داشتم . به فا ل نیک بگیر . ب ...

امپول بتا زدم میگن مثبت کاذبه

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
انشالله که مثبتی . والا من قبل آزمایش و قبل موعدم ( همون ماه ) کلی تهوع داشتم . به فا ل نیک بگیر . ب ...

انشالله

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
چیکا جون عزیزم‌ شما روز چندم پریودی رفتی برای شروع سیکل انتقال ؟  دکتر گفت اگه شهریور پریود شد ...

من ۲ پریودم رفتم برای خراش عزیزدلم ۱۹ سیکلم انتقال دادم 

من دی ماه پانکچر کردم اسفند انتقال دادم

خداياشكرت....❤️ 
من دیروز مطب موسی پور بودم شدید شلوغ بود نوبت دهی رو اینترنتی کرده بودن قبلا هم اسم نوشته بودن جای س ...

مرسی عزیزم تصمیم دارم یا شمس برم با افخم احمدی پریناتولوژیست  یا ارومیه با بهادری کلا موسی پور منو ارجاع داد به پریناتولوژیست  به خاطر مشکل بند ناف و عقب ماندگی رشدش ....شما هفته چندی به سلامتی ؟

عزیزم این چه حرفیه🥰😍😍

سلام هیوا جان خوبین ؟پسملی خوبه ؟امروز ملکه هم رفت برا زایمان به سلامتی داریم میشیم پیشکسوت  گروه 😆😆😆 راستی بچه داری چطور میگذره ؟سخته ؟منم درگیر سونو و نوار قلب و کنترلم ....می خوام بگم دکتر ۳۸ هفته سزارینم کنه چون واقعا تحمل این استرس و رفت امد های هر روزه خیلی سخته دو روزه گلودرد وحشتناکی گرفتم دیشب سرم بهم زدن 

سلام هیوا جان خوبین ؟پسملی خوبه ؟امروز ملکه هم رفت برا زایمان به سلامتی داریم میشیم پیشکسوت  گر ...

ای جانم عزیزم انشالله بسلامتی زایمان کنیدقربونت برم التماس دعای مخصوص.   وای میگم حالت تهوع خشک ازعوارض پروژسترونه؟ من چیزی میخورم تودلم تهوع میشم امانه اینکه بالابیاد

ای جانم عزیزم انشالله بسلامتی زایمان کنیدقربونت برم التماس دعای مخصوص.   وای میگم حالت تهو ...

عزيزم تو ى شياف پروژسترون ك بيشتر ندارى اون عوارضى نميتونه داشته باشه

الهی بحق این روزهای عزیز امام رضا حاجتتو داده باشه 

و از مامان شدنت باشه مامان کوچولو

ای خداااا🤲🏻🤲🏻🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم