2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست
قربونت عزیزم ممنون همسرمو کشتم تارفت پیداکرد خریداورد ولی اصلا الان یادم میاد حالم بدمیشه. اثرات پرو ...

نه بابا خودتو اذیت نکن الان دیگه این اسنپ اومده راحته هرچی میخوای بزنی داره دیگه بیرونم آدم نمیره دنبالش اسیر شه 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
نه بابا خودتو اذیت نکن الان دیگه این اسنپ اومده راحته هرچی میخوای بزنی داره دیگه بیرونم آدم نمیره دن ...

عزیزم چشم, میگم شماکی میری بسلامتی زایمان؟ پررویی هست میشه منم اسم ببری؟ مثبت شم این اخرین بار. فاطمه ام😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بسلامتی گلم من هیچی سرم باکارهای مختلف گرم کردم عزیزم انشاالله که شماها نتیجه بگیریدودلتون شادبشه&nb ...

سلامت باشید عزیزم انشالله خدا برات معجزه کنه😚😚😚

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ممنون عزیزم انشاءالله چندروز دیگه با یه بتای خوب بیای خوشحالمون کنی

ممنون انشاالله پناه برخدا 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
قربونت برم عزیزم ایشالا توام با یه جواب آزمایش مثبت و بتای خوب میای خبر میدی بهم😍

ممنون عزیزممم ایشاالله

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
@نیکاد ‍  عزیزم امروز به نیت شما و از طرف شما هدیه به روح مطهر امام حسن مجتبی ع دعای یستشیر رو ...

الهی قربونت برم مهربونم مرسی انشاالله الهی خودتم به زودی مامام بشی

خدا کنه تا سه‌شنبه بره بالا (که بعید میدونم )اگر نرفت به دکترم پیشنهاد میدم 

انشالله که بالا میره استرس رو دور کن سمه بخدا, منم عین خودت بوده و هستم اما اینبار فقط توکل کردم بخدا

اره حتما بهش پیشنهاد بده دو روز قبل انجام بدن برای من هزینه اش1100شد

انشالله که بالا میره استرس رو دور کن سمه بخدا, منم عین خودت بوده و هستم اما اینبار فقط توکل کردم بخد ...

صخامتت قبل از پی ار پی چند بود و بعد از پی آر پی چند شد؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍