2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046206 بازدید | 684503 پست
خیلیم‌عالی دیگ‌جنین‌نداری؟ دکترمن‌مشایخیه انتقال‌دکتر‌خودت‌انجام‌داد؟

اولی رونه ولی دومی رودکترخودم انتقال داد.نه دیگه ندارم برام دعاکنیدکه خوب پیش بره همه چی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها امروزمیانگین میشه روز۱۱انتقالم.بی بی چک گذاشتم یدونه خط کمرنگ افتاد😍😍😍بنظرتون درسته؟ا ...

به به. خدارو شکر🤲مامان شدنت مبارک باشه عزیزم.🤩🤩

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
آره گلم من روز هفت زدم هاله افتاد  روز هشت پر رنگتر شد  آره مثبت شک نکن عزيزم

خداروهزارمرتبه شکر ایشاالابرم جواب آزمایشم خوب بشه بعدخیالم راحت میشه.ممنونم عزیز

به به. خدارو شکر🤲مامان شدنت مبارک باشه عزیزم.🤩🤩

خیلی خیلی ممنون.وقتی میگیدمامان شدنت مبارک قندتودلم آب میشه.ایشاالابه حق امام رضاهمه چی خوب پیش بره.ایشاالاهمه این روزوتجربه کنن

فدات🥰🥰

عزیزم مبارکه بی بی مثبته انشاالله بارداری خوبی داشته باشی خیلی برات خوشحالم 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام عزيزم بستگی به ذخیره تخمدان و بدن هر شخص داره از هفت شش هشت به بالا  نمیشه گفت برای همه ی ...

می‌دونی عزیزم آخه یجا خوندم نوشته بود نمیشه زیاد به سایز فولیکول تو روزهای اول سیکل اهمیت داد

عزیزم مبارکه بی بی مثبته انشاالله بارداری خوبی داشته باشی خیلی برات خوشحالم 

خیلی ممنون عزیزم اره مثبته انگار ولی باورش سخته.یعنی خدابلاخره صدای منم شنید.خدایاشکرت

اینجا شبه الان 😄‌نمیدونستم فرداش هم تست کردی به امید خدا مثبتی با یه بتای خوب بتای پایین مصیبته، ...

ای جان عزیزم ببخشیدمیگم نمیدونستم😅شبت بخسرخوشگر خانوم... حسم میگه خیلی خوشگلی😍😍😍

وای الهی امین من نمیدونم اینچیزارو, خدا خودش بقول تویه بارداری سالم بده. یک دنیاممنونم عزیزدلم خدا انشالله بحق ولادت اقاجان دل هممون روشادکنه