2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046234 بازدید | 684505 پست
من دخترم دوماهشه‌.فعلا قصد نداریم دیگه بچه بیاریم تا ببینیم خدا چی می خواد نه فریز ندارم

سلام عزیزدلم خوبی؟ دختر گلت خوبه؟

رفلاکسش بهتر شده؟

سارا از چندوقتگیش رفلاکسش شروع شد؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلان دوستان میشه یک راهنمایی منوبکنید? دو روز هست بدنم عصرهاکه میشه تاشب کلا انگار داغ میشه میسوزونه ...

انشالله که داری مامان میشی منم مثل تو بودم خدارو شکر درجه حرارت بدنم میرفت بالا ولی تب نداشتم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلان دوستان میشه یک راهنمایی منوبکنید? دو روز هست بدنم عصرهاکه میشه تاشب کلا انگار داغ میشه میسوزونه ...

مهربون جون تمام این نشانه ها رو به فا ل نیک بگیر 

استرس نداشته باش توکل کن به خدا 

انشالله به وقت این اذان که مادر بشی و دل مادرت رو هم شاد کنی 

آمین یا رب العالمین 🤲🤲🤲

[QUOTE=240024102]واسه منم حرکتش خیلی کم شده بود رفتم بهداشت اورژانسی نوشت برم سونو که منم رفتم بیمار ...

ممنون آره تبریز هستم فردا هم با دکترم ویزیت دارم اگر دوباره سونو نوشت میرم توکل بخدا یک تیر برام آخرین ویزیت رو نوشته 37 هفته و 6 روز میشه فقط برای خودش زیاد پول میگیره منشی میگفت 3 تومن میخاد که اونم تا امسال نمیگرفته من نمیدونم اینا از بیمارستان پول میگیرن دیگه این پول زیر میزی اضافی چیه بیمارستان هم که بین المللی تبریز هست همون ولیعصر رفتیم پرسیدیم حدود 9 تومن هم اونا میخان با اتاق خصوصی ولی اگر VIP بخای حدود دو نیم زیاد میگیرن 

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .
سلام عزیزه دلم خوبم تو خوبی؟اره خداروشکر الان پسرم پنج ماهه ش شده تو چیکار کردی گلم؟

سلام عزیزم خوبی؟ گل پسرت خوبه؟

نداجون خواب شبِ پسرت چطوره؟ قشنگ میخوابه یانه؟ 

شیر خودتو میدی؟ 

پسرت رفلاکس یا کولیک داشت؟ اگه داشت از چندوقتگیش شروع شد 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
انشالله که داری مامان میشی منم مثل تو بودم خدارو شکر درجه حرارت بدنم میرفت بالا ولی تب نداشتم 

اره تب ندارم ها اصلا ولی حرارت بدنم بالا میره طوریکه دستمومیدم میگن وای اره چه گرمی تو, توام عصرها اینجورمیشدی؟ زیرشکمم داغ میشه

مهربون جون تمام این نشانه ها رو به فا ل نیک بگیر  استرس نداشته باش توکل کن به خدا  انشال ...

نه راستش الان استرس ندارم کنار اومدم انگاری

توکل بخدای بزرگ به معجزه اش التماس میکنم قربونت برم خیلی ممنون عزیزدلم. باباتیکربزار دلمون شاد بشه روحیه بگیریم همین مثبتی هاتون نمیدونی چقدر روحیه میدن که

@farinazzz     عزیزم به نیت شما و از طرف شما هدیه به روح مطهر امام باقر ع دعای یستشیر رو ...

آخ الهی فداتون بشم💚💚

یا امام محمدباقر😭😭😭

ان شاالله اول خودتون حاجت روا بشین بعدم بچه ها و من🤲🏻🤲🏻🤲🏻

خدایا ب بزرگیت قسم هیچ زن چشم انتظار اولاد رو از در خونه ت دست خالی برنگردون😭

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
 نه راستش الان استرس ندارم کنار اومدم انگاری توکل بخدای بزرگ به معجزه اش التماس میکنم قربونت ب ...

دورت بگردم خداروشکر احسنت به اراده قوی و اعتقادات 

انشالله که مامان میشی و مارو هم خوشحال میکنی 

برم بتا رو تکرار کنم بیام چشم میزارم 

اره تب ندارم ها اصلا ولی حرارت بدنم بالا میره طوریکه دستمومیدم میگن وای اره چه گرمی تو, توام عصرها ا ...

عزیزم خیره ان شاالله

ان شاالله نشونه مادر شدنت باشه

فقط این چند روز رو مراقبت کن لطفا😍

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
آره عزيزم دقیقا منم همینطور بودم بچه های دیگه هم اینجوری بودن 

ولی من رایتشوبخوای میخوام باورنکنم😢طاقتشوندارم بازشنبه منفی شه بهم بریزم. دعاکن فدات بشم الهی مامان کوچولو شما چندسالته؟ من 25 باذخیره1.

عزیزم خیره ان شاالله  ان شاالله نشونه مادر شدنت باشه فقط این چند روز رو مراقبت کن لطفا😍

چشم نه خیالت راحت دیگه مراقبتمو انجام میدم. انشالله برای خودتم فدات بشم😍😍😍خودت هم ازاینهاداری؟ من میگم نکنه هواخیلی گرمه اینحورم یاویروس😰

ولی من رایتشوبخوای میخوام باورنکنم😢طاقتشوندارم بازشنبه منفی شه بهم بریزم. دعاکن فدات بشم الهی مامان ...

باور کن 

با باور مثبت اتفاق های خوب میوفته 

آنقدر نا امید نباش 

ببین چند تا از دوستان هم گفتن کمی حرف گوش کن خانم شیطون 

من 35 ذخیره هفت دهم