2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نسرین جون رفت وآمد زیاد داره راست وحسینی از بس بچه ها گفتن مام آمار منفیش زیاده که زده شدم حالا همسر ...

آره رفت و آمد داره 

بار اول تشکیل پرونده حتما شناسنامه و کارت ملی و کپی همراهتون باشه 

بعد ویزیت میشی. همون روز کارهای آزمایش خودت و همسرت انجام میشه 

دکتر دارو میده میگه ماه بعد از روز اول تا سوم سیکل قاعدگی بیا میری سونو دارو میده بعد مثلا چهار روز پنج روز بعد مجددا سونو و بعد تخمک کشی اگر بگی بار چندم و چند بار منفی شدی و اطلاعاتی از پرونده ها داشته باشی کامل بدی بهترین روش رو انتحاب میکنه برات 

عزیزم روش شانگهای چی هست؟ ازخیلیاتون شنیدم نمیدونم

دو بار تخمک کشی توی یک دوره قاعدگی مثلا تو سی و پنج روز دو بار تخمک کشی میشی بار اول با داروی کم بار دوم با آمپول ولی سعی میکنه بهترین تخم ها رو بگیره و تعداد رو به طور عجیب بالا ببره 

من ذخیرم هفت دهم بیشتر از سه تا تخمک تو این سالها تو این مراکز نداشتم 

با خانم مصطفایی بار دوم یازده تخمک داشتم 

خودش برای من معجزه ای بود 

آره رفت و آمد داره  بار اول تشکیل پرونده حتما شناسنامه و کارت ملی و کپی همراهتون باشه  ب ...

حالا حتما پریود باشم؟؟نمیدونم خوب کی میشم برای نوبت اول منظورمه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
عزیزم ممنونم جوابمو دادی اتفاقا میخواستم صدات بزنم داروهات چی بود ؟ پماد استرومارین هم داشتی؟

من داروهام استرومارین بود و اسپرین و ویتامین دی و شیاف پروژسترون و انوکساپارین اینا یادمه.

نه پماد استرونارین نداشتم خود استرومارین رو داشتم یادم نیس فک کنم ۴ تا اینا بود . دو بار قبلی استرادیول داشتم 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
شوره عزیزم شما راضی بودید؟؟چطور نوبت بگیرم؟؟من نوبت مام گرفته بودم ولی از تعریفایی که بچه ها دادن پش ...

تو گوگل بزن نوبت دهی اینترنتی رویان به فارسی 

تمام مراحل رو میاره 

ثبت نام کن 

بعد نوبت برای تشکیل پرونده خودش بازه زمانی داره 

ببین تقریبی کی پریود میشی تو همون بازه نوبت بگیرکه از شهرستان میایی اذیت نشی 

چند تا از مامانا رویان باردار شدن زایمان کردن تو همین تاپیک 

منم حال تو رو خیلی میفهمم که چی ها کشیدی ان شاالله طبیعی بدون دردسرهای آی وی اف باردار بشی الهی امین ...

قربووونت برم عزیزم. ان شاالله بهترینا برات اتفاق میفته

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
تو گوگل بزن نوبت دهی اینترنتی رویان به فارسی  تمام مراحل رو میاره  ثبت نام کن  بعد ...

بله عزیرم ممنون .شما اولین انتقالتون رویان بوده.الهی که بسلامتی تا آخرش بری گلم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
رویان سایت داره برای نوبت گرفتن یا باید تلفنی؟؟کدومش میپسندی شما مشایخی یا مصطفایی؟؟

من خانم مصطفایی 

خدای آرامش روحی روانی 

انرژی مثبت 

در کل با این که شناختی ازش نداشتم ولی دلسوزانه رفتار کرد و راهنماییم کرد و کم‌کم کرد