2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حقم داری ان شاالله شنبه نتیجه دلخواهت رو میگیری و مامان میشی برات دعا میکنم 😍😍

قربونت برم عزیزم یک دنیاممنونم الهی خدا چند برابر دعاتون به خودتون برگردونه چقدرمحتاج این حرفها ودعاهاتونم

فاطمه جون من به دلم‌ افتاده مثبتی . الکی محاله خط بندازه . 

واقعاعزیزم???انشالله اینطور باشه. خیلی محتاج دعاتونم هاا فراموشم نکنی

امشب خانه مادرم مهمون اومد مجبور شدم چندساعتی بشینم الان زیردلم تیرمیکشه

واقعاعزیزم???انشالله اینطور باشه. خیلی محتاج دعاتونم هاا فراموشم نکنی امشب خانه مادرم مهمون اومد مج ...

تیر کشیدن خوبه..می تونه نشونه ی لانه گزینی باشه🤩

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
تیر کشیدن خوبه..می تونه نشونه ی لانه گزینی باشه🤩

چی بگم ,چندساعت نشستم الان یکم تیرمیکشه. دیگه قربون خدابرم خودش عیدی بده😍😍من که رسماخداشاهده ببخشیدهم شمارواذیت میکنم هم خودم سرویس شدم ازفکر

همون براتو خارجیه. آمپولم داری؟

آره روزى دوتا باهم

دوفاستونم ١٢ساعتى دارم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
چی بگم ,چندساعت نشستم الان یکم تیرمیکشه. دیگه قربون خدابرم خودش عیدی بده😍😍من که رسماخداشاهده ببخشی ...

مامان که شدی همه اینا برات خاطره میشن.😄

حس میکنم تا شنبه یه بی بی دیگه هم میزنی😃

مامان که شدی همه اینا برات خاطره میشن.😄 حس میکنم تا شنبه یه بی بی دیگه هم میزنی😃

نه دیگه واقعانمیزنم. یکی ازدوستان یک چیزی گفت خیلی بدلم نشسته اینکه شنبه اقاعیدی بده. منم بشدت منتظرمعجزه الهی وشفاعت امامان هستم

واقعا؟ اگه بزارم خدای نکرده مشکلی پیش نیاد؟

نه عزیزم زیر نیم ساعت نباید بلند بشی، ده دقیقه خیلی کمه، به حد کافی جذب نشده، پروژسترون اساسی ترین داروی انتقاله.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
شیاف دیگه بزار...منم برام پیش میومد این حالت.سریع یکی دیگه میزاشتم.

عه من بهش گفتم نذاره🤭🤭

من ديگه سوالى جواب نميدم خرابكارى ميكنم😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
نه دیگه واقعانمیزنم. یکی ازدوستان یک چیزی گفت خیلی بدلم نشسته اینکه شنبه اقاعیدی بده. منم بشدت منتظر ...

انشالله عیدی میگیری سالی دیگه با نی نی میرین زیارت امام رضا.🥰