2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
من حتی ابغوره هم خوردم ولی کم چون میگن قائده اوره  اندکی صبر سحر نزدیک است

عزیزم شما کی میری سونو برای دیدن ساک؟

شما ب نظر من قطع ب یقین دوقلو داری

چون تهوع هاتونم زود شروع شده🤭😍

لاحول و لاقوة الا بالله العلى العظيم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه ها من با همسايه مون بخاطر اختلافاتى سرسنگين هستم و زياد تخويلش نميگيرم

نيم ساعت پيش زنگ زده ب شوهرم گفته چرا خانومت چند روزه از خونه بيرون نرفته نگرانش شدم

قبلا ب شوهرم متذكر شده بودم اگر ى وقت كارى و چيزى بود بگه كمردرد دارم نميتونم از پله پايين و بالابرم

اما يادش نبوده گفته ى كم كسالت داره

والا مردم چقدر فضولن؟

اخه يكى نيس بگه ب شما چ ك آمار رفت و آمد منو برميدارين

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصلا از اولشم نبض زیر دل نداشتم 😁 نه والا اصلا بیرون نرفتم، هم بخاطر گرما هم ویروس های جدید هم ...

خوشبحالت که تو خونه میمونی من میرم و میام کلیم عذاب وجدان میگیرم 

شما هم شنبه میری دکتر؟بعد دکتر واست آزمایش اینام نوشته؟واسه من نوشته نمیدونم چیه

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
خوشبحالت که تو خونه میمونی من میرم و میام کلیم عذاب وجدان میگیرم  شما هم شنبه میری دکتر؟بعد دک ...

عزيزم رفتى قلب كنجد رو ديدى؟؟😍😍

شما علائمتون قبل مثبت شدن چى بود؟

قربونتون برم خوبم شما خوبی من هنوز کم نکردم یعنی به یزد زنگ میزنم جواب درستی نمیدن هر کسی یه حرفی م ...

سلام عزیزم خوبین شما؟منم استرادیول دارم روزی سه تا دکترم گف از هفته بعد داروهامو کم میکنه بجاش ویتامین اینا میده

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
عزيزم رفتى قلب كنجد رو ديدى؟؟😍😍 شما علائمتون قبل مثبت شدن چى بود؟

بله عزیزم رفتم با کلی استرس دیدم اولش با سونو شکمی کلا جنین رو ندیدن بعد با سونو واژینال تونستن وروجک رو پیدا کنن 

هیچی علائم نداشتم یعنی هیچیا یعنی یطوری بودکه نمیخواستم برم آز بدم به اصرار همسرم و بچه های اینجا رفتم 

من همین الانشم هیچی علائم ندارم نه سینه دردی نه تهوعی انکار نه انگار خودمم خیلی وقتا شک میکنم استرس میگیرم

ببخشید شما کجا میکرو کردید

من تبریز مرکز جهاد عزیزم

بله عزیزم رفتم با کلی استرس دیدم اولش با سونو شکمی کلا جنین رو ندیدن بعد با سونو واژینال تونستن وروج ...

اى جانمممممم😍😍

خدا براتون حفظش كنه الهى باردارى خوبى رو تجربه كنين و سلامت برسه تو بغلتون

لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

واى يعنى اميدوار باشيم؟؟🤲🏻🤲🏻🤲🏻

انتقال اولتون بود؟

اى جانمممممم😍😍 خدا براتون حفظش كنه الهى باردارى خوبى رو تجربه كنين و سلامت برسه تو بغلتون ل ...

شماهم انتقال دادین؟من که تو ناامیدترین حالت مثبت شدم یعنی دنبال دکتر بودم دکترمو عوض کنم

هیچوقت ناامید نباش انشالله که مثبت میشین

سلام گلم..منم از اول داشتم..هنوزم هست..بخاطر تغییرات هورمونیه و اثر امپولا و شیافا پروژسترونه که رو ...

اها پس نگران نباشم بارداریمون طبیعی بود انقدر حساس نبودیم

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
عزیزم شما کی میری سونو برای دیدن ساک؟ شما ب نظر من قطع ب یقین دوقلو داری چون تهوع هاتونم زود شروع ...

فردا میرم این چند وقته تعطیلی بود وگرنه زودتر میرم پناه بر خدا فردا برم ببینم اون تو چه خبره 😆

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
شماهم انتقال دادین؟من که تو ناامیدترین حالت مثبت شدم یعنی دنبال دکتر بودم دکترمو عوض کنم هیچوقت ناا ...

آره امروز روز هشتم هست

و هيچ علائمى ندارم جز چندتا گرفتگى و سردرد ك روز چهار و پنج داشتم

الهى خدا اميد هيچكس رو نااميد نكنه🤲🏻🤲🏻🤲🏻

فردا میرم این چند وقته تعطیلی بود وگرنه زودتر میرم پناه بر خدا فردا برم ببینم اون تو چه خبره 😆

😍😍😍

ان شاالله خبرهاى خوبيه

شما بودى اون پست اعداد رند رو گذاشتى؟

منم چند روزه چشمم خيلى ب اعداد رند ميخوره

حتى زمانى ك صبح اولين بار گوشيمو دست ميگيرم يهو ساعت رند ميبينم

ان شاالله اون خبر خوشى ك شما براتون شد براى منم بشه