2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046562 بازدید | 684528 پست
دوستان من بتا دادم  همسرم خیلی نگران بود ساعت چهار رفتم آزمایش دادم خداروشکر مثبت بتام 507

ای جانممم عزیزم خدا رو شکر، دیدی بی بی چک ها مثل هم نیستن الکی استرس گرفته بودی. خدا رو هزار مرتبه شکر عزیزم، به سلامتی و مبارکی ان شاالله، سلامت باشید همیشه 🙏🌹⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شاالله که زیاد شده باشه عزیزم 🙏

عزیزم این دفعه ضخامتت چند بود؟

ان شاالله این دوران بارداری با خیال راحت طی کنی و با دل خوش نی  نیت رو بغل بگیری 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
من که همین یه هفته میرم باز مام نمیخوام زمانو از دست بدم انرژی منرژی کیلو چنده 🤭🤭🤭🤭🤭🤭 چه قدر ...

عزیزم خیلییییی زودتر از این که این تیکرت به آخر برسه واقعیشو میذاری ان شاالله 🙏🙏🙏🌹🌹

دوستان من بتا دادم  همسرم خیلی نگران بود ساعت چهار رفتم آزمایش دادم خداروشکر مثبت بتام 507

به به خداروشکر،مبارکتون باشه انشالله دوران خوب و سلامتی داشته باشین،انشالله ماله بقیه هم به ترتیب مثبت بشه

عزیزم خیلییییی زودتر از این که این تیکرت به آخر برسه واقعیشو میذاری ان شاالله 🙏🙏🙏🌹🌹

انشالله خدا از دهنت بشنوه یه حس خوبی دارم هنوز نرفتم جوگیر شدم😁😁😁😁😁فردا شوهری گفت نمیتونم کنسل کردم هفته ی بعد میرم

عزیزم این دفعه ضخامتت چند بود؟ ان شاالله این دوران بارداری با خیال راحت طی کنی و با دل خوش نی  ...

ممنون عزیز دلم، الهی آمین.

این دفعه روز ۱۰ سیکلم ۷,۸ بود.

این دفعه پچ استرادیول هم داشتم که فکر میکنم بخاطر اون آندومترم ضخیمتر بود.

ای جانممم عزیزم خدا رو شکر، دیدی بی بی چک ها مثل هم نیستن الکی استرس گرفته بودی. خدا رو هزار مرتبه ش ...

ممنومم سحر جانم الهی که شما هم دوران بارداری رو به سلامتی بگذرونی ممنونم ازت بخاطر تمام راهنمایی‌هات 

انشالله خدا از دهنت بشنوه یه حس خوبی دارم هنوز نرفتم جوگیر شدم😁😁😁😁😁فردا شوهری گفت نمیتونم کنسل ...

اتفاقا منم میخواستم بهت بگم که اگر میتونی بزار پریود بشی بعد برو مثلا روز ۸ تا ۱۲ سیکلت بری عاااالیه، اینجوری کامل می‌تونه تخمدان ها و فولیکولها و آندومتر و رحمت رو بررسی کنه، بهترین زمان برای سونو شدن هست.

سلام عزيزم ممنونم گلم  با روز انتقال روز 13 بودم آزمایش دادم عزيزم  منم علائم کم و زیاد ...

برای ماهم دعاکن.خیلی نگرانم.خداکنه اینسری مثبت شم ولی هروقت دردسینه هام کم میشدمنفی شدم.خداکنه حرف تودرست باشه.ممنونم عزیزم

مبارکت باشه عزیزم چشم و دلت روشن خدا برات حفظش کنه❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مباااارکههههه

مباااارکهههههه

خداروصدددد هزااارر بارور شکرررررر🤲🤲🤲🤩🤩🤗🤗🤗🤗

صحیح و سلامت بغل بگیری فندقتووو به حق فاطمه ی زهراااا

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
مبارکت باشه عزیزم چشم و دلت روشن خدا برات حفظش کنه❤❤

سآرا جانمممم💚💚

خدا رو قسم میدم ب حق همین وقت اذان به زودییی زوودددد خدا دلت رو شاااد کنه و دامنت سبز بشه🤲🤲🤲🤗🤗🤗🤗

الهی آمین یا رب العالمین

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵